Eftermiddag/kvällen

Satt som sagt och pluggade på Patriks jobb, gick bättre än förväntat faktiskt.
Åkte till upl väsby och hämtade lite grejer till Patriks jobb sen åkte vi direkt till Täby C för jag behövade lite basic plagg och älsklingen ville väl ha något spel.

Köpte två tunna långärmade tröjor och två linnen till. Linnen behövs alltid, har tre stycken som är sönder och resten är bara utslitna. Använder ju jämt linnen under mina kläder. Fick även en liten goodiebag från BIKBOK, innehöll ett par fula strumpbyxor och trosor och en bh.
Funderade på att köpa en kofta också men det blev inte av.
Köpte ett block till företagekonomin så jag slipper ha samma block till de kurser jag läser.
Köpte även några tabletter som ska hjälpa en att rensa kroppen. Alltid bra!

Lagade middag hemma och lagade sedan direkt massa matlådor för jag ska jobba nu fem dagar 9-21 de blir rätt dyrt att gå ut och käka två gånger om dagen eftersom de kostar ca 100kr per måltid. Så jävla dyrt.

Har även pluggat företagsekonomi ikväll och det har faktiskt gått rätt så bra. Är nöjd med det jag har åstakommit hittils, men en del kvar att skriva men har till söndag på mig så de blir att göra de på jobbet när de har lugnat ner sig.

Nu är det dusch och sedan sovtime. God natt på er!

Ps. Glöm inte att det är första april imorgon!




Torsdags eftermiddag

Dagen har inte riktigt blivit som jag tänkt mig. Skulle ut och cykla direkt när jag vaknade men har sån träningsvärk och att Kerstin sa att jag skulle vila idag egentligen så jag skippade faktiskt de. Frukosten blev inte som jag ville eftersom de har stängt av strömmen ute hos oss för att kolla något för att kunna leverera säkrare el.

Åkte då till Rimbo och hämtade ut mitt paket som sagt och de gick jätte fort men Ica låg ju inte direkt i centrumet men hittade de tillslut. Körde faktiskt inte fel en enda gång bara att jag vände för jag trodde jag körde för långt men nej.
Älsklingen ringde och frågade om jag ville äta lunch med honom så jag åkte direkt till Arninge efter att jag hämtade mitt paket. käkade kött med potatisgratäng och Patrik köpte faktsikt nya skor, riktigt snygga vardagsskor.

Nu sitter jag på hans jobb och ska försöka plugga men sitter och funderar ut på vad jag ska skriva i rättskunskapen för att få VG eller MVG, vill ju inte få G nu när jag fått MVG på de andra uppgifterna så de är bara att lägga manken till. Patrik ska sen hjälpa mig ikväll med företagsekonomin så jag kan börja skriva den snart och kunna fortsätta med de i helgen. Företagsekonomi är inte lika "roligt" som rättskunskapen så de är lättare med rättskunskap. Sen är de inte lika svårt heller.

Nu ska jag försöka skriva klart rättskunskapen, hörs senare!


31 Mars 2011

God morgon solstrålar!
Det är en kall morgon här ute i kårsta/rimbo.
De har stängt av strömmen och de blev kallt jätte fort i huset. Jag ska snart åka och hämta ett paket på Ica i rimbo, de innehåller one three hill säsong 2 och 3. De va länge sedan jag såg den serien och de har blivit så många säsonger så måste hänga på igen haha.

Kollar just på på sex and the city på min bärbara dvd eftersom jag inte har någon el så får jag göra på de sättet tills de kommer tillbaka runt 12.
Hörs senare, tjingeling!


Världs bäst

Vill bara säga att jag älskar min familj och mina vänner.
De ställer alltid upp och de finns där för en i både vått och torrt.

Fast vi inte ses och hörs lika mycket längre som förut så vet man alltid vart man har dem. Bara ett exempel är Ami, vi kanske inte hörs av på två veckor men de spelar ingen roll för man vet att hon alltid finns där för en. Det är precis samma med Jennifer, tyvärr brukar de gå längre än två veckor innan vi hörs, men de spelar som sagt ingen roll för jag vet att jag har henne nära och behöver inte bekräftelse på det hela tiden. Det känns riktigt skönt med såna vänner. Jämfört me andra som måste ha bekräftelse hela tiden.

De vänner jag har är de bästa som finns, kan inte sätta ord på hur tacksam jag är att just ha dem som vänner.
De är helt enkelt bäst i hela världen, Ni Är Bäst.

Familjen då, samma där som med mina vänner, vet att ni alltid finns där och alltid kommer att ställa upp oavsett va som händer. Pratade ex med min farbror idag som jag inte har pratat med på jätte länge faktiskt. Kul att höra av honom, måste ta mig tid att åka förbi någon gång. Är så tacksam att jag just har de som familj och släkt. Känner verkligen att jag kan prata med alla i släkten om vad som helst om jag skulle behöva prata av mig (mer än vanligt).

Har egentligen bara tre ord att säga till min släkt och mina vänner
Jag älskar er!


Fantastisk dag!

Vilken fantastisk dag jag har haft, som ni tidigare vet var jag hos sjukgymnasten där det gick super bra, åkte den lilla biten till Ina som bor i Solna. Hämtade upp henne i hennes lägenhet så gick vi till tunnelbanan och åkte in till stan. Gick runt en liten stund sen bestämte vi oss för att äta. Gick då till Åhléns City och upp till högsta våningen där vi köpte sallad på resturangen och satte oss ute på deras terass. Oj vad skönt det var där uppe, blåste ingenting och solen låg på och värmde.

Tittade lite till på saker, hittade en jeansjacka och ett par nya converse, ljusgula så jäkla snygga!
Rätt roligt att man får ha storlek 36 i dem när man brukar ha 37 men de är nice. har faktiskt på mig dem nu här hemma för att gå in dem lite.

Åkte tillbaka till solna med Ina och såg att jag inte hade fått p böter fast jag stått en timme mer än vad jag betalade för, ibland kan man ha flyt!
Jag och min lilla bil åkte till pappas jobb för att hämta upp honom och åka vidare till profilcompaniet och beställa lite kläder och skor.

Nu håller jag faktiskt på att laga mat, ska bli potatis och lax, mums!

Hörs senare!






Dags för lite mobilblogg igen då! Är just ...

img_4178 (MMS)

Dags för lite mobilblogg igen då! Är just nu på IdrottsKliniken, har precis kört klart hos min sjukgymnast Kerstin, riktigt duktig är hon! Äntligen kunde jag lägga på riktiga utfalls steg med rotation och vikter!! Så skön känsla! Dock har vi tagit bort löpning på matta i fem min men de är bara för att inte anstränga knät för mycket. Ska duscha och byta om så ska jag och träffa Ina, vi ska åka in till stan och kolla lite och ät hoppas jag. Hörs senare!


Myskväll på jobbet

Varit skön dag på jobbet, varit rätt så lugnt tills Lina skulle gå men nu är de lugnt igen.
Sitter på jobbet som sagt har precis ätit middag och kollar på Sverige - Moldavien, eller vilka de spelar mot nu. Kul att man kollar på tv fast man sitter kanske 500m från arenan.

Zlatan missade precis en straff, eller snarare att målvakten räddade den. Slagen i stort sett mitt i målet och som kommentatorerna sa så va de lagom höjd och för nära mitten på målet så om målvakten slänger sig åt rätt håll tar dem bollen. Som nu skedde.
Men sverige leder med 1-0 så det är skönt. Usch vad man saknar fotbollen alltså. Nu måste knät bli bra så jag kan få lira blir så förbannad!!

Ha en trevlig kväll, de tänkte jag ha sista timmen nu på jobbet sen hem och sova med min älskling.


Dags för lite mobilblogg! Är just nu på lu...

img_5527 (MMS)

Dags för lite mobilblogg! Är just nu på lunch har precis ätit en cesarsallad, man undrar ju faktiskt om de ens är nyttigt med massa dressing och krutonger, men vad gör de när den är super god?! Funderar på om jag ska ta en kopp kaffe här eller köpa med mig upp till kontoret..  Pratade precis med min kära sambo och han har också lunch nu.. Saknar honom fast jag vet att jag får träffa honom ikväll, och tur är väl det?  Någon som har ett bra förslag på vad man kan  äta till middag? De står helt still i huvudet.. Nu dags för kaffe, hörs sen!


Men vad fan är de här?!

Nu får de sluta snöa ! blir tokig på de här skitvädret alltså! Trodde de va slut med snö för den här säsongen men nej då de ska då allt komma mer...

Vill dock säga Grattis till Anna, min "extramamma" kan man väl säga, eller ? Har känt henne i nästan hela mitt liv så hon får kallas så!

Lugn dag på jobbet än så länge i alla fall, rätt skönt faktiskt men kan bli långtråkigt..
Vill hitta på något ikväll, slutar 21 men är det någon som har lust att hitta på något då ?


Irriterad

Fan asså kan alla idioter som kör som arslen börja ta bussen i stället ?!
Blir så jävla arg när de bara svänger ut rakt framför en så man själv håller på att krocka, jävla puckon.

var bara tvungen att skriva av mig, men annars har dagen börjat bra kom visst 30 min för tidigt till jobbet eftersom de rullade på i trafiken rätt bra. Skitgrejer.

Nu dags för jobb och prata strunt med Lina, tummen upp!
Och jag kanske ska träffa Ina idag, de va sjukt länge sedan! Hoppas att vi hinner ses eller att vi kan ses nu när jag är ledig två dagar.


Hemgång

Nu har jag jobbat klart för idag, dags att åka hem och sova med min älskling sen är de bara upp och jobba igen, sen är jag ledig två dagar, yäj!

Natti natti, bloggar inte när jag kommer hem för då är de marsch i säng!


Hjärtat i halsgropen

Snacka om att man kan ha hjärtat i halsgropen.
Vill inte lämna mina kollegor stormtrivs verkligen på jobbet, men vad gör man inte för fotbollen och att få röra lite extra på sig.

Kommer bli en jobbig sista månad på jobbet, just för att jag inte kommer jobba mer me de här underbara kollegorna man har. Förhoppningsvis blir man inringd för att jobba extra någon gång ibland så man får träffa dem, sen blir de iofs inte av med mig så lätt, tänker faktiskt ta mig friheten och komma på besök om man har vägarna förbi!

Har varit en relativt lugn dag på jobbet annars, och säkert bara för att jag skriver detta kommer de ringa mega mycket i kväll, haha.


Hjärtat i halsgropen

Snacka om att man kan ha hjärtat i halsgropen.
Vill inte lämna mina kollegor stormtrivs verkligen på jobbet, men vad gör man inte för fotbollen och att få röra lite extra på sig.

Kommer bli en jobbig sista månad på jobbet, just för att jag inte kommer jobba mer me de här underbara kollegorna man har. Förhoppningsvis blir man inringd för att jobba extra någon gång ibland så man får träffa dem, sen blir de iofs inte av med mig så lätt, tänker faktiskt ta mig friheten och komma på besök om man har vägarna förbi!

Har varit en relativt lugn dag på jobbet annars, och säkert bara för att jag skriver detta kommer de ringa mega mycket i kväll, haha.


Jobbtime

Nu sitter man på jobbet, kom fram precis lagom tills jag började.
Åkte hemifrån 7.30 kom till jobbet 8.55. Kul att man kom till mörby på ca 30 min och sen satt i kö resten av tiden det är fan helt sjukt.

Blir en lång dag idag känner jag. Är redan hungrig, tror jag ska kila ut och ta en macka. Får köpa frukt och sånt på lunchen sen så man orkar med hela dagen.

Jag vill ha vår, nu!


stress!

Oj stressigt det blev på morgonen nu i alla fall. Nu är jag nästan helt klar för att åka till jobbet sitter och äter snabb frukost bara så man orkar med hela dagen eftersom jag jobbar till 21 ikväll.

Självklart har det snöat igen men men de är skit samma ska ändå åka bil så det gör inte så mycket!
ska nog ta en av bakvägarna till jobbet så man slipper all trafik på motorvägen redan här vid mig.

Men nu måste jag kila, hörs sen!


Söndag kväll

Blev rätt bra avslut på dagen ändå
Åkte till mamma och pappa och käkade middag hos dem, gott med lövbiff, sparris och croketter, eller hur man stavar de.
Ligger nu i sängen och kollar lite på national treasure på tv medan jag målar naglarna. Har även bytt skal på mobilen nu, till mitt döskalle skal, rätt snyggt faktiskt!

lite svårt att skriva samtidigt som nagellacket ska torka.. haha

I morse fick vi besök av två fula fåglar när jag kom hem, de va riktigt nära mig och försvann inte förrän jag öppnade dörren faktiskt, stod helt stilla ett tag då va de kanske 2 meter ifrån mig, puckade fåglar.



De fula fåglarna på tomten



Lilla vovven



Mitt nya skal

Konstig dag

De här blev en konstig dag.
Jobbade natt för en kollega som fyllde år igår, grattis än en gång!
Jobbade dock en timme mindre eftersom man ställde fram klockan, åkte hem och sov till 12.30 fast jag ställde klockan på 10.30 ?! den ringde inte dumma klocka..

Tog de lugnt med älsklingen hemma ett tag sen åkte vi till hans pappa för han va tvungen att jobba lite dock fick vi lite knas med hans dumma volvo som krånglade men vi kom till mörby i alla fall.

Sitter och pratar med Telia just nu, vilka segskallar alltså jag blir så trött.. som tur är kunde han hjälpa oss, bra att de kan något i alla fall fast de är tröga som sirap.

Bloggar mer ikväll om jag kommer ihåg!


Hoppsan

Har blivit lite dålig uppdatering i dag för dels har jag inte orkat och inte haft tid riktigt till att blogga.
När jag och älsklingen vaknade så kollade vi lite på tv och min första frukost blev choklad haha gott va de i alla fall.

Käkade frukost och tog de lite lugnt sen gjorde vi oss i ordning för att åka till Norrtälje faktiskt. orkade inte åka till täby C eller stan just för att de är löningshelg och de va så fint väder så det skulle säkert vara smockat inne i stan.
I norrtälje va de ganska mycket folk men inte alls som i stockholm kan jag tänka mig, köpte lite små saker och gick runt och tittade lite bara och suktade efter dyra saker.
Åkte sedan hem och plockade lite hemma innan mamma och pappa kom ut så åt vi en jättegod middag och är fortfarande riktigt mätt faktiskt. Blev väldigt mycket god mat. Grillad kyckling med haloumiost och sparris och klyftpotatis, mums!

Nu sitter jag på jobbet för att min kära kollega fyller år idag så jag tog hennes natt pass så hon skulle få vara ute och parta i natt, va jag inte snäll? haha

har bunkrat upp inför kvällen men får se hur mycket jag kommer orka äta av de jag har med mig eftersom jag fortfarande är så proppmätt. Ska försöka uppdatera bättre under morgon dagen. Dock kommer jag nog inte göra så mycket faktiskt men de märker vi, man vet ju aldrig med mig.

Bilder från idag:


Min första frukost för dagen, haha


 Norrtälje


Norrtälje



Bunkrat upp för natten på jobbet

Första kvällen

Det känns som de här är första fredagskvällen som jag faktiskt har varit hemma och ätit middag här ute i kårsta och tagit de lugnt.
Jag och min kära sambo har eldad upp massa kvistar å grenar som klipptes ned från äppelträden.
Har även hämtat en pump för att pumpa ut allt vatten som finns i matkällaren.

har flängt runt en massa idag känns de som faktiskt. vaknade av ett sms av mamma och jag och syrran ville äta lunch med henne så vi åkte och hämtade henne på jobbet och åkte till kista. Patrik kom även dit och åt lunch med oss. Sen gick han och jag till folktandvården i kista eftersom han skulle göra ett jobb där. Sen fick vi åka till arninge till hans jobb där vi blev kvar ett litet tag sen till pappas jobb för att hälsa på sen hem till mamma och pappa och sen därifrån hem. Riktigt skönt att komma hem faktiskt och "ta de lugnt"

Här kommer lite bilder från igår










Vilken kväll!

Vilken kväll igår alltså! Det var så himla roligt! Syrran körde in mig till stan, jag och Ami käkade middag på donken sen drog vi oss till gamla stan.
Satt på After och tog en öl och en cider och kollade på när AIK förlorade än en gång.

Gick vidare till Engelen lite för tidigt men vi fick komma in endå. Vad roligt det var att träffa Jennifer, Andreas, Linda, Patrik och Kalle igen! Träffade även en gammal klasskompis de va lite roligt.

Kalle och Ami gjorde en schyst danceoff som Ami kallade de så fint, oj vad jag skrattade har faktiskt ont i magen idag för jag skrattade så mycket igår. De kanske dansade i två låtar tror jag? Bästa på hela kvällen!

Det blev mycket dans och lite dricka men de gjorde inte så mycket för de va skit kul att dansa igen, va så himla länge sedan! Dock kände jag i mitt knät men de gör inget för idag känns ingenting.

Nu ska jag och syrran hämta mamma och åka och äta lunch.
Bye.


Fin Torsdag

Vilken härlig Torsdag. Blir så glad över att vädret är fint, visst det blåser en del men solen lyser!
Har klippt mig idag där mamma klippte sig sist på Bellbox i sollentuna centrum. Hon var ritkigt duktig faktiskt.
De roliga är att hon kommer från samma by som Tessan gör, världen är så liten. Hennes kille kommer från ljusdal, jag undrar om han känner eller vet vem Ida Nordén eller Stina Lindberg är. Har lirat fotboll med dom två i djursan förut.

Nu sitter jag hemma hos patriks pappa nere i källaren och han håller på och jobbar. Är riktigt taggad för kvällen faktiskt, som sagt blir det studentskiva ikväll ska bli så roligt!
Studentoverall och mössa på sen är jag klar!

Har ingen kamera så vet inte om jag kommer få några bra bilder på kvällen som kommer, men det visar sig och i såna fall kommer de upp imorgon när jag kommer åt mig egna dator. Orkade inte ta med den till mamma och pappa.

Hörs senare!


Shopping m.m

Åh, jag är så sugen på att åka till stan och shoppa, eller stan behöver de inte vara. Typ sollentuna Centrum, var ju där idag och det är jätte fint där och inte alls mycket folk så det är lugnt och skönt så man kan gå och kolla på saker helt ensam.

Vill köpa skor, jacka, kjolar, tröjor m.m, väntar också fortfarande på min bikini från H&M har inte fått den än?! Förstår inte varför de ska ta sån tid att få den. Har inte fått någon bekräftelse heller att jag har bestält den förutom att de har gjort en kreditupplysning.

Imorgon blir de antingen en lugn morgon med sovmorgon och långfrukost, vaknar jag tidigt så kommer jag ut och cykla eller sticka till gymmet för att köra ett tungt träningspass. Ska ta en sväng i sollentuna centrum också under dagen tror jag.

Imorgon är det dags för studentskiva, oj vad kul det kommer att bli! Längtar som fan faktiskt. Har till och med sett att jag kommer enda hem om jag vill, fast måste dock ta taxi men det gör inget. Men blir att sova hos mamma och pappa ändå eftersom jag vill ha min bil på fredag och den kommer då att stå hon mamma och pappa, mindre kul.

Nu blir det snart Greys Anatomy, just nu är det dock 112 - poliser som gäller. Är faktiskt intressant att se de svenska poliserna jobba.


Härlig kväll

Vilken skön kväll det här blev. Pratade ut lite extra med min älskling om en sak som har stört mig lite. Åt en god middag, det blev korvstroganoff och de blev jättegott och en melon sallad till.

Har faktiskt hunnit med att tvätta bilen, igen. Målat mina naglar röda och fina och även slängt in en omgång tvätt i tvättmaskinen. Ska slänga på en ansiktsmask och ta en dusch innan jag går och lägger mig. Dax att göra de nu tror jag innan greys anatomi börjar, äntligen!

Läste precis Annelies kommentar om att jag får låna Totte när jag vill, vad glad jag blev, då har man ju sällskap när man tar promenader eller kanske till och med när jag får börja jogga igen. Underbart, tack Annelie!


Otippad dag!

Den här dagen blev lite rolig.
Först åkte jag till sjukgymnasten och kom jätte för tidigt så satt i bilen kanske 30 min och väntade.
Det gick bra hos Kerstin och de va skönt att träna lite. Åkte sedan till mammas jobb för att hon frågade om vi skulle äta lunch tillsammans.

Åkte till sollentuna C och åt på Balders bröd tror jag de heter. De hade jättegod sallad. mamma åt en rostbiff sallad och jag tog en vanlig cesarsallad. Blev riktigt mätt. Tog en runda i centrumen sedan och kollade på lite saker. Blev jättesugen på att shoppa vår skor. kanske ska rensa min gamla garderob me skor innan man köper nya.

Mamma köpte ett nytt schampoo till mig och ett nytt värmeskydd för håret när jag plattar och fönar de, Tack mamma. Bokade även klipptid på samma ställe, mamma klippte sig där senast och de blev skit snyggt. De roliga är att hon som är frisör där kommer från edsbyn där Tessan kommer ifrån.

Dumpade mamma på hennes jobb åkte sedan ut till hennes jobbarkompis Annelie, va ju hundvakt idag eller snarare tog han ut på en promenad bara. Men vilken gullhund alltså! Annelie, jag kan ta hand om honom hela dagar när jag är ledig och inte har något planerat! han lyssnade så bra på en när han var lös och han tyckte de va jättekul att hämta pinnar på åkern som man kastade iväg.

Tack Annelie för att jag fick gå ut och gå med honom.







Han är farligt söt!



Lyx mellanmål blev det idag

Hundvakt

Ja imorgon ska man vara hundvakt åt en liten krabat som heter Totte!
Är han inte söt ??




Lätt att vara dum

Ja de är så lätt att vara dum på olika sätt.
Viljan är starkare än mitt knä just nu, jag ville verklien jogga hela vägen hem efter att ha promenerat 30 min åt ett håll. Men efter en minut så började det kännas i knät. Kämpade verkligen på men knät gjorde meroch mer ont så de va ju bara att börja powerwalka igen.
Jävla skit vill ju springa ordentligt nu inte hålla på att fjolla runt hela jävla tiden. Blir så förbannad...

Väntar på att tvättmaskinen ska bli klar för då ska jag ta en dusch, kan inte duscha samtidigt som den är igång för när den sätter igång att centrifugera kommer jag hoppa ur duschen haha hela golvet på övervåningen skakar när den är igång.
Ska nog laga lite lunch tror jag, börjar bli lite hungrig faktiskt.

Någon som har något bra tips om en snabb och god lunch?


Härligt väder!

Vilket fint väder det är ute! Vaknade först vid klockan 6.00 för patrik skulle upp och redan då var solen uppe. Men vaknade nu vid tio och då var det fortfarande sol, yäj!

Sitter och äter frukost nu sen blir det nog faktiskt en promenad ut i det fina vädret. Knät har inte känts så bra så jag vågar inte gå ut och springa och de är ju onödigt att åka till gymmet eftersom de är så fint väder.

Kom på att jag kanske inte alltid behöver äta gröt till frukost så jag blandade blåbär och vanilj yoghurt, de va riktigt gott faktiskt!



Min frukost som inte vill vrida sig på rätta!



De här fina meddelandet fick man i lördags när man kom till jobbet, Lina du är allt för söt haha!

inte riktigt som jag tänkt mig

Kvällen blev inte riktigt som jag tänkt mig, Nu har jag fått en massa att fundera på.
Mycket att fundera på och svåra beslut. Kommer inte kunna sova i natt men men.

Sitter i soffan nu och dricker citronvatten som jag tycker är ritkigt gott, tror det är fjärde glaset citronvatten idag. Kollar på 112 eller något på tv4+ handlar om poliserna runt om i sverige, man får följa med och kolla hur de jobbar osv.

Hade ju tänkte hoppa in i duschen, lägga på ansiktsmask och fixa naglarna och nagellack. Men nu känner jag att jag verkligen inte orkar det. Duscha ska jag nog göra percis innan jag går och lägger mig men nu orkar jag inte. Har kommit på en super bra idé idag också. När de har blivit lite varmare och ännu närmare vår, eller när det är vår. Så vill jag åka till Barcelona eller London för att shoppa! Kul att komma hem med en helt ny garderob och att man känner att man kan spendera så mycket pengar man vill. Det låter bra det tycker jag.
Någon som tycker det låter intressant och vill följa med? Hör av er då!!

Nu ska jag fortsätta kolla på 112, va paus nyss..
Hörs imorgon!


Arbetskollegor

Har bara lust att säga att jag har nog världens bästa arbetskollegor!

På Helgerna har man de lugnt och skönt på kontoret, käkar lunch tillsammans och sitter och snackar en massa skit.
Eftersom man inte träffar de andra arbetskollegorna så mycket eftersom vi jobbar olika skift är de alltid kul att byta lite pass så man får jobba me dem och uppdatera sig lite om vad som har hänt i deras liv den sista tiden!

Har tyvärr ingen bild, de måste jag för fan fixa föresten en bild på alla oss som jobbar innte på Jourcentralen och våran bästa arbetsledare!

Nu har jag sagt mitt, Hörs!


Skön morgon

De blev en tidig morgon upp ca 05.00 kasta på sig kläderna fixa thé för att ha med sig till jobbet.
Patrik körde mig till tåget eftersom jag lämnade min bil på jobbet igår för han hämtade mig efter han lämnade av Evelina i stan.

Tog ju inte så lång tid och det var rätt bekvämt att åka kommunalt faktiskt, slippa störa sig på alla bilister som inte kan köra bil för fem öre. Men skönt att ha bilen här så man kommer snabbare hem ikväll sen. När jag kommer hem ska jag äta middag sen bara ta hand om mig själv. Ansiktsmask och fixa naglarna, love it, sitta i handduk efter man duschat med ansiktsmask på medan man filar eller målar naglarna. Skön känsla på något konstigt sätt faktiskt.

Hann ju inte äta frukost i morse för jag klev upp lite för sent för de så det blev en smootihe på jobbet i stället, nu saknar jag dock bär så får köpa de på lunchen för att kunna göra flera. Det är gott och bra frukost, bra tips eftersom de går fort att göra och det är riktigt gott!



För alltid i mitt hjärta

Djurgården för alltid i mitt hjärta säger jag. Vilken jävla match de bjöd Luleå på. Förbannat synd att det inte räckte hela vägen men man kan inte alltid vara bäst och med en av djurgårdens bästa spelare avstängd så vet jag inte riktigt va man ska säga, Dif klarade sig sjukt bra ändå men som sagt sjukt synd var det att de inte gick vidare alltså. Förstå, DIF-AIK i Hockeyfinal, ojojoj inte illa de skulle varit alltså!

Nu är det dags för duschen sen sova för att orka jobba sista dagen imorgon 7-18 sen är jag ledig till Lördag natt, skönt och de ska bli en jäkla massa plugg! Måste skriva klart den där uppsatsen nu, usch jobbigt att tänka på de men så får de bli.

God natt!


Match på jobbet

Lyssnar på Djurgården vs. Luleå på radio och följer via webben, djurgården leder just nu med 1-0 och jag och Lotta sitter som på nålar på våra stolar! Men fan va jag hatar P4 för de sänder ju fan bara från Bandyfinalen !? skitgrejer..

Oj oj hur ska denna kväll sluta...

KÖR HÅRT NU DIF!

Lugn söndag

Den här söndagen på jobbet har varit väldigt lugn. Har bara ringt lite grann, men man vet aldrig så fort man säger att det varit tyst i telefonerna börjar det ringa en massa. Så ska inte prata så mycket mer om de för då kommer jag säkerligen få många samtal.

Åt lunch med mamma och pappa i solna centrum, de va snälla och kom hit så man fick komma och lite från kontoret så man inte skulle bli helt bakom flötet. Snart drar hockeyn igång sista kvartsfinalen för Dif, antingen vinner vi eller så försvinner vi, men självklart kommer vi vinna!
Kämpa sista matchen nu grabbar så tar ni Luleå, då blir ni historiska!

Kommer få sitta på jobbet och följa matchen via webben, trist men vågar inte köpa matchen för att se den på datorn, för de kanske inte fungerar och då har jag sumpat 139kr..
Någon som vet om de fungerar bra att köpa matchen och se den via webben??

Ha nu en fortsatt bra dag så hörs vi kanske senare ikväll!


Förlåt..

Ville bara säga förlåt till min älskling



Jag Älskar Dig


Myslördag på jobbet

Jag och Lotta kör en myslördag på jobbet, kollar lite på film och har dragit för gardinerna för fönstret så det är mörkt här inne hos oss medan våra killar är ute och jobbar asset av sig! Kämpa på nu grabbar ;)

Har ätit en fet kebabpizza till lucnh, min nya favorit pizza! Men som tur är blir det inte ofta man äter sån skräpmat längre och att man har börjat träna lite mer. Och med den meningen kom jag på att det är över en vecka sedan jag tränade !? Inte okej, så det blir gymmet på måndag, eftersom de stänger gymmet så tidigt på helger så hinner jag inte dit innan jag slutar.

Hörs senare ikväll!

Fin Lördag

Ja dagen börjar ju trist, slaskigt och jävligt min bil är ju inte ren längre i alla fall.
Men nu lyser solen in genom fönstret på kontoret så börjar kanske bli på lite bättre humör.
Men vi får väl se under dagens gång.


Djurgården <3

Ja då har man fått träffa patriks kompis Evelina, en helskön tjej verkligen!
Ni får nog se bilder senare under helgen eftersom hon stannar till söndag eftermiddag, tror jag.

Efter jobbet åkte jag i alla fall hem till mamma och pappa och åt middag med alla där, de har ju kommit hem från portugal idag. Men de va inte så bruna som jag trodde de skulle vara. Pappa va inte så bitter som jag trodde eftersom han blev av med sig bag men men.

Hann även se matchen mellan Dif och Luleå, djurgården gjorde de än en gång och vann. Vilket tryck de va i globen, kul att jag inte tog chansen och åkte dit, fyfan va kul de skulle varit!
Nu tar vi Luleå borta på söndag!

Nu är det dags att sova eftersom jag börjar kl 7 imorgon bitti, usch blir att gå upp kl 6 och ska försöka att inte väcke evelina heller haha, de kommer ju gå sisodär tror jag! Kom på att jag handlade än en gång på make up store idag, men de blev en eyeliner som är i en burk som ögonskugga, köpte en pensel till som man ska blöta och sen "doppa" i själva eyelinerkakan.. Någon som har en sån som kan säga om de fungerar bra ?

Men nu är det sovdags, hörs imorgon!


Snart så

Nu är det bara 2½ timme kvar innan man slutar jobbet. Nu är det dags att göra en smootihe så man inte hungrar ihjäl. Bra med mellanmål.

pappa ringde mig precis och de har nästan fått alla väskor från flyget, hans golfbag kom dock inte med den har hamnat någon annan stans haha, men han sa att det var flera andra som också hade blivit av med sina bagar.
han ska väl ändå inte använda den nu på ett tag så de spelar ju ingen roll, bara den kommer till rätta till slut.

Längtar till middag, de bjuds på tacos hemma hos mamma och pappa, mums!


Seg Fredag

Oj oj oj vad tiden går långsamt idag. Förmiddagen på jobbet brukar gå mycket fortare än såhär.
Var tvungen att åka hemifrån tidigare än vanligt för att syrran behövde en grej som jag råkat fått med mig hem, klantigt värre får ju bara skylla mig själv.

Är lite osäker på hur jag ska göra ikväll. Kusinen har fyllt år och de ska samtidigt ha inflyttningsfest.. slutar 18 och ska vara där 20.30 dock jobbar jag ju imorgon kl 7.00 så tror inte jag kommer orka åka dit eftersom de tar ett tag att åka dit och sen tar de ett bra tag att åka enda hem också.. jaja vi får se hur jag gör, har ju rätt så många timmar på mig att bestämma.


Skön kväll

Kvällen har varit lugnt och skön.
Har lagat middag och de blev lax med potatis, de blev riktigt gott och det var första gången jag lagade det.
Fick även matlåda till både mig och Patrik så är nöjd, slipper slösa pengar på lunch imorgon då.

Har haft en ansiktsmask på och brasan är tänd. Nu är det bara att få arslet ur vagnen och dammsuga huset också. Har försökt att deala med Patrik att han tar övervåningen och jag tar undervåningen.
De är bättre att dammsuga nere för de är stora och öppna ytor medan här uppe får man flytta på allting.

Imorgon är det jobb 7-18 som gäller så det är väl snart dags att gå och lägga sig. Tänkte ta ett glas rödvin men de smakade inte bra då de är öppnat sedan en tid tillbaka.


Mycket gjort

Ja idag har jag fått rätt så mycket gjor faktiskt.
Åt lunch med Patrik, var och handlade, tankade bilen, hunnit sätta igång en tvättmaskin, tvättat bilen och dammsugit och torkat invändig. Har även plockat lite ute på tomten och satt upp nya talgbollar i träden för fåglarna.

Patrik får faktiskt ta och dammsuga huset för de orkar inte jag för jag måste försöka plugga ännu mer. Måste börja på min Företagsekonomiuppsatts nu ju. Annars kommer jag aldrig hinna bli klar !

Nu är det nog dags att börja med middagen, Hörs senare






Torsdag

God morgon alla pigga och glada. Fick sova till 9.50 idag i alla fall riktigt skönt att få sova ut lite. Har precis ätit frukost, de fick bli bara äggmacka och en kopp te idag. Skippade gröten orkade inte göra de.

Den här dagen bjuder på plugg, tvätta bilen, träna, åka och handla och kanske träffa Sara om jag hinner, måste plugga stenhårt den här veckan.

Men just nu blir de lite slapp innan jag drar igång allt, måste ju smälta frukosten lite.


Fy fan så bra!!! Så jävla härligt att Dif ...

Fy fan så bra!!! Så jävla härligt att Dif vann! Är helt överlycklig!! Nu har mårten åkt hem, stackarn får åka hem själv i mörkret! Nu ska jag sova, Natti Natti!


Kämpa Dif

Nu har vi ätit middag och kollar på hockey, Dif-Luleå, Kämpa nu Dif för fan. Ligger under med 3-1 i matcher så måste vinna ikväll.

Blev en lyxmiddag idag i stället eftersom det inte blev igår. Åt lövbiff med pommes och trevlit sällskap ac Mårten och Patrik.
De har gått 5 min av matchen.. hoppas att dif vinner !!




Nu är jag och mårten på väg från stan, han...

img_3425 (MMS)

Nu är jag och mårten på väg från stan, hann precis till utsatt tid att träffa Maaherra, rörmockaren drog ut lite på tiden. Vi åt i alla fall en god sallad på John chris på drottninggatan. Ska nu vidare hem till mårten för att gå ut med hans hund sen blir det hem till skogen som gäller.


God Morgon!

Dagen börjar kanonbra med fint väder och självklart vaknar man 8 och inte senare fast jag vill. Min farbror ringde och sa att en av hans killar skulle komma ut på förmiddagen och hjälpa oss med ett rör som har rostat igen. Fick ringa och avboka sjukgymnasten men det gör inte så mycket eftersom jag tränar mycket själv.

Han är just nu på nedervåningen och jobbar medan jag har ätit frukost och kollat lite på tv. Man kanske ska vara snäll och fråga om han vill ha en kopp kaffe?

Senare ska jag åka in till stan och träffa Maaherra, en lumpen kompis som jag inte sett på jättelänge! Ska bli superkul och vi ska äta en sen lunch för vi ska träffas 13.30. Funderar på att ta tåget in, men ett problem.. man måste ta ersättningsbuss från kårsta till Lindholmen för de har blivit något fel på spåret eller något. kanske kan snylta skjuts utav Jing som är här och jobbar ? haha
Hörs senare under dagen!





De jag köpte på make up store igår!

Hemma!

Äntligen hemma! Patrik ringde precis när jag kom till Mörby och sa att vi skulle äta hos hans mamma, så de blev ingen lyxmiddag för mig. Men jag lärde mig ett nytt recept och de va supergott och jätte enkelt att göra, tack Pia!

Har precis duschat, sitter i soffan med ansiktsmask. Jätteskönt! har även lagt på nagelolja på naglarna för att de ska bli starka igen. Idag handlade jag en ny deo på H&M och en läpp penna och ett coverstick på makeup store.

Nu är det dags att ta bort ansiktsmasken, ska kolla klart på house och sedan är det dags att krama kudden för dagen!
Hejsvejs


Dåligt!

Sorry, dåligt av mig att inte blogga igår när jag kom hem, men var så himla trött så de va bara att äta middag sen gå och lägga sig. Somnade innan 21.00 igår.

Pratade med Stefan (min farbror) igår kväll också, de va trevligt att höra ifrån honom. Fick även sms senare också att Dif vann mot Luleå men då hade jag redan somnat haha.

Nu sitter man på jobbet igen och ska jobba fram till kl 18. Tog fram middagen till ikväll från frysen för jag har bestämt mig att ha lyxmiddag en tisdag som denna! Ni får se senare vad det blev för något, Lovar att jag ska blogga när jag kommer hem!


Ja då sitter man på jobbet igen, skönt att...

img_7435 (MMS)

Ja då sitter man på jobbet igen, skönt att man jobbar från 7-18. Sitter och pratar skit med Lotta och dricker en smoothie, det är riktigt gott! När jag kommer hem ska jag äta middag och sen mysa med min älskling och bara ta de lugnt. Är extremt trött sov inte speciellt mycket i natt, kunde verkligen inte sova. Kommer nog somna tidigt ikväll :)


Bilder

Här kommer de bilder ifrån gårdagen





















Fler bilder kommer kanske senare!

Söndag

ja gårdagen var då rolig. Käkade tacos sen drog vi till Hung som hade fest. När vi klev innanför dörren mötte vi fjortisar. Fyfan alltså.. Den yngsta va född 96 sen va resten några år äldre.
En kille som är 93.a stötte på mig rätt bra och var verkligen intresserad av att prata haha. De va ju rätt kul faktiskt. patrik var äldst sen carl, tupp, lina och sen jag.

De va kul tills en av småtjejerna blev "full" på 3 öl och inte kunde stå. Tupp och Carl körde hem henne som tur var, jag och patrik började gå hem. De va skönt att ta en liten promenad de va ju inte speciellt långt så.
Vi kom hem och började kolla på Lejonkungen 2, hann inte se hela eftersom man somnade rätt så snabbt.

Nu ska vi äta lunch sen är det nog dags att sätta sig i bilen och börja åka hemåt.
Bilder kommer sen! Hörs


Anderstorp

ja som sagt Anderstorp är nog världens ende, jag menar verkligen det! Men kul har man ialla fall med Tupp, Carl, Patrik och Hung.

Vaknade kl 7 imorse och igår var vi ute sen hem och kollade på film så somnade kanske vid 2-3 men vaknade som sagt 7. Förstår inte och har varit vaken sedan dess! Tur att Carl har gjort mig sällskap. Kollade på I Am Sam som jag tipsade om förut sen kollade vi även på Madagascar.

Sitter och väntar på att pizzerian ska öppna kl är ju bara 10.25.. Ska bli en fet kebabpizza, mums! Självkart är det kasst väder här nere, det är snöblandat regn och jag har hört att de är sol i stockholm, vill hem!

Här kommer lite blandade bilder från min telefon, glömde ta med mig kameran ut igår! Får fota massa idag med tupps kamera, den är mycket mindre, har ju pappas kamera.



Supergod chokladtårta som vi åt på jobbet



Fina rosa solen på jobbet i onsdags morse tror jag det var



På väg till Anderstorp



Just i detta nu, väntar på att pizzerian ska öppna!

Fredags tripp till gislaved/anderstorp vär...

img_8704 (MMS)

Fredags tripp till gislaved/anderstorp världens ende ska jag säga er! Haha lycklig att jag bor där jag bor om folk tycker att kårsta är landet ska ni se detta! Har nu suttit i bilen sen kl 12.45 och nu ska vi åka till något som heter hyltebruk för att träffa en bekant till Patriks familj. Patrik sa att de alltid regnar i Anderstorp och han har rätt, när vi börjar närma oss så blir de självklart mulet och de börjar regna. Nu orkar jag inte skriva mer blir uppdatering Senare!


Underbara fredag

Idag är man då ledig, kunde faktiskt sova till 9.30 idag i stället för att det blev som igår.
Träffade Ami och Jennifer igår, så mysigt att träffa dem igen! Jennifer hängde även med mig och köpte present till Liv och Ellinor som fyllt år, de är Patriks brorsdöttrar.

De bjöds på jättegod mat och efterrätt igår hemma hos dem, bra jobbat Kattis!
Var super trött så somnade hemma på soffan när jag skulle kolla på hockeyn nu när den för en gångs skull visades på tv.

Idag åker mamma och pappa till Portugal och de ska vara borta och spela golf i en vecka. Syrran och Pontus ska vara hemma och ta hand om katten då jag och Patrik ska bort i helgen. kan dock inte säga vart vi ska än men de får ni reda på senare ikväll.

Ha en bra dag!


Vad är de för fel på mig?

Vad är de för fel på mig? vaknade idag lite efter kl 6 och var vrålhungrig så va tvungen att gå upp och äta frukost redan då fast jag är ledig idag. Det är inte okej att vakna så tidigt när man är ledig. Jag har inte gått och lag mig sedan jag gick upp för jag va klarvaken.

Åt frukost med mamma och patrik sen åkte de båda till jobbet. Ledsnade att kolla på tv så åkte till gymmet runt halv åtta. De va skönt att köra ett medeltungt gympass orkade inte köra så tungt har tränat rätt mycket den här veckan för en gångs skull. Ska även iväg till gymmet imorgon innan man gör något annat, kommer inte träna i helgen för då ska jag bara ta de lugnt, om det går.
 
Träffade inte Ami igår så ska äta lunch med både Ami och Jennifer idag i stan. Det ska bli riktigt mysigt faktiskt var länge sen vi tre sågs tillsammans! och sist jag träffade Jennifer så tror jag faktiskt att det var på nyår och det är inte okej det heller, måste bättre mig att träffa mina vänner!

Nu har jag ett fint våraktigt nagellack på mina naglar, tog bort gelen helt och bara lackade naglarna i stället men oj så sköra naglarna är. Synd att de förstörs när man har gele på. Men köpte någon slags nagelolja som jag ska ha på naglarna så ska de blir starkare igen.

Hörs senare idag om jag kommer ihåg att skriva!


Fullspäckad onsdag!

Den här dagen kommer det hända mycket.
Nu när jag slutar 7.30 ska jag sticka direkt till sjukgymnasten är väl där ca 1 timme.
Kl 10.00 ska jag vara i Vallatorp för att fixa till mina naglar och ögonbryn och ögonfransarna.
Ska även se om hårsalongen bredvid har tid så de kan klippa och färga mitt hår annars ska jag boka klipptid där mamma fixade sitt hår senast.
Kl 14.00 ska jag träffa Ami i stan för att äta lunch, någon som har en bra idé på vart vi kan äta ?
När jag är klar inne i stan tänkte jag åka till kykrbyn för att träffa Mårten en sväng innan han ska och träna.

Patrik vet jag inte när jag kommer få träffa eftersom han skulle iväg med några kompisar ikväll och äta middag. Men det löser sig vi får ju umgås i helgen.

Oj vilken häftig sol det är just nu alltså. Den är helt rosa, har tagit bilder med iphonen men det syns kappt att solen är knallrosa. Men laddar upp bilderna senare ändå.

Nu dags att ta sista rycket på jobbet sen beta av de som står på listan!


Lycka med stort L!!

Oj vilken lycka!! Sånt glädjerus i hela kroppen just nu alltså!!
Gick in på min sida för mina distanskurser så såg jag att jag hade fått ett mail från min lärare.
Började läsa och tar inte ritkigt in det som står.. Tillslut förstår jag att jag fick MVG på min andra redovisningsuppgift. Är så nöjd alltså. Är annars bara ett G ibland VG barn när jag anstränger mig.

Så det här är sånt lyft alltså, blir ännu mer taggad på att plugga och skriva ännu bättre än vad jag har gjort. Jag blir nog inte som många andra och tänker "fan va bra jag är" sen pluggar de inte olika hårt. Jag blir verkligen taggad och vill ge allt just nu.

Vill bara avsluta detta inlägg med fem bokstäver...

LYCKA


Kväll

kväll å kväll, klockan är snart tolv och då är de natt.
Sista natten nu innan man går av och ärledig i fem härliga dagar. Ska bli jätteskönt och har en massa saker inplanerade faktiskt. Speciellt att träffa vänner, fixa mina förfärliga naglar och lite annat. Hoppas att jag hinner få en tid hos frisören så man kanske ser lite bättre ut i håret än vad man gör just nu.

Var på gymmet i morse direkt när jag slutade åkte jag dit. Det var så skönt att åka dit och känna att man gjorde lite nytta med olika maskiner och börjar få träningsvärk i kroppen, det är en skön känsla. På något sätt mår jag bättre utav att träna, psyket och kroppen mår bra. Ibland är man lite för lat faktiskt men sen när man väl har kommit till gymmet eller varit ute på en promenad eller ute och sprungit så tänker man sen "fan vad duktig jag har varit nu". Jag gör i alla fall det och jag hoppas att många andra känner så också.

Glömde kameran ikväll, tänkte ta massa bilder på allt jag ska göra imorgon men får ta med telefonen och ladda upp via den i stället.

Ha en bra natt nu!


Tisdag morgon

Den här natten har faktiskt gått riktigt fort. Har skrivit klart min Företagsekonomi uppsats och skickat iväg den, samt gjort flera diagnoser så jag ligger lite före nu i både rättskunskap och företagsekonomi. Rätt skönt så att det inte blir super stressigt sen. Har även planerat och skrivit upp i kalendern när saker och ting ska göras och lämnas in. Känns jätteskönt att ha det så organiserat, än så länge. Gäller ju sen att jag gör sakerna i rätt tid också och inte är för lat för då kommer allt skita sig.

Är nöjd med planeringen och det känns som sagt skönt att det är gjort. Är väldigt organiserad när det gäller att planera in saker och skriva upp dem samt bestämd. Skulle nog faktiskt passa bra som assistent av något slag på ett kontor. Skulle faktiskt va kul att testa jobba som någon slags "privat" assistent och hjälpa att boka in saker och hålla koll på olika möten och deadlines kanske.

Känner mig faktiskt rätt pigg än så länge så tror faktiskt det blir att åka till gymmet direkt från jobbet. Kan inte ta en promenad ute för det var som sagt super halt så har ingen lust att ramla eller att skada knät på något sätt nu när jag kommit så långt som jag gjort.

Hörs senare ikväl när jag jobbar min sista natt för den här gången.


Jag gjorde det!

Jag gjorde det, jag var faktiskt ute och gick i 50 min när jag kom hem i morse. Trodde faktiskt inte att jag skulle göra de men knepet va att direkt när jag kom hem var det bara att dra på sig kläderna och gå ut. Va riktigt skönt att få frisk luft, har ju inte fått det på hela veckan.

Sov mycket bättre idag eftersom jag hittade min "ögonbindel" så de va inte alls lika ljust som annars.
Har inte träffat Patrik nu sen i lördags kväll, tråkigt vill ju umgås med min älskling.

Nu har jag äntligen bokat färgning av ögonfransarna och ögonbryna, ska även forma till dem. Bokade då samtidigt att fixa mina naglar, nu ser de för jävliga ut och är jättelånga. Tror faktiskt de blir att jag inte tar med gele utan bara vanlig naturlig manikyr och lackar dem med någon snygg färg. Är så sugen på att kunna måla naglarna igen. Roligare att kunna byta färg när man vill än att behöva vänta en hel månad.

I natt ska jag även lägga upp fler bilder som jag hittade i natt, orkade inte lägga upp alla så därför blev det inte så många.

God natt på er, ni som inte jobbar!


Gamla bilder!

Så roligt, har hittat massa gamla bilder! vet inte ens om hälften av dem ligger uppe på fb så de här måste ni kolla!



Jag älskar dig syrran





Haha bästa Jennifer



Mina två bästa vänner



På väg till Jennifer



Randigt är kvällens tema



Vilken pudding !



Änglaköööör!





Så Nöjd!



oj vad blond man va!



Kommer komma fler gamla bilder det Lovar Jag

Jag vet, jag vet !

Ja jag veeet, har sagt varje morogn nu att jag ska träna och sen har det inte blivit av.
Ska skärpa mig, den här morgonen ska jag faktiskt träna för jag har inte tränat på hela helgen. Får faktiskt dra på mig löparskorna och gå ut och gå en lång promenad för jag orkar inte köra till gymmet. Inte bra att köra när man är så trött som jag är på morgonen nu när man jobbat natt. Det räcker med att man kör hem till mamma och pappa, det är knappt halvägs hem till mig typ. Tur att man har kvar sängen där så man kan sova där när man jobbar natt i alla fall. Synd att man inte har hund som kan följa med en på promenaden imorgon, och skulle man ha hund så skulle man ju faktiskt vara tvungen att gå ut och gå. Då har man inga ursäkter för att lägga sig och sova direkt.

Nog om det, igår var familjen och grattade min kusin Emma som har fyllt 25 år, grattis!
Det var jätte kul att träffa kusinerna igen för det var väldigt länge sen. Träffade även deras barn. Therese har jag inte träffat på jätte länge och jag känner knappt igen hennes två barn, de har blivit så stora. Samma med min kusin Tonys dotter Vanessa, söt liten tös det där. Hon har också blivit riktigt stor såg henne när hon va pytteliten nu är hon liksom nio år..
Fick även träffa kusinen Jonas med sin äldsta dotter Ninja, hon har också blivit stor, två år och jag såg henne sist då hon var någon månad gammal tror jag att det var. Illa, Riktigt illa att inte träffa dem oftare. Men det får de nu bli ändring på tycker jag!

Kanske orkar blogga när jag har varit ute och promenerat nu på morgonen eller när jag är ute och promenerar! Men regnar de eller trist väder så tror jag att jag åker hem och drar täcket över huvudet på en gång, sådeså!




Klockan är bara barnet

Som vanligt när jag jobbar natt så bloggar jag runt 6.00.. För då går de inga bra program på tv längre.
Har sett två bra filmer i natt, båda gick på tv4. I am sam, se den för sjutton, den var riktigt bra och hade ett bra budskap. Handlar om en vuxen man som är efterbliven och är som en sjuåring i huvudet. Han fick barn med en kvinna men hon stack när barnet föddes. Han skulle uppfostra henne men fick inte riktigt det pga. att de tyckte inte att han kunde ge hans dotter allt hon behövde.
Jag blev ritkigt arg när jag såg den här filmen och hoppas på att de inte är så i verkligheten usch.

Sitter själv nu i 50 min innan min kollega som ska byta av mig kommer, jippiii hem och sova, gud så skönt´.
Hoppas att jag kan sova bättre nu än vad jag kunde igår. Ska se om jag orkar träna av något slag idag. Känns som det är dags nu eftersom min kära kollega som jobbade natten med mig köpte skräpmat åt mig. Finns ju inget annat som är öppet, schysst som han var bjöd han på det också, man tackar så mycket!

Ha en trevlig söndag era J*vlar som kan göra något under dagen!


Lördag kväll

Ja Lördagkväll, egentligen skulle jag vilja gå ut och ta ett glas vin med mina kompisar, men det går ju inte. Var jätte länge sedan jag träffade Ami och Jennifer, att de va vi tre. Men det får väl vänta tills nästa vecka när jag blir ledig.

Har sovit skit dåligt hela dagen, det har varit så ljust i mitt rum så man inte kunde sova. Åkte hem till mamma och pappa för jag orkade inte köra hela vägen ut till Kårsta. Orkade inte heller träna, det får i såna fall bli imorgon eftermiddag/ikväll. Det är ju snorhalt ute så man kan inte ta en promenad, jätte tråkigt.

Vill säga grattis till Lotta och Lucky som fick 1.a pris med hederspris och 2.a som bästa hane i sin åldersklass, jätte skoj ju!! Bra kämpat Lotta!!

Kommer nog bli tomt med bilder under den här veckan eftersom jag jobbar natt och inte kommer fota då..

Höll på att glömma!!

Höll på att glömma att önska Lotta och Lucky lycka till idag!
Lotta ska ställa Lucky och de kommer nog gå super bra, vill ha sms sen när det är klart Lotta, dock kanske jag inte svarar på en gång eftersom jag troligen sover!

kan inte ladda upp någon bild på Lucky och Lotta, får försöka ladda upp de senare.

Nu.. God Natt

Tidig lördag morgon

Klockan är snart 06.00 och jag sitte rpå jobbet i en fleacetröja och fryser lite faktiskt. Är inte alls lika sugen på att gå ut och gå/springa som jag var igår kväll. Så antingen åker jag hem och sover tills jag vaknar eller så byter jag faktiskt om när jag kommit hem och tränar som jag sa från början!

Har pluggat lite under natten och skickat in min andra redovisningsuppgift för rättskunskapen. Såg även att jag har kommit in på Företagsekonomi A, ska faktiskt bli väldigt spännande och det är "bara" 4 inlämningsuppgifter, resten är små diagnoser som man ska göra.

Känner mig faktiskt pepp på att plugga, dock skulle jag vilja göra de i klassrum där det är lättare att få hjälp av läraren, men jag får försöka med detta och hålla diciplinen så ska det nog gå.

Åh längar tills klockan blir 7.00 för då kommer min kära kusin Andreas och byter av mig. Har varit lite drygt att sitta här i natt i kylan, brukar inte frysa så här mycket.
Men hörs senare idag/kväll när jag har vaknat, ha en superbra lördag!


Glömsk man kan vara!

Oj glömde säga att jag har beställt hem en jättefin bikini! Hoppas att den är lika snygg i verkligheten som den är på bild,  någon som har en sån här?

Usch vad mina naglar ser ut, carro ringde i onsdags morse och sa att hon inte kunde fixa naglarna idag för hon var sjuk. Får väl ringa henne på måndag och boka ny tid..



Fredag kväll

Oj idag har man hunnit med rätt lite. Åkte till gymmet eftersom solen försvann och de kändes inte så inbjudande att klafsa runt i vattnet som är på vägarna när inte solen var framme. Blev på gymmet i ca två timmar. Körde lite maskiner i stället för mitt andra gym program som jag brukar köra. Så nu är min mage och rygg helt mörbultade och ömmar som sjutton. Men det är skönt då vet man att man gjort något.

Åkte hem till mamma och pappa för att sova någon timme eftersom jag jobbar natt, mötte syrran i dörren som undrade om jag skulle med till bilprovningen eftersom hon skulle besiktiga bilen. Värmde på min mat som jag hade med mig och åt de i bilen på väg till upplands väsby. När vi kom fram så köpte jag en varsin latte till mig och syrran på mc donalds. De tog inte så jättelång tid innan allt var klart och syrrans bil, tro det eller ej, blev godkänd!
Hon var helt överlycklig och de förstår man ju!

Åkte hem till mamma och pappa igen och bytte om till löparbrallor så gick jag och syrran ut på en långprommis. De va skönt att få röra på sig lite ute också fast de va lite kasst väder. Det bästa av allt att man fick sällskap, då är det mycket roligare att gå ut och gå. Åkte till mina kusiner och käkade middag också, jättegod mat och supergod efterrätt!

Grattis än en gång Erica!


God morgon underbara Fredag!

Äntligen fredag skriver nog många idag, idag börjar mitt 5 nätterspass så de är bara jobb jobb jobb för hela slanten som gäller. Har ialla fall unnat mig en god och lång frukost, syrrans kille Pontus lärde mig att ha örtsalt på ägg och de va faktiskt riktigt gott. Sov lite för länge idag men vaknade vid sju och var klarvaken men som tur var kunde jag somna om efter ett tag.

Ska vika ihop tvätten som jag slängde in i  tvättmaskinen igår, orkar inte ju! Vill gå ut och promenera i det fina vädret ju. Känns som om det är skönare att vandra ute i stället för på löparbandet. Ska även skriva om uppsatsen lite grann och så måste jag hinna med att försöka sova någon timma innan jag åker till jobbet. Annars kommer jag vara helt slut imorgon bitti och inte orka köra hem.

Hörs senare för nu är det dags att vika tvätt!


Torsdag kväll

Vill gratulera min kära kusin Erica som fyller år idag och det är inte vilken födelsedag som helst, hon fyller ju faktiskt 18 år, Grattis Gumman!!ll

Det här är nog första normala kvällen jag har haft på jättelänge. Annars har det varit jobb, eller något annat att göra. Rätt skönt faktiskt att bara sitta och kolla på tv med älsklingen och ett glas vin i handen är inte fel.
Har pluggat klart nu, tror jag ialla fall. Skickade uppgiften till mamma och hoppas på att hon säger att den är bra annars får jag sätta mig och skriva om det imorgon på dagen eller på jobbet.

Vill ändå ut och röra på mig, ska försöka att få ut Patrik på en promenad får se om jag lyckas. Tupp om du läser de här så tänk på vad du skrev innan. Han kanske inte är den jätte lata personen längre. Bara nästan!

Imorgon ska jag inte sova så jättelänge. ställde klockan i morse på 9.00 men gick inte upp förrän 10.00 de blev lite jäktigt eftersom jag skulle hinna till gymmet.



Grattis på födelsedagen!

Plugg plugg plugg!

Ja då är de dags att plugga lite rättskunskap nu annars kommer det aldrig bli gjort.
Har varit på campus roslagen som ligger i Norrtälje och pratade med syv där eftersom jag inte bor i Täby kommun längre så får jag inte få hjälp från Täby. Lite knäppt men det får gå.

Syv som heter Siw var trevlig och förklarade hur jag skulle söka och att jag faktiskt kunde plugga på infokomp via Norrtäljes komvux. Kul att höra men eftersom jag ska läsa distans så spelar de inte så stor roll, behöver ju bara åka dit för att skriva slutprovet om de är så.
Ska även söka till högskoleprovet dock missade jag sista ansökningsdagen så får vänta till oktober. Men lika bra att söka in nu så man har det gjort.

Hann åka förbi gymmet innan jag drog till Norrtälje, blev lite hektiskt men de va lungt hann göra hela gympasset ialla fall. De enda jag hoppade över idag var att testa springa. Just för att Kerstin (sjukgymnasten) egentligen ville att jag skulle vila två dagar innan jag körde på med den övningen. Men som sagt känner ingenting i knät idag så det är underbart !


Nu som sagt, dags att plugga hörs senare!


Skön torsdag

Den här dagen kommer att bli riktigt bra känner jag.
Har träninsgvärk från igår men har inte ont i knät, så ska nu efter frukosten ut och gå/jogga lite lätt om det är bar asfalt. Annars blir det gymmet.

I eftermiddag ska jag till norrtälje för att träffa syv och kolla lite kurser jag kan plugga på distans. Det kommer även bli plugg ikväll. Så ser min dag ut om ingenting annat skoj händer!

hörs senare!


Äntligen hemma

Ja äntligen har jag kommit hem och kommer få vara hemma hela kvällen. Patrik jobbar sent så vet inte hur länge jag får vara ensam men rätt skönt ändå. Har varit lite vuxen nu när jag kom hem, plockat ihop och städat, satt igång en tvättmaskin och plockat ur träningsväskan.

Det var ett tufft pass jag körde. Det blev styrka blandat med kondition på schemat idag. Testade springa på löpbandet in två min, gick två min och sprang två min och höll på sådär och det kändes INGENTING i knät! Förstår ni, ingenting ?! så skönt att få flåsa och svettas lite på det gamla vanliga sättet som man alltid gjorde förut.

Funderar på attn sätta mig och plugga men känns som jag borde dammsuga, laga mat och är sugen på att baka kladdkaka, så det får nog bli de istället. Får plugga imorgon på dagen när jag vaknat och tränat.

Hörs senare!


Nu har man sovit lite och hunnit träffa må...

img_3833 (MMS)

Nu har man sovit lite och hunnit träffa mårten och Pontus, käkade lunch med dem och hämtade sedan Mårtens körkort. Nu har jag släpat mig till Vallentuna och ska träna lite på gymmet, Ska bli skönt!


Nattblogg

Känner för att nattblogga lite. Håller på att skriva min andra redovisningsuppgift för rättskunskapen. Lite knepigare än den förra men det ska nog gå.

Tänkte även passa på att ladda upp bilderna från resan som jag gjorde med tre vänner. Här får ni bilderna!




Frukost på starbucks, arlanda







Ledsen Pontus men de här kan vara resans bästa bild!




Äntligen shorts!



De sköna gänget jag åkte med





Duff, det var mycket populärt den här veckan!



Skååål!


Så kan det gå när man hittar en öltunna!





Hotellet







Älskar den här bilden!




Tessan ser lite skeptisk ut...



Tequila skål!



Nakenbad i poolen, tessan.. jag tror vi vann me att va snabbast av med kläderna och det syns.. Detta är då tessans "klädhög"



Rätt så fint...



på flyget hem igen



Ett ord: UNDERBART!

Jobb

ja då är det sista natten innan man är ledig i två dagar sen är det jobb i 5 nätter som gäller. Kommer vara helt slut nästa onsdag morgon när jag går av! Men bara bita i det sura äpplet för sen är jag ledig i 5 dagar.

Ska försöka planera att Patriks kompisar Tupp och Carl kommer upp till stockholm och överraskar honom någon helg. Måste hitta en helg som passar och en helg patrik inte har planerat in något, det kan bli svårt!

Bra att man har lite att göra inatt, plugga, fixa fakturor m.m då händer det lite ialla fall.
Morgondagen kommer bestå utav att fixa naglarna direkt efter jag slutat och sedan bär det av till gymmet för ett tungt träningspass! Sen får vi se vad dagen bjuder på.

Hörs imorgon, god natt alla som inte jobbar nattpass!

Tidigt blogginlägg!

Ja klockan är ju bara 06.00, går av passet om 1½ timme. Ska direkt då till sjukgymnasten för att träna upp knät och köra stenhårt.
Ska nog åka hem direkt efter det och sova, hoppas faktiskt lite att älsklingen är sjuk idag så man får mysa med honom lite om han tänker sova hela dagen, annars tänker jag nog åka hem till mamma och pappa och sova där. Lite närmare att åka också.

Det har varit lugnt på jobbet i natt, fått allting gjort som jag är tvungen att hinna med. Har även hunnit plugga en liten sväng också. Jag fick förresten MVG på min första redovisninsuppgift inom rättskunskapen, det trodde jag aldrig! Kul och väldigt glad blev jag, så är nu ännu mer motiverad till att plugga lite hårdare och inte bara sattsa på G. Visst det kan förändras under pluggandets gång också att jag kanske tycker de blir tråkigt men då ska jag tänka tillbaka på de här betyget och komma ihåg hur glad jag blev så ger man nog faktiskt ännu lite mer.

Nu hoppar jag väldigt mycket mellan allt känner jag. Men nu till ännu mer träning. Pappa kom med ett förslag att vi skulle börja träna tillsammans. Undra om man kommer komma iväg oftare då eller om det kommer bli att vi tränar tillsammans i början men sen att de kommer dala ut och att man ändå tränar var för sig just för att jag har en bit att åka om jag ska träna på hans ställe. Hmm jaja de där löser sig senare. Nu ska jag tagga inför sjukgymnastiken och gymmet får jag ta tag i på onsdag morgon istället.

Ha de gött!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus