Middagstips!

Blev inge spinning för min del, när jag hämtade upp Erica så sa hon att hon troligen inte skulle köra spinning eftersom hon började få ont i halsen och hade avslutning på dansen ikväll. Så då fick hon bli min PT så körde vi ett pass på gymmet i stället, blev armar och jag är helt död! Kan knappt lyfta ett vattenglas, men det är väl bra, right?
 
Nu till middagen!
 
Recept:
Fisken:
4st Koljafileer på 150-200g
saltvatten 4% (2liter vatten och 80gram salt)
4 löskokta ägg
 
oblandad potatissallad:
600g kokt potatis
1dl gräddfil
4msk grovkornig senap
4msk skivad gräslök
1msk flytande honung
salt, svartpeppar
olivolja
 
Tillagning:
Vik fiskfileerna dubbla och fäst med tandpetare. Koka upp saltvattnet och lägg i fisken, innertemp på fisken ska inte bli mer än 45 grader sen är det klart. Koka äggen i ca 3 min, skala inte ägget, skär av toppen.
 
Lägg fisken och de öppnade äggen och ingridienserna till potatissalladen direkt på tallriken eller på ett fat.Dra över honung, salt, svartpeppar och olivolja.
Servera!
 
Jag tyckte att det var riktigt gott, men viktigt att fisken inte blir överkokt för då blir den torr så skaffa en tempmätare så den blir bra.
Honungen över potatissalladen gjorde så det blev gudomligt gott, men passa er för att ta för mycket då blir de alldeless för sött!
 
Fotot är från kokboken då jag glömde fota när vi hade lagt upp maten. men det såg i stort sett ut såhär faktiskt!

Kommentarer från er söta läsare.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus