Valborg

så va de den här överskattade dagen känns de som..

Jag har i alla fall haft en kanondag!
sov riktigt länge för en gångs skull, sen bar det av till stallet och det gick så jävla bra!! Red på vanlig tredelat och han gick superbra!! red även ut på det och jag sitter ju här i soffan så de gick ju också bra haha!

Åkte sedan hem och åt lunch som älskling hade gjort, pratade sedan med Eva en stund i telefon, packade sedan ihop och åkte hem till Patriks pappa för att låna duschen eftersom vi skulle på middag hos Patriks syster.

Hon och Olle levererade så jäkla god mat och tillbehör, efterrätten var också supergod!
Stannade inte så länge så vi åkte hemåt och tog en sväng upp till Emma och Mats drack te och kaffe och snackade massa skit, sen åkte vi faktiskt hem och började måla, så nu har vi målat sovrummet en gång.. så nu sitter vi och väntar på att det ska torka sen ska vi måla en gång till så vi kan börja måla taket imorgon och förhoppningsvis lägga golv om de går..

De va min superfina valborg, har er valborg varit bra ?

kram på er!


Mustang!

Vilket vårväder vi fick idag!
Vaknade upp med älsklingen och vovven, blev vofflor till frukost, mums!
Sedan tog vi fina mustangen och åkte till min farbror och tog en fika där och hälsa på lite, åkte sedan vidare hem till Patriks bror och hans familj där vi blev bjudna på korv, man tackar!

ÅKte sedan vidare hem till min farfar för att lämna en blommbukett till lotta, krya på dig ! <3

Så har varit riktigt finåkande idag, tjatade även till mig att vi skulle ta mustangen hem igen eftersom vi ändå måste till patriks pappa och hämta hans egna bil imorgon så kunde ju va kul att åka lite mer haha.

Badrummet håller på att kaklas för fullt, snart är det klart! så jävla skönt, kanske kan börja duscha hemma snart igen!!! =D



Jaaarååå!

Fan vad fint 3 härliga poäng till oss ikväll igen så bra spelat mot viksjö ikväll! De började trevande men sen kom vi igång, riktigt bra alltså, 5-0 helt rättvist!!

Nu laddar vi om till söndag!!


God morgon!

Här är vi nästan pigga och glada, är just nu inne på kontoret och väntar på en kollega, sitter också och äter frukost , knäckemackor och en proviva dricka..

Ikväll är de match så sitter och taggad till ikväll, man ska börja i tid!

Ha en bra dag alla, de ska jag ha i alla fall eftersom de är så fint väder :)


Grymt!

Så bra träning ikväll igen fast vi bara spelade 4-4 på slutet. Hela veckan har hat riktigt bra träningar är så jävla glad att de börjar gå framåt för mig med träningar och kondis!

Imorgon har vi hemma premiär på Djursholms ip kl 19.00 kom ner och titta, det är ett måste!!

När jag kom hem från träningen idag hade de äntligen börjat att kakla badrummet och de blir super!!

Nu väntar kudden God natt!!


Onsdag!

Nu är de mitt i veckan och på schemat idag efter jobbet är det stallet som gäller! Ska bli härligt att komma ut och rida igen! Visst red i söndags men de är ju några dagar sen haha!

Tror de blir jobb på banan idag för min och Jakis del faktiskt, ska testa vanliga tredelade på honom igen!


Fem timmar

Den här söndagsmorgonen har jag spenderat 5 timmar i stallet, galet mysigt! Fodrade, mockade rent hagen, åt frukost med Eva, ut på en ridtur, mysa i stallet med hästarna efteråt, de är vad man hinner på fem timmar haha men de va hur mysigt som helst!

Nu ligger jag i soffan och håller på att somna har ätit lunch precis kommer nog somna snart är så trött haha


Träning

Igår kväll hade vi träning typ en timme men de va sjukt bra träning! Högt tempo från början till slut och de va kul att vi kunde spela match mot varann nästan två fulla lag!

Just nu ligger jag j sängen, har precis vaknat helt självmant och kan inte somna om så tror jag ska masa mig upp och ta en springtur på 7km sen hem och göra en supergod frukost. Det är en ganska schysst start på den här dagen tycker jag!


Gameday!

Åh idag är se seriepremiär för b-laget på veddestavallen i Järfälla! Ska inte starta men är bara glad att vara uttagen eftersom jag inte kunde följa med på träningslägret!
Visst helst vill jag spela i A-laget men det här året tar jag som ett tränings år för att komma igång efter 3 års uppehåll!!

Är glad så länge jag får spela! :)


Livet ändras..

Snälla ni som läser de här, ta hand om varandra och visa att ni bryr er om varann och anta inte att den andre borde veta de redan.. Visa det allt ni kan för livet kan ändras väldigt fort..

Det är många tankar just nu, men det kommer att bli bra, eller det måste bli bra och det blir det. Det är den enda inställningen man måste ha här i livet.

Lyssnar på bra låtar här på jobbet för att peppa mig själv, fått låna Andreas grymma byggradio så jag har grymt ljud så de spelas väldigt högt och jag skiter fullständigt i om de stör resten här på byggen!

<3


Paus

Tog precis en lunchpaus i Bollnäs på Sibylla, första Sibylla som jag har sett i alla fall som har som mc drive! Men vi stannade för att gå på toa också så nu är de Max 2.30 h hem!
Ganska skönt faktiskt!


Hemfärd

Nu sitter jag och pappa i bilen på väg mot stockholm igen! Har varit en underbar resa med strålande sol och fin åkning!

Uppdaterar lägst med vägen om jag inte somnar :)


Sista kvällen

Den spenderas faktiskt i sängen.. Tänkte gå ut först med resten som kanske ska gå ut verkar de som.. Men har blivit förkyld...igen så är ganska hängig och vill inte bli mer sjuk så de blir att kolla på tv för min del faktiskt!

Imorgon bär det av mot Stockholm igen!
Bilden är tagen från salen vi åt mat i, skaplig utsikt med åresjön precis nedanför


På språng

Är just på äg ut från hotellrummet för att gå ner till lobbyn där vi ska samlas för att kolla på en show och sen äta!
Så här ser jag ut ikväll hörs senare !


Bilder

Bjuder på lite bilder såhär på eftermiddagen

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/1893307/images/2012/pic_198393274.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/1893307/images/2012/pic_198393274.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/1893307/images/2012/pic_198393274.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/1893307/images/2012/pic_198393274.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/1893307/images/2012/pic_198393276.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/1893307/images/2012/pic_198393276.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/1893307/images/2012/pic_198393276.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/1893307/images/2012/pic_198393276.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/1893307/images/2012/pic_198393338.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/1893307/images/2012/pic_198393338.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/1893307/images/2012/pic_198393338.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/1893307/images/2012/pic_198393338.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/1893307/images/2012/pic_198393481.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/1893307/images/2012/pic_198393484.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/1893307/images/2012/pic_198393509.jpg" class="image">


I backen

Vi har som sagt super fint väder här uppe! det är helt otroligt! Åkte ut i tid och backarna idag är super fina inte alls lika sönderkörda som de va igår!

Nu är de dags för käk!


God morgon!

God morgon !
Är utvilad och det är dags att gå ner för att äta frukost, passar på att blogga innan :)

Det är lika fint väder idag som det var igår, Gud så härligt!

Hörs sen, puss <3


Tråkmåns!

Känner mig lite tråkig då jag inte gick ut på krogen med resten av gänget men orkar verkligen inte så jag och några andra ska spela någon omgång biljard eller så sen blir det nog att krama kudden!

Såhär såg de i alla fall ut när vi fick tillaga vårt kött på en jättevarm sten ! Renköttet var så himla gott!


Middag

Nu ska vi träffas nere i lobbyn för att gå och äta middag, ska bli kul sen ska vi ut och känna på Åres nattliv!

Så här ser jag ut ikväll!


Afterski !

Nu börjas det på riktigt för nu är det afterski!! Nu Kör Vi!!




Fjällgården

Nu är det dags för lunch vi har samlat hela gänget så nu väntas de hamburgare! Det är riktigt härligt väder här några plusgrader och strålande sol!


Nu kör vi!

Nu är det dags att dra till liften för att undersöka alla backar idag! Nu kör vi!


Fredagen den 13.e

Ja den dagen tillbringar vi som sagt i Åre och hoppas på att ingen bryter något!

Bloggar nu snabbt innan frukosten, ska just gå ner och möta de andra för att äta en god frukost sen är det dags att hämta ut liftkort och göra sig redo för backarna! Blir nog att åka hela dagen så får vi se vad kvällen har att erbjuda..

Uppdaterar senare, ha de grymt!
Ganska fin utsikt man har!


Ååååååre!!!

Äntligen är vi framme i Åre jag fick köra de sista 2 timmarna men de gjorde ingenting !
Vi bor på hotell holiday club och det är superfint verkligen!
Har eget rum vilken är ganska skönt faktiskt de kommer bli ett jäkla röj här !


Grym genväg!

Haha jag hittade en genväg på kartan och på gps en så vi svängde av stora vägen innan Ljusdal och kom fram i färila men vägen dit var... Skumpig och kurvig haha men de va kul!

Drickan är ju i alla fall omskakad så jag skulle inte öppna den ölen..


Ljusdal!

Ja nu är vi nästan framme i Ljusdal så lite mer än halva vägen kvar, här uppe är de sol å fint så det är roligt att sitta och titta på naturen!

Tyvärr fångar man inte det vackra på vild så lätt när man åker bil!


Mot Åre!

Sitter just nu i bilen på väg till Åre med jobbet! Jag åker dock bil med pappa för han ville ta bilen så då tänkte jag åka med honom för om ryggen hans gör för ont så kan jag köra tyckte de va mycket bättre, kan ju inte släppa iväg pappsen själv!

Har stannat och ätit lunch utanför uppsala men nu tar vi sikte mot Gävle och vidare uppåt!


Packat & klart!

Ja imorgon är de dags att åka till Åre med jobbet, ska bli kul att åka iväg med nästan hela firman!

Blir tåget upp och bor på hotell så ganska bra kommer vi nog att ha de! Ska försöka hinna uppdatera med massa bilder och sånt :)

Nu har jag packar klar och ligger i sängen för att Nanna kudden!


Länge sen!

Oups blev en tid här nu när jag inte bloggat men har inte haft någon lust och inte heller något kul att skriva om! Men ska försöka ändra på de igen :)

Förstår inte hur proffsbloggarna alltid uppdaterar och så när de inte har lust men de är ju iofs deras jobb!

Nu ska jag fortsätta jobba väntar på en kollega så därför jag passade på att skriva ett snabbt inlägg :)

Puss på er!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus