God natt!

Nu är det dags att sova, är fortfarande nöjd över att vi skaffade bredband och att jag var så duktig som fick igång det trådlösa idag. Känns bra att kunna surfa liiite snabbare än med mobilt bredband..

Är extremt trött har varit i garaget hela kvällen, eller nästan var förbi Farfar och Marianne en sväng först och grattade sedan blev det garaget.

Som det kommer bli imorgon också så nu är det bäst att sova så man orkar hjälpa till något imorgon.
Sen är det ju valborg också, vad ska ni göra imorgon kväll?


Mobilblogg - garaget Står just nu och kol...

Mobilblogg - garaget Står just nu och kollar på när patrik Meckar med bilen, hjälper till så gott jag kan men har lite fel kläder på mig kjol och t-shirt liksom.. Men det får gå, skulle dock behöva åka hem för att hämta andra kläder och för att jag har tvätt i maskinen.. Så går det ibland när man planerar dåligt! Nu ska jag hjälpa patrik hörs imorgon god natt på er!


Lunch

Åkte till Sollentuna och hämtade upp mamma sedan åkte vi till Sollentuna C och åt mat, blev asiatiskt, så gott.
Köpte sedan en present till Marianne som fyller år idag, Grattis !

Var inne på Village, så fina grejer de har ville bara köpa allt till huset och fixa om här hemma, men det får bli en annan gång när Patrik har lust att följa med(kommer då aldrig att hänta) haha, eller så får jag dra med mamma eller Ami och kolla på saker.

Har tvättat lite och håller fortfarande på för har så mycket kläder som måste tvättas haha så blir det när man väntar länge med att tvätta. Kollar även på bröllopet just nu, så fint och vilken stämning det är utanför buckingham palace underbart!


Nya Kläder!

Sitter och funderar på vad jag ska ha på mig idag, tror faktiskt jag tar den nya röda kjolen eller den svarta, är inte riktigt 100 än.. Men här kommer bilderna!


Röd kjol, Vero Moda 199kr


Svart tubtop Vero Moda 99kr


Vit klänning, Vero Moda 299kr






Svart kjol H&M 199kr, ser nästan lika dan ut som den röda, fast det här har dragkedja bak.


Träningsvärk

Jag kanske ska ta och bli datatekniker! de va ju bara att koppla in modemet och routern sen var de trådlösa igång ju, inte så svårt! eller så hade jag bara en extrem tur !?

Har faktiskt träningsvärk från andra fotbollsträningen för den här veckan. Synd att de inte har haft så mycket bollövningar, mest spel. Men det kommer nog, måste känna hur det är att passa och ta lite löpningar sedan dra på lite skott eller något.
Nu blir det skynda långsamt för att komma igång!

Nu ska jag fota mina kläder som jag köpte igår så ni får se dem, lägger in det i nästa inlägg!

Min Torsdag

Den här dagen har varit slapp och skön.
Det är så skönt att bara kunna vara lite ledig och umgås med mina kompisar.

Sov ut i morse var riktigt skönt, åkte sedan till Ica i Rimbo och hämtade ut vårat bredband som vi beställde för ett tag sen. Åkte direkt vidare till Täby C, mötte upp Mårten köpte med oss mat från Sandy´s och satte oss ute vid fontänen åt myslunch.

Gick en sväng i centrumet och kollade på lite saker, hittade två kjolar, en topp och en söt klänning att ha i sommar.

Vi tog sedan en snabbfika på espresso house, sen var Mårten tvungen att åka och jobba så jag stack vidare till pappas jobb och satt där i typ två timmar, som tur va har de TV så kunde sitta och glo lite där.

Åt sushi till middag och nu sitter jag och väntar på att träningen ska börja, är så taggad och det ska vara fys i 45 min det blir nice!!
Har knappt träningsvärk från igår, bara lite i vaderna för de är inte vana att springa runt på konstgräs men de va så underbart roligt igår alltså. Hoppas det blir lika bra idag och jag måste verkligen hålla igen så jag inte förstör de jag håller på att bygga upp just nu.

Ne nu ska jag stänga ner och tagga med musik till träningen ikväll.
Visar mina nya plagg imorgon så kika in imorgon under dagen !


Vilken dag!

Har haft en riktigt bra dag idag! Mötte upp pappa på hans kontor och åkte till solna, åkte till ett café och käkade frukost sedan körde han mig till de stället det skulle vara en snabbkurs för mig.

Det var superkul och det var mina två snabbaste timmar i mitt liv! Har fullspäckat huvud just nu!!

Åkte runt lite med pappa när han hämtade mig, åkte och hämtade jobbtelefon, verktygsväskan, köpte nya verktyg och hämtade ut mina kläder.

Träffade sedan mich och tog en liten sväng i Täby C sen satt vi ute vid fontänen och "fikade" och hade det hur trevligt som helst i solen.

Nu sitter jag hemma och väntar på att hämta Carro sen bär det av till Ip för jag ska träna första gången på jättelänge med Ik Frej! Ska bli så kul!

Hörs när jag kommer hem =)


Mobilblogg från Solna! Sitter och väntar p...

Mobilblogg från Solna! Sitter och väntar på en kille som ska hålla en liten kurs för mig om det nya jobbet, lite tips och sånt! Känns bra men skulle gäääärna ligga i sängen är så trött! Men det är bara att bita ihop och köra på! Ska träffa mich senare idag ska bli så kul! Får se vad vi hittar på! :) Hörs senare!


Såå sööta!!!

Åh jag blir tårögd pga mina söta arbetskollegor!
Fick ett jättegulligt kort från Lina,Lotta,petra,Tess,Andreas och Lena ska fota det imorgon så ni får se det
Fick även två små rosenbuskar som jag ska plantera i rabatten här hemma. Precis som de sa, nu blir du aldrig av med oss! haha ni är Underbara! tack för att ni gjorde min tid på jobbet guldvärt och det var superkul att jobba med er alla!!

Hoppas alla läser det här så ni förstår hur glad jag blev! Var jobbigt att säga hejdå till petra, Lotta och Lina idag men jag vet att vi kommer ses igen!

Kram på er alla underbara små figurer!! <3





Hittade en söt liten påsk katt! haha

Lite ledsen

Ja den här dagen blir då lite tråkig och är lite ledsen
Ska lämna mina underbara kollegor på jobbet eftersom jag slutar idag.
känns riktigt trist faktiskt..

Kommer sakna dem jättemycket!
Men sen så kommer de inte komma undan så lätt, tänker komma upp och hälsa på och terra dem lite!

Nu har jag 3½ timme kvar tills min dag här på kontoret är över, men nya äventyr väntar så det blir nog bra!


Kort vecka!

Jag har då mega kort vecka, för idag är det min sista dag på jobbet. Börjar på mitt andra jobb på måndag så blir ledig lite till den här veckan.
Har bokat in en massa saker att göra dock, men det ska bli superkul!

Taggad till 100 för allt som jag har planerat, nu är det fullt ös medvetslös!

Vill även säga Grattis till min arbetskollega som fyllde år i helgen men jag glömde bort det! Fy skäms på mig men grattis i efterskott Lotta!!!


Plugg kväll

Min underbara pojkvän var så snäll och hjälpte mig idag också med min företagsekonomi uppgift. Är inte lika hemma på de som på rättskunskap så skönt att någon kan hjälpa till i alla fall.

Det gick faktiskt jätte bra och är nöjd med resultatet men läraren ska godkänna detta också men det blir nog bra!
Läser på andras bloggar att de bara ligger ute i solen hela tiden och myser, vill också göra de.. tänkte göra de på onsdag med min vän michelle som är hemma från sundsvall, men självklart ska det regna då!
Men får ta de på torsdag då ska det bli varamre igen dock inte lika varmt som i helgen men men!

Nu kollar jag och älsklingen på 2½ men sista avsnittet men borde sova men det får jag göra sen!

natti natti!!


Påskhelgen

Jag hoppas att alla har haft en underbar påskhelg för det har jag haft!
jag och älsklingen åkte till Åland i Torsdags kväll och åkte hem i söndags eftermiddag.
Det var hur skönt som helst på åland, gjorde absolut inget i stort sett.
Mamma färgade mitt hår och sen bestod väl resten av helgen att äta mat och godis haha

I lördags kväll käkade vi påskmiddag med massa folk hemma hos oss medan mamma och pappa åt nere hos ture och marina. Kvällen slutade med att vi satt borta hos Tanja och Patrik hela kvällen. Satt och drack snackade och lyssnade på musik. Det var supertrevligt, tack för en underbar kväll ni som var med!

Har tyvärr inga bilder alls från den här helgen, orkade inte fota och hade i stort sett aldrig med mig telefonen så ni får leva utan bilder !


Jobb Måndag

ja idag är de flesta lediga eller jobbar som att det skulle vara en söndag.
Men inte jag, jobbar precis som vanligt men så går det när man har ett jobb där man jobbar fler timmar per dag men då är man även ledig fler dagar än andra på veckorna, skönt de ändå!

Nu väntar jag på Lotta som börjar kl 9.00  en timma kvar dock men de lär jag klara utan sällskap!
Förresten är det här min näst sista dag på mitt jobb, känns lite... konstigt..

Nu ska jag sysselsätta mig med annat, hörs senare!


Åka utomlands!

Yäj är på väg utomlands nu, till Åland haha
Sitter och väntar på färjan i grisslehamn blev bara 40 min tidiga haha.
Ska försöka plugga på båten men tror inte det kommer gå så bra, är inte taggad och är lite trött så...

FAN jag glömde min systemkamera hemma så det blir bilder från telefonen och de kommer ju bli lagom bra bilder så..

Hörs senare !

torsdags träning!

som jag skrev i det tidigare inlägget var det en underbar dag igår så de kommer upp någon bild från gårdagen i det här inlägget.

Idag vaknade man sent, skönt att sova ut ordentligt. Smsade Mårten och han skulle ut och springa med vovven så runt 12 va vi ute i spåret jag sprang 2.5. an ett varv och 1,25.an ett varv ville inte satsa för hårt med knät. Men det gick mega bra och känade faktiskt ingenting!! så underbart! Mårten sprang dock 2,5x2,5 km men vågade som sagt inte satsa så hårt.

Superskönt med träning och klappat lite på mårtens vovve simson, han fyller förresten 5 år idag, Grattis lillplutten !!




Underbar dag!

Vilken dag!
Började med att jag kom på igår kväll att jag skulle till sjukgymnasten blev lite bitter på mig själv för jag glömt det och jag ville ju bara sova ut för en gångs skull. Men det bar av till sjukgymnasten tidigt sen hem igen och tog de lugnt fixade i ordning mig och övertalade syrran att följa med mig och Mårten till stan.

Käkade lunch på Friday´s i kungsan, satt ute och käkade var supergott och supermysigt hade självklart det bästa sällskapet som jag nämnde tidigare.
Åkte sedan till Skanstull (ringvägen) för att kolla på ett par skor som syrran ville kolla på. Självklart hittade vi inte butiken och gick i evigheter. Hade mina nya underbara skor, är helt kär.
Syrran lurade mig och mårten att ta buss 4 mot radiohuset så vi skulle komma till östra. Men självklart åkte vi runt halva stan innan vi kom dit och det var megavarmt på bussen.

Nu har jag varit hemma med mamma ikväll, ätit glass och kollat på tv.
Nu ska jag sova med min älskling hemma hos mamma och pappa.
Imorogon kväll bär det av till åland !!


Mobilblogg från IdrottsKliniken! Ska till ...

img_1102 (MMS)

Mobilblogg från IdrottsKliniken! Ska till sjukgymnasten om tjugo min var ju som vanligt ingen trafik så jag kom hit mega tidigt så det har blivit att vänta i omklädningsrummet... Idag mår jag bättre har dock ont i halsen fortfarande men febern är äntligen borta. Ska träffa mårten idag och blir det okej väder åker vi väl in till stan och sätter oss på en uteservering. Vad ska ni göra idag? Kram på er!


Världelöst

Usch vad världelöst det här är.. bara ligga i soffan med ont i halsen, feber och typ yrsel.. Vill inte ligga här vill jobba! det är urtrist har ledsnat har legat sedan i lördags!

Finns inget att kolla på på tv.n, orkar inte prata i telefon vill bara sova men kan inte.
Blääää
Nu ska jag tröstshoppa på nätet tror jag.


Mitt i natten

Vad tankarna snurrar såhär mitt i natten.
Gjorde jag rätt val för något år sedan.
När jag satt hos Julia och skickade in min ansökan till försvarsmakten eller pliktverket snarare.
Om att jag ville mönstra för att göra lumpen.
Nu ångrar jag mig för nu har jag inte spelat fotboll på över ett år och har inte tränat ordentligt på mer än ett år.

Skadat knä har man från lumpen, var de värt de ? va de värt att lägga "fotbollskärriären" på hyllan för ett år?
Nu med facit i hand... Ja och Nej. Jag har aldrig haft så roligt och lärt mig så mycket under ett år, har aldrig träffat så många sköna personer på en och samma gång.

Men.. Det jag vill göra allra mest känns långt borta fast det egentligen inte är de. Knät är inte helt bra än och jag är super frustrerad eftersom det inte är bra än.. Har gått på sjukgymnasitk sedan januari och det börjars känna som de inte ger något. Fast jag vet att det gör det.
Vill bara snöra på mig mina fotbollsskor gå ut på planen med en boll och leka, skjuta, göra inlägg, straffar, tro att jag kan dribbla av Mårten.
Just nu är det min dröm.


Bra och dåligt

Åh ibland gillar jag verkligen internet!
Ska se om jag kan klicka hem massa vår/sommar kläder nu från några internetsidor.
Har ju några timmar att slå ihjäl i natt så.

Har ni några bra tips på snygga kläder från någon sida på internet ?

Blähä orkar inte vara sjuk länge det är så jävla trist och jag vill jobba ! Men mår inte direkt bra har feber och hängig som en kamel. Men det blir alvedon i natt så hoppas jag på att kunna jobba imorgon natt.


Uttråkad till 100

fyfan va uttråkad jag är ! Har legat hemma sen i onsdags morse och håller på att gå under av att de är så tråkigt.
Patrik har inte blivit bättre och inte jag heller. Har pendlat i feber till och från och i natt ska man jobba. Känns mindre bra kanske men men..

Vill göra någonting NU! Fast jag är sjuk, hatar det här. Det kliar i hela kroppen så man vill göra något men man orkar inte och kanske inte är så smart när man är sjuk..

Va ute och gick med vovven som alla andra dagar, nu har det börjat slå ut en massa blommor på våran tomt. Blir fina färger!



Han måste självklart sova på kuddarna lillsnutten


Äntligen har den kommit!

Ja nu har äntligen min bikini kommit som jag beställde för jättelänge sedan!
Men idag kom den på posten!

Var inte riktigt som jag hade trott men snygg var den så den behåller jag. Det är att baksidan av bikiniöverdelen var mycket bredare än vad jag trodde att den skulle vara. Men det gör inte så mycket som sagt för den va sjukt snygg och färgen underbar!!

Om ni vill ha den bikinin så måste ni beställa den nu för de tar över 1 månad att få hem den, så va inte ute försent!


Trasig hund och Vattkoppor!

Ja, hemma är det ett sjukhus!
Hunden har ett trasigt öra och är inte helt bra än.
Patrik har fått vattkoppor, haha stackarn det har redan börjat klia massor
Tur att jag redan haft det för då kan man inte få det igen! Men jag har ont i halsen i stället och känns som jag har feber till och från men det märker vi. Hoppas jag blir frisk nu när jag är ledig i två dagar sen så jag kan jobba i helgen!

Jag har den bästa kusinen någonsin! Båda mina teknicker kommer sluta i natt 02.00 så kommer sitta själv på kontoret men då kommer bästa kusinen andreas in! Han ska ju jobba natt så han ställer inte om dygnet förrän han har jobbat klart sin nattsväng!

God natt på er nu alla!


Mobil bloggar ute i skogen med vovven! Kyl...

img_8853 (MMS)

Mobil bloggar ute i skogen med vovven! Kylig men skön morgon de här blev då! En längre promenad med Doglas och nu blir det sovtime för min del Natti natt!


Grått och Trist

Känner på mig att den här dagen kommer bli grå och trist faktiskt. Känns som de hänger regn i luften. Vilken tur jag har då som ska sova bort hela dagen eftersom jag jobbar en natt till. Känner också att min kropp behöver sova mår inte alls bra nu, mega ont i halsen och allmänt hängig. Tror inte bara jag mår så för att jag är trött. Tror att en som ligger hemma och sover just nu har smittat mig. Blää vill verkligen inte bli sjuk!

Ska åka hem om någon timme från jobbet. Då blir de väl att ge vovven mat sen ta en promenad innan jag kastar mig själv i sängen för att sova. Min dag kommer nog inte bli så mycket roligare än så, sorry guys!


Here we go again!

ja då kör vi, nu sitter jag på jobbet och ska jobba den här och nästa natt.
Kommer bli tungt då jag börjat bli sjuk, inte alls roligt.
Pratade precis med Patrik och han har fått feber igen, lilla älsklingen!

Tänkte plugga men har så ont i huvudet och halsen så har ingen lust alls. Ska bara glo på tv í natt tror jag så hoppas jag att jag blir lite friskare eller något sånt.

God natt på er alla!


Sjukling

Min älskling är sjuk idag som sagt. Nu har jag varit ute med hunden igen lagat lunch och sitter och kollar på one tree hill. Så bra serie, har ni inte sett den måste ni se den serien. Underbar!

Nu blir det thé time med fortsatt one tree hill på tv.n.. Ska snart ut än en gång med lilla vovven. Det är så vart och skönt ute så man vill ju bara vara ute! Dock vill jag träna men har ont i halsen så det får bli imorgon om jag mår bättre annars får det vänta. Ska snart gå och lägga mig någon timma också kanske eftersom jag ska jobba natt.

Bye Bye!


Ångest

Kul att man redan har ångest för att jobba natt lixom.
Men det är bra att jag jobbar natt för då hinner jag få mycket gjort i skolan så jag förstår inte varför jag får sådan ångest.. Men de är sista natt passen nu som jag jobbar sen blir det 7-16 jobb.

Helgen som kommer är även sista helgen som jag kommer att jobba, även det är rätt så skönt. Men helg är skönt att jobba men då ska de va bra tider så man kanske hinner göra lite mer på helgen än bara sova och jobba.

Den här dagen spenderas med min sjuka pojkvän som har haft feber i natt. Själv har man ont i halsen men de får man leva med. Tur att jag jobbar natt egentligen då så får jag hoppas att det inte ringer så jätte mycket.


Nyheter i massor!

Har inte riktigt haft tid/lust att skriva i bloggen nu på ett tag. Det hände en sak i onsdags som har gjort att jag mått lite dåligt och inte orkat att blogga för jag har tagit hand om en vovve och mig själv.
Men nu är det både bättre med lillvovven och med mig.

Doglas blev biten i örat i onsdags så därför har jag inte ritkigt haft lust, blev en lång kväll/natt i onsdags till torsdags sedan en lång torsdag då dagen spenderades hemma med vovven. Älsklingen kom hem till lunch också för han var orolig för mig.

I går kom syrran förbi på dagen och vi fixade vår utklädnad vi skulle ha till Louises skiva som var igår. Temat var Spel och jag, syrran och Pontus gick som MIXMAX, om folket kommer ihåg de spelet, annars sök på google bilder så känner ni igen de annars!

Skivan var extremt rolig och jag har ju en underbar farbror som körde mig enda hem. Han skulle hämta Erica ( min kusin ) på samma skiva eftersom de va vår kusin som hade skivan. Blev donken i hägernäs och fick skjuts fram till dörren, gladare än så kan nog ingen bli! Tack min underbara farbror Stefan för skjutsen och maten på donken!

Lördagen har spenderats i stort sett på Patriks jobb, han skulle sopa gårdsplanen me nya traktorn eller va man ska kalla den för så jag åkte med och vovven också. Åkte hem och käkade tacos till lunch, eftersom vi käkade den igår me syrran å Ponuts. Patriks pappa kom även ut på middag och det blev tacos än en gån eftersom vi har massa över, lika bra att få de uppätet.

Vill gratta underbara Pontus Gahm på hans födelsedag idag, Nu är han officielt gammal, 21 år grabben akta så du inte får gråa hårstrån snart! <3

Hörs!

Då blir man med hund

Ja då blev man med hund idag. Ska ha hand om Doglas veckan ut för Lennart är på någon messa någon stans och då kan inte lillprutten vara med.
Men de gör inte mig något då måste man ju ut och gå fast man inte orkar/har tid enligt en själv så det är ju bra.

Idag blir de lite att göra, om en timme ska jag åka till sjukgymnasten och träna fan rent ut sagt. Är så taggad och vill verkligen att knät ska bli bra nu och ska köra på resten av veckan me träning också.
Mårten har fått ett nytt simkort till telefonen med samma nr så ska ringa honom när jag är klar där. Hans telefon blev ju snodd i fredags när han lirade match, jävla idioter de finns alltså. Håll fingrarna i styr och låt andras grejer va, hur kan de vara så svårt !?

Hörs sen!


Kan man ha de bättre än såhär?

Den frågan borde man ställa till sig själv oftare.
Just nu är mitt liv underbart.


Har en underbar pojkvän/sambo
En familj som älskar mig
Mina kompisar står ut med mig, haha
Har en bra jobb där man kan vara lite lat och kolla på sex and the city när de inte ringer
Jag har ett heltidsjobb!
Underbara Kollegor
Har körkort + bil

vad mer kan man önska sig liksom? En häst kanske eller en hund? njae klart jag vill ha men inget jag behöver

Ha en superbra kväll, det ska jag ha då jag är ledig i 5 dagar from ikväll!


Fyfan va bra!!

Fyfan va bra jag är!
Måste skryta lite nu för jag har fått MVG på alla tre uppsatserna i Rättskunskapskursen jag läser.
Så himla glad, har två uppsatser kvar att skriva och då ska jag verkligen ge järnet så jag får MVG i kursen. Skulle vara så roligt.

Nu ska jag belöna mig själv, men vet inte ritkigt hur än. Kanske gå ut och äta på lunchen och bara stråla som en sol och blända alla med utstrålningen jag har just nu.

Redovisningsuppgift 1.2 MVG
Redovisningsuppgift 2.1 MVG
Redovisningsuppgift 3.2 MVG


Vilken morgon!

Vilken energi jag har idag ! Är superpigg och är jätte glad av någon anledning, hällre de är sur och grinig som jag oftast är nu för tiden.
Ska nog ut och gå eller springa ikväll när jag kommer hem faktiskt. Måste känna på knät lite innan sjukgymnasten imorgon och är faktiskt supertaggad för att gå dit för förra gången tog jag i ut av bara h-vete, hoppas jag får göra samma sak imorgon som sist.

Tror de blir en snabblunch sen ut och sätta sig i solen faktiskt med en kopp te och prata lite i telefonen om någon är ledig så man kan prata haha.

Ha en superbra dag nu alla läsare, det ska jag ha i alla fall!


jag vill träna!

har haft en bra dag på kontoret idag. Men nu kliar det i hela kroppen har jobbat från 9-21 sedan i fredags och man gör ju ingenting innan man åker till jobbet och inget efter eftersom man måste sova. Är så uttråkad och jag vill ut och röra på mig !! blir tokig för att jag inte får röra på mig!

Va hos sjukgymnasten i onsdags och har inte tränat sedan dess och kommer inte att göra de förrän nu på onsdag också.
Sitter och kollar på sex and the city nu på jobbet men jag vill så gärna se fotbollsmatchen mellan Dif och Aik. Kul att man jobbbar ett stenkast ifrån råsunda men får inte se matchen...

Åh föresten, jag har inte haft ont i huvudet varken igår eller idag. Måste nog vara för att jag faktiskt använder mina läsglasögon som jag har haft ett tag men inte använt på jobbet, dåligt av mig men nu blir det ändring med det!



Mina snygga skor!




Då var det dags igen!

Då var det dags igen för lite jobb, näst sista dagen nu sen är jag ledig i 5 dagar woho!
Och de va även dags igen för min och Linas Smoothie time, det är så gott!
Blir samma goda smak som igår! Får se om vi köper mera för att göra det imorgon också men det är en bra start på morgonen så testa det!
Lätt att göra och extremt gott!

Det är ju fortfarande grått och trist ute men jag har ändå snörat på mig mina nya gula converse som är supersnygga! Vad tycks ?




världens bästa!

Vilka snälla människor man har runt omkring sig!
Först har jag fått hjälp av mamma,Pia, Lotta och Lina med mina uppsatser, de har läst igenom och kollat att de ser okej ut och kommit med lite ändringar och tips.



LOTTA DU FÅR INTE LÄSA DE HÄR FÖRÄN DU ÄR PÅ JOBBET SÅ BLUNDA OCH STÄNG NED SIDAN!!
Sen kommer vår tekniker in till kontoret och har köpt med sig var sitt påskägg till mig, Lina och Lotta. Lite tidigt men vad gör det, godis åt oss!


Såhär fördriver man tid

Måste fördriva lite tid på jobbet. Har målat naglarna igen, försökte än en gång för sist försvann allt för jag gjorde något så hade de inte torkat ordentligen så de va ju bara att ta bort de som var kvar.
Det blev ett orange nagellack, gillar verkligen färgen tyvärr är det många som har den men men.
Mina naglar ser för jävliga ut med och utan nagellack eftersom de är förstörda sedan jag hade gele över. Så nu är de bara nagellack som gäller!

Sedan har jag även pluggat och kollat lite kläder på nätet. Man får helt enkelt sitta och läsa andras bloggar så man kan fördriva tiden ännu mer, och det är sjukt kul att läsa andras bloggar tycker jag.
Kul att veta vad ens kompisar gör fast man inte pratar med dem hela tiden.
Självklart måste man höra av sig till dem inte bara läsa deras blogg.

På tal om de ska jag faktiskt smsa jennifer nu. Måste höra lite om helgen som kommer.
Ska även prata me maria också om de är så att hon fortfarande är taggad på att komma hit i helgen om hennes skol arbete är klart.

Nu ska jag kila ned i centrum ett tag och kolla runt i butiker. Vill köpa ett läppstift eller något. Någon som har bra förslag på märke/färg ?


what can we do today ?!

ja, va kan man göra idag, vad ska ni göra idag?
Jag och Lina ska tillbringa dagen på jobbet och bara inte göra någonting i onödan haha.

Har lagat egen smoothie, blev vanilj yoghurt med blåbär och hallon i. Det blev supergott!
Har faktiskt redan börjat plugga lite, eftersom redovisningarna måste in idag så är det bara att köra på.
Men är i stort sett klar vill bara att någon ska läsa igenom dem en extra gång för jag är så seg i kolan så jag vet inte vad jag skriver längre.

Ha en trevlig dag alla! :)


Stinker vitlök

Det blev en myslunch här på kontoret med Lina idag.
Hon åt grillad kycklingsouvlaki och jag tog en kyckling gyros, så himla gott men nu stinker vi båda vitlök kan man ju verkligen säga.

Nu ska vi fortsätta kolla på film och ha en mysig lördag. Jag hoppas att ni har det med!!


Skön morgon!

Vilken skön morgon de blev. Skulle sovit längre men vaknade och hoppade in i duschen i stället.
Sen var de full rulle me att klä på mig snabbt och fixa en kopp te för att ta med i bilen till jobbet.

Som jag sa igår skulle jag hällre vilja va hemma och mysa me pojkvännen när det är sånt här väder men what to do ! Får mysa med Lina idag på jobbet, nu ska jag gå ner och handla frukost till oss på bageriet här nedanför.
Hörs sen!


Drygt

Snacka om att det är drygt att sitta här helt ensam.
Vill hem till min älskling och mysa, vill ligga och kolla på tv i soffan eld i kaminen.

I stället får jag sitta på kontoret och känna lukten efter städerskans sura golvmopp.

Hörs senare när jag kommer hem,
bye

Kul aprilskämt

Kul att Patrik trodde att mitt blommogram var ett aprilskämt. Han var tvungen att kolla upp telefon numret som interflora ringde med verkligen gick till dem. Sen tror han iofs inte att de kommer från mig. För han ringde till mig men jag spelade lite blåst och att jag inte riktigt förstod vad han menade. Haha hoppas han gillar dem.

Vill ha en mysig hemma kväll, va ett tag sen, men de får bli nästa helg. eller nä då ska jag på studentskiva men får bli senare i alla fall. För hela helgen blir det jobb från 9-21!


Konstig morgon

Vilken konstig morgon jag har haft. Inte riktigt enligt mina rutiner.
Fick stiga upp och åka med Patrik till hans jobb för jag lämnade min bil där igår. Satt på hans jobb i ca 1 timme och väntade på att åka till mitt jobb eftersom jag började 9. Åkte lite för tidigt och var här 40 min innan jag började men de gör inte så mycket har så trevliga arbetskollegor.

Jag och Lina är på mys humör faktiskt, de regnar och är grått ute så vi vill bara tända ljus och ha de mysigt här idag.

Vad ska ni göra en fredag som denna ??


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus