kul lördag !

Halloj!
Började dagen med frukost med min älskling sen skjutsade han mig till friskis i kyrkbyn så tränade jag med mamma.

Blev ett jätte bra pass med blandade övningar och körde de jag kände för så de va kul att få leka lite! 

Käkade lunch och åkte sen till Täby c där jag fixade en julklapp som jag fick och så köpte jag en ny bh.
Tänkte köpa ett par ljusa jeans också men är så kort så de blev så korvigt vid knäna så blev osäker på om jag ville ha dem. Struntade i dem får väl åka tillbaka om de skulle va så! 



woop woop !

Igår rullade de på bra på jobbet, när klockan slog tre tog jag mitt pick och pack och begav mig till gymmet.
Rumpestumpen fick jobba igår så jag knappt kunde gå efter ! så härligt känsla, och så ballt de är att känna ett tryck i musklerna som man aldrig känt förut, tack vare vad man gör med kosten !
 
Just nu har jag high dagar så då är de kolhydrater varje måltid och mycket potatis de två sista måltiderna så de är as häftig känsla när man får känna pumpet & trycket i musklerna!
 
Nu är frukosten intagen så nu är det dags för att åka bort till gymmet i kyrkbyn och träna med mamma sen ska vi basta och ta de lite lugnt.
Senare idag är de 50 års kalas som gäller men mellan gymmet och de får vi se vad vi hittar på.
 
Vad ska ni göra idag ? :)
 
Bilder från AW.n
 
 
 
 
 
 

Startformen

Tänkte ladda upp bild på när de hade gått två dagar på dieten, tror de va de som hade gått i alla fall, inte mer än tre dagar.
Tog en bild med mobilen för några dagar sen och la upp både här och på insta. Jag tycker man redan ser lite resultat där men ah, de kanske bara är önsketänkande !
 
Åh jag blir så sur.. Va hos Katrin en snabbis igår (naprapaten jag går till) om de här med axeln inte blir bättre snart så tror hon att något är av vilket suger så jävla hårt.
Ursäkta ordspråket men jag är så less bara på att allt går emot mig me träning och sånt nu.
 
Vad ska ni göra idag ?
Jag ska träna mage och axlar idag med Karin men axlar kan jag ju glömma, kan kanske träna höger sidan lite grann men vill inte överanstränga den så får väl hitta på något annat att göra så länge.
 
 
 
 
Ursäkta suddig bild, men den får ni leva med. Inte de lättaste att fota såhär utan blixt och försöka rikta kameran någorlunda så man får med ryggen.
 

Biggest Looser

Nu är jag klar med torsdag-lördagens mat, allt ligger i lådor och de är blandat potatis,ris,fisk & kyckling.
Grönsaker tillkommer självklart men lägger de i separata lådor och jag hackar upp de dagen innan, annars blir de bara torrt och äckligt om de ligger i flera dagar.
 
Kollar nu på Biggest Looser och jag blir så sjukt imponerad utav de människor som vågar ställa upp här i tv och blotta hela sin själ.
De förklarar varför de tror de har gått upp i vikt och hur de känner. Man blir fan ledsen på hur folk kan titta på större människor m.m.
 
De människor som imponerar mest på mig på ett gym, de är dem som är större, som vågar gå dit fast dem tror att alla tänker "här har dem inget att göra"  "flytta på dig du är i vägen" osv
Alla kan kämpa av olika slag, vissa vill gå upp i vikt med att äta rätt men mycket och träna bra så man lägger på sig i muskler, andra vill gå ner i vikt sedan bygga muskler, andra vill bara gå ner i vikt så de är nöjda med sig själva.
Alla de här människorna imponerar på mig för att de har tagit ett beslut, de har bestämt sig. De ska göra det bästa för sig själva och kroppen, vad det nu är för dem.
 
Har du väl bestämt dig en gång för alla så lyckas du, så enkelt är det och du måste börja där. Det är sedan de kommer bli jobbigt, alla prövningar, kunna säga Nej men samtidigt kunna njuta av livet ett tag !
 
Nu är de dags för sängen är så trött men vill se andra avsnittet av Biggest Looser också ju !
 
Natti Natti <3
 
 
Är redan hungrig och vill att de ska bli torsdag då jag får ladda med kolhydrater !

Tips på övningar !

Här kommer några benövningar som jag brukar köra, varje måndag !
 
börjar med att värma upp 10-15 min
 
första är ett superset, bara att kötta på, ingen vila i mellan !
  • squats
  • utfallshopp

Här kör jag med skivstång + vikter

växlar direkt till utfallshopp med hantlar i båda händerna

Innan ni börjar med utfallshoppen, kontrollera er i spegeln att ni verkligen gör rätt med 90 grader samt att knät inte hamnar framför den främre foten
 
Sen byter jag övning till några maskiner
Börjar då med benpress
vilar mellan varje set
 
 
Hoppar sedan över till 2 övningar där jag kör superset igen.
Det är benspark samt tåhävningar utan vikter, ingen vila mellan. Bara att hoppa ur maskin köra tåhävningar sedan sätta arslet där igen och köra på !
 
 
 
Nu är man bra slut i benen men har några övningar kvar!
 
Bara att lägga sig och köra lårcurls, vilar mellan varje set här också men max 30 sek.
 
 
Nu är det dags för tåhävningar igen men denna gång med skivstång + vikter
 
 
 
Nu har jag bara en övning kvar som jag kör och det är squatshopp på stepbräda.
 
Greppa tag i en vikt/hantel som du känner att du pallar med (akta knäna)
 
ställ dig på brädan, hoppa ner på golvet med fötterna på vardera sidan om den med vikten framför dig.
mjuk i knäna så du inte gör illa dem, hoppa sedan upp jämfota igen på brädan.
Tips:
om du har dålig balans och tror att du inte behöver en vikt i händerna så vill jag att ni tar 1kg vikten och håller den i båda händerna framför dig ändå, då flaxar du inte runt så mycket med armarna och kan koncentrera er på knäna och att nudda rumpan i brädan.
 
Lycka till och kör hårt !

totally worth it !

hahahaha alltså jag kan bara skratta... mina ben är totalt jäkla slut
Först de vanliga benpasset igår sen körde jag spinning idag och körde på tungt motstånd.
Körde i Täby kyrkby, hon va duktig och de va ett distanspass så långa låtar med några positionsändringar annars bara att lägga på tyngre motstånd.
 
Jobbade över idag så blev lite sen till gymmet tänkte köra så mycket rygg jag hann innan gymmet men blev bara några övningar sen kände jag att jag inte kunde göra allt på grund utav min axel.
Mötte upp pappa i alla fall så vi hann gymma lite, han fortsatte när jag gick in för att köra spinning.
 
Kommer nog köra i kyrkbyn imorgon igen, vem är på !? :)
 
Det kommer ett inlägg senare ikväll med lite benövningar som jag kör då det har önskats ! :)
 
hojta om ni vill ha lite olika övningar upplagda här, är lite dålig på att komma på själv att lägga upp de!
 
ha en fin kväll nu <3
 
 
 

De här skulle va SÅ jag om Patrik hade tränat !

What a feeling !

Jobbet gick bra trots en trasig axel, har ju underbara kollegor som gjorde all tung göra medan jag stod i kassan och latade mig kändes de som. Ville börja bygga för fibern som vi tagit in men ingen idé då jag inte kan flytta hyllorna själv. De får vänta någon dag till.
 
Vad har ni gjort idag ? Efter jobbet pallrade jag mig till stallet och släppte hästen lite på volten, hon tyckte de va jättekul att springa runt & leka lite.
 
Åkte sedan till gymmet, började med att värma upp i 10 min sen blev det ben så jag knappt kunde gå därifrån. Fick hjälp att sätta på och ta av vikterna på smithmaskinen när jag körde benböj.
Blev ett jäkla tryck i benen idag faktiskt, kunde göra allt förutom utfallshopp så körde vanliga utfall utan vikter men körde dubbelt så många än vad jag brukar då i stället. Va as härligt att köra helt slut på benen, tänkte köra spinningpasset som började kl 19 men hade kört totalt slut på gymmet så de får bli på onsdag i stället då jag ska försöka köra lite mage och bröst om de nu går annars blir de bara spinning i stället !
 
Känslan när man har gjort ett grymt pass är helt jäkla underbar, eller vad säger ni !?
 
 
 

Men ge mig mer otur

Asså nu blir jag så less.. Sovit dåligt tack vare axeln och idag har jag varit och kollat upp den tillslut och de visar sig att de är muskelbristning/uttöjt så de är ju lagom kul.
Blir bara så lack att de aldrig kan bara rulla på som vanligt men men.
 
Har gjort matlådor i alla fall till onsdag så det känns skönt så på onsdag blir de dags igen att göra för torsdag - lördag ! De är faktiskt riktigt skönt att ha de gjort, man behöver verkligen inte tänka eller något sånt, man får bara försöka att planera och ta med sig matlådor som jag har gjort hittills faktiskt.
 
Tycker de är kul i alla fall att de verkar som om folk accepterar att man tar med egen mat, men så blir det och det kommer jag stå för om någon tänker gnälla.
 
Missade poledansen ikväll då tack vare axeln men får ta igen de nästa söndag om det är så att den är helt bra då ! annars är jag med och tittar i alla fall så kanske man kan va med lite grann. De märker vi :)
 
Nu har vi slängt i oss käk, fick ladda med lite mer kolhydrater nu ikväll då jag bara ätit kvarg hela dagen känns det som men de är en lowdag och vilodag. Som tur är så har jag inte varit så hungrig alls så nu är jag proppmätt i stället !
 
Men ni som läser, innan ni dömer eller tycker att jag inte äter något så är det fel.
Jag har varken gått upp eller ner i vikt faktiskt sen jag började med den här dieten.
Jag tränar mycket men äter hela dagarna känns de som, kosten är upplagd på ett speciellt sätt bara och de är inget man ska hålla på att mixa med om man inte vill ha resultat i träningen.
Det är endast därför jag har lagt om både kost och träning, som sagt har inte rört vikten någonting och jag skulle hellre vilja öka i vikt än vad jag väger just nu.
 
Ha en fin kväll du kära läsare, kul & se att det är så många som börjar läsa bloggen.
Ni är guldvärda <3
 
 
 
 

va hände ?!

God morgon härliga söndag !
 
Igår va vi på två födelsedagsfiranden. Först hos Liv som fyllde 10år, hon pratade om att hon ska få ta hål i öronen nu på måndag, stor tjej !
 
Åkte sen vidare till Hard Rock Café för att fira Pontus som fyllde 28 i torsdags !
Stort grattis till er båda <3
 
När vi skulle åka hem igår så när jag skulle sätta på mig jackan högg de bara till i axeln, nu kan jag knappt lyfta den över huvud taget. kommer en liten bit ut från kroppen men inge mer. Fattar inte va som hände.
 
Kan jag ha klämt någon sena eller ligament ? sträckt/töjt ut något?? ååh blir så less och vill inte åka och kolla upp de men kanske lika bra de.. Men kommer väl få remiss till magnetröntgen om de är så att jag inte får röntga de direkt.
 
Jag som hade tänkt rida nu på morgonen i den härliga snön, sen hem och åka med Patrik till Täby, träna en snabbis på friskis och sen pole ikväll... Nu vet jag inte riktigt vad som händer ikväll men de löser sig väl. Hoppas bara att de inte är något allvarligt med axeln så jag kan rida nu i veckan, håller ju på att bli knäpp..
 
Först sjuk sen de här..suck..
 
dagens frukost
 
Horsiiie <3

härliga dagar ♡

Två bra dagar nu
jobbet rullade på som vanligt och gick kanon !
Åkte direkt efter jobbet till Johan och hämtade ett super super fint skåp som kommer passa jätte bra hemma!

Tränade sedan mage/axlar på friskis i uppsala medan Patrik åkte hem memed lastbilen och skåpet. Kom hem vid 20 slängde i mig käk,  gjorde matlådor till idag sen va de dags för sängen va så trött !

Kickstartade denna lördag med frukost i bilen på väg till gymmet i norrtälje. Väl där stötte jag på emma som jag inte sett på länge så de va kul !

Fick mina naglar fixade hos bästa Victoria efter ♡

Nu är vi på väg på kalas, ikväll blir de hard Rock för hela slanten ! :)

Vad gör ni ikväll ?





Berg&Dalbana

haha asså vet inte hur jag ska börja detta inlägg riktigt.. jag tycker hjärnan och kroppen är så konstig. I ena stunden känns de bara som om man är helt själv och allt bara är dåligt och i andra är allt kanon.
 
Vet inte om denna känsla beror på att jag precis tränat och är helt gaaaalet nöjd eller om de är att formen kommer sakta men säkert och jag ser resultat. Vilket jag har förstått är väldigt beroendeframkallande och de har jag ju redan märkt iofs men ändå !
 
sitter på friskis nu och jobbar lite, ska precis slänga i mig lite mat sen gå en runda för att städa av lite så de går snabbare när jag stänger sen.
 
Kom sent från jobbet idag för jag skulle stanna kvar på jobbet för vi är lite ont om folk och sen ville en kund inte riktig gå så han gick kanske 16.45 när vi stänger 16.30..
slängde i mig lite mat sen dundra iväg till gymmet. De blev cardio idag då jag kände att jag inte hann med annat då jag hade 30 min på mig innan jag började på friskis. körde backintervaller 30 sek utan stegring och 30 sek med stegring sen varje minut ökade jag i lutning och gick bara ner till hälften. Så slutade på lutning 10 och i "vila" lutning 5. hann springa en stund innan dess också så skrapade ihop 25 min på bandet innan snabb stretch och sen in i duschen för att hinna till 19.00...
 
Vad gör ni denna kväll ?
Jag är as taggad för de är fredag imorgon och har fullspäckad helg så ser verkligen fram emot de me massa träning, umgås me härliga vänner och bara vara för att det är helg ! Vilodag söndag, nu kör vi fram tills dess !
Ska dock tillägga att de är pole på söndag så riktigt vilodag blir de inte.
 
 

äntligen !

Åh äntligen börjar jag sakta men säkert få tillbaka styrkan i kroppen på mina gympass efter jag varit sjuk.. inte riktigt samma vikter som förut men på god väg !

Formen börjar även den att ändras till de bättre, börjar se resultat med kost & träning så de är sjukt kul !!

Motivationen  är på topp nu kör vi !!!


formbild från i morse !

dags igen ...

Med att käka massa mediciner & sånt skit på Betty igen.. hon får då allt ta och tuffa till sig lite och sluta fly från dumkissarna och ge dem stryk!

Denna gång va de svansen som är drabbad & nu hittade jag såret i ögat hon har... för några veckor sedan åkte vi in men de hitta inget i ögat men igår när hon låg med lugnande såg man klart och tydligt att de va något..

Så nya ögondroppar fick vi också och jag ska allt ta och ringa åkersberga djurklinik där vi va med ögat första gången och fråga va dem håller på med...blir så less.. Här litar vi på att de gör sitt jobb när vi verkligen inte kan något och sen blir de såhär med massa förlorade pengar ..

jaja.. bitter Malin är i farten..

vad har ni gjort idag? 


trött kisse ♡

stolt !

Hej !
Idag kom de någon till mitt jobb och överraskade mig precis innan jag skulle åka hem ♡

Åkte till friskis i kyrkbyn och gymmade med mamma & pappa. De va jättekul att träna med dem, är helt Slut i benen ! Speedade på lite så jag hann alla mina övningar då vi hade lite ont om tid.

min kära kusin Marcus fyller nämligen 20 idag
GRATTIIIIIIS ♡♡

är på väg hem nu då de bjöd på fika & vet ni? ! Jag drack bara te fast de stod chokladtårta, massa olika kakor, bullar & chokladbollar mitt framför näsan, är så stolt över mig själv att Jag inte tog en enda bit, vill nå mitt mål med träningen så de är bara att knipa igen ! Fuskade lite i helgen så då får jag ta igen de lite nu !

Vad gör ni ikväll då ? :)


tankar tankar tankar...

Många som hört av sig ang mitt förra inlägg, tack alla söta, ni är så värdefulla och de värmer i hjärtat att veta att de finns så många som bryr sig <3
De är väldigt ovanligt att jag får såna här dippar så är oändligt tacksam för alla som stöttar.
 
Det har inte hänt något speciellt bara väldigt mycket tankar och oro över saker jag inte behöver va orolig för egentligen.
 
Kom hem från sway för ett tag sen, va terminsstart för poledansen igen. Repeterade lite grejer från förra terminen, lite snurrar och så sen gick vi över till att följa en koreografi, de va kul men svårt i början men efter några gånger så släppte de lite och blev lättare kommer väl glömt allt till nästa vecka!
 
Nu ska jag duscha sen hoppa i säng, är så himla trött och alla tankar tar bara massa krafter som jag vill ha till annat så ska försöka sova och se om de är bättre imorgon.
 
 
 
 

I'll be fine.. just not today

Nu vet jag inte riktigt vad som hände när jag stod och lagade alla mina matlådor.. Tappade bara sugen för allt, skulle kunna gå och lägga mig i sängen och ligga där resten av dagen.
 
Varför får man såna här dippar ibland ?
varför är man aldrig nöjd ?
varken med livet, en själv, allt runt omkring ?
varför ska man behöva känna besvikelse över sig själv eller andra ?
vad andra har sagt eller gjort ?
Varför grubblar man på något som någon sa tidigare men man tänkte inte mer på de då, men de kommer ikapp en i efterhand ?
jag hatar verkligen de här
jag hatar när de blir såhär
 
over and out
 
 

i'm so happy

God morgon !
 
Igår va de full fart direkt från morgonen. Käkade frulle och drog iväg till frissan för att fixa mitt hår, utväxten samt lägga i lite andra slingor. Jag är så nöjd med min frisör, har aldrig haft någon jag litar såhär på faktiskt. Det är jättekul! När vi var klara så lockade hon håret och kammade ut dem så de blev super fint, kul att ha volym och lite lockar så de händer något ! jag orkar ju aldrig göra något med mitt hår.
 
När jag var klar där åkte jag hem, slängde i mig kesella med lite blåbär och plockade undan lite grann innan folket började droppa in,
Det var jättekul att så många kunde komma och gratta Patrik, fina presenter fick han med !
 
ska försöka fota håret också så ni får se hur de blev, men de är svårt att få rätt ljus så de blir bra !
 
 
 
 
 

Surprise !

vilken annorlunda dag det blev igår. Jobbade till 11 sen åkte jag till Brottby för att hämta Anna + Häst för att åka till hästkliniken på Såstaholm.
 
Det gick väldigt bra både att köra och ganska så bra besked !
 
Åkte hemåt bytte om för att jag och Patrik skulle på bio.. men väl där uppe möttes vi utav ett gäng som vi kände igen dem överraskade Patrik. Vi traskade ner till gokart banan så grabbarna fick leka av sig lite och de va kul att sitta och kolla dem körde så himla jämt & tufft på vissa ställen hahaha
 
När grabbarna lekt klart gick vi upp till Oleary´s och käkade middag och drack lite. De va riktigt mysigt !
 
När vi väl kom hem så hade Mathilda och Tupp kommit hit och traskat in för att överraska Patrik, tror nog att han blev lite överraskad ändå för de hade parkerat sin bil hos grannen och gömt sina kläder
 
Jag tycker de va en sjukt lyckad kväll & tack alla som va med !
 
 
 
Nudå.. Jo nu sitter jag och äter frukost helt själv medan de andra sover vidare :) jag ska in till Norrtälje till frissan och fixa utväxt och klippa toppar, kände att de va dags att göra något åt de slitna topparna för de är verkligen inte snyggt altså! Slitna toppar och frissit hår, är inte snyggt alltså, håller ni med ??
 
Så har gjort de lite mysigt här med tända ljus och en kopp kaffe och planerar in måltiderna idag.
Vad ska ni göra idag ? :)
 
 

there's no magic pill

Usch vad jag inte har haft en bra dag, av någon anledning, känns bara som jag är super stressad men vet inte vad de är i såna fall och bara... tomt ? nej jag vet inte.. hoppas de är bättre imorgon i alla fall !
 
träningspasset gick bra, blev ett axel och mag pass.. men OJ så jag tappat styrka i axlarna.. så svag trodde jag verkligen inte att jag hade blivit på de här 5 veckorna men tydligen..
 
jaja hur som helst, står på friskis nu i repan en timme till sen blir de hem och sova, är så trött och de värsta är att jag måste upp jätte tidigt så jag hinner ta en pw eller jogga innan jobbet och hinna gratta min andra halva som blir gammal imorgon <3
 
Har inte alls varit lika hungrig idag som jag har varit de andra dagarna, kroppen börjar vänja sig nu med att sprida ut fler måltider under dagarna men mindre istället för tre stora är de massa små i stället. Jag känner faktiskt redan att de här kommer bli skit bra, de kan inte bli någon annat !!
 
Är så himla taggad för träningen och kosten nu för att få se mina resultat vid midsommar när jag har lagt deadline, om de nu finns någon !
För att bli ännu mer taggad så har jag spanat runt lite på olika motivationsbilder och jag vill bara spola fram tiden !!
 
 
 
 
 
Asså de är sjukt vad mycket bra budskap de finns med bilder och ord ! Nu taggar vi och håller i ordentligt hela 2015

you gotta pump it up

 
Åh vilket tryck jag hade idag på bröst/triceps passet med mamma !
Märker att jag tappat som sagt i reps efter 5 veckors sjukdom, jag kan säga att jag tog ut mig så idag att jag inte kunde hålla i duschen.. och de kommer va ännu värre imorgon men det är de så värt !
 
Va som sagt på nya friskis i kyrkbyn de va hur fräscht som helst lite mycket folk men de flesta skulle på passen så de gjorde inte så mkt, va inte alls så mkt folk på gymmet som jag trodde att det skulle vara så de va skönt.
 
De hade även en liten bur på friskis med rep, armgång, boxställ, kabelmaskin + en massa till i buren så de va sjukt kul ! Bra maskiner och bra struktur på allt tycker jag. De enda minus va få speglar, hittade inte olika stänger till kabelmaskinerna (vet inte om dem fått dem ännu) det var extremt mörkt på gymmet (??) och de va faktiskt meningen.... lite sämre för man såg knappt på vissa ställen.
 
omklädningsrummet va jätte fint men tänk på att ha ett lås med längre stag så ni kan låsa.. de gick liksom inte med ett mindre lås.
Sen hade dem bara två små bänkar där som man kunde använda, så man fick liksom lägga allt på golvet nedanför skåpet för att kunna göra något de va ganska opraktiskt faktiskt.
 
 

God morgon onsdag !

Nu är snart halva veckan avklarad woohoo!

Igår va jag och hämta ut nytt proteinpulver samt bcaa tog faktiskt i tablettform så vi får väl se om de gör sitt jobb, någon annan som testat de ?

Vi får se hur energin och orken är idag
den borde vara bättre då jag har mer energi intag idag än vad jag hade igår & i måndags !

ikväll ska jag träna med mammsen på Nya friskis som är i Täby kyrkby .. någon som varit där än ? Är gymmet och lokalerna bra ??

Bröst & triceps ska slaktas idag, grymt kul ska det bli är riktigt taggad faktiskt !


från noll till hundra

Go kväll !
 
Oj vilken dag hade noll energi efter jag hade varit i stallet idag, styrde ändå bilen mot gymmet och tänkte att jag kan ju alltid försöka göra mitt bästa går de inte får man åka hem då i stället.
Kom till gymmet och va skit hungrig och noll energi, bra kombo va ? Lusten fanns där i alla fall, värmde upp och då kom energin tillbaka och jag hade glömt att jag var hungrig !
 
De va ganska mycket folk på gymmet idag, visst va ju där senare än vanligt men de är inte kul att behöva vänta på allt hela tiden eller att just de vikter man själv ska ha är borta.
Hur som så fick jag grym kontakt idag i rygg och mage, sämre i biceps men körde nog lite tungt så blev mer vilja än att hitta kontakten.
 
Älskar när man verkligen känner den grymma kontakten och man kör bara på fast musklerna skriker att man ska sluta, och när man är klar är de en grym känsla, hoppas på träningsvärk nu.
 
Hade även mina snygga nya byxor på mig från stronger sweden, bild kommer någon annan dag !
Måste även ta formbilder med riktiga kameran och spara sen för att jämföra ska bli riktigt kul !
 
Vad har ni gjort idag ? Nu är jag slut som artist och måste sova
 
Natti natti !
 
 

hungriiiiig

Åh äntligen va de dax att äta lite igen, va ju länge sen jag åt frukost !
Försöker hålla 2-3 h i mellan måltiderna så de inte går allt för lång tid men lite svårt när man börjar så tidigt då allt blir förskjutet!

Längtar till efter jobbet då jag först ska till hästen sen blir de gymmet efter ! Idag står rygg, biceps & mage på schemat ! 

Förresten kan jag knappt gå, så ska bli kul att se hur de går att rida, har skaplig träningsvärk från igår !


mitt "förmiddagsfika" med vatten & kaffe till :)

Kvällstankar

Nu är denna dag snart över, efter lunch blev den mycket bättre.
 
Har fått i mig alla måltider, just nu sitter jag och dricker thé med min älskling och en katt på andra sidan så jag kan inte röra mig för då blir hon sur !
 
Åkte till gymmet och tränade med Karin, riktigt kul att ha sällskap och kul att hon va så duktig och körde på och körde samma övningar som mig, inga "de där klarar inte jag av" tankar verkade hon ha heller, skit grym !
 
Är helt slut i benen, körde lite lättare vikter idag på vissa saker för att komma igång någorlunda men oj så jag tappat på 5 v..
Hur är de för er när ni vart sjuka/borta en längre tid ? kommer ni tillbaka snabbt eller tar de någon vecka till ni är uppe på samma vikter som ni va innan ??
Kul att veta hur andra kör på ju :)
 
utvärdering första dagen av maten:
  • taggad till 100% att köra på och ska bli så himla kul att se hur kroppen reagerar !
  • förmiddagen gick bra med en liten frukost men mer mat senare
  • innan jag åkte från jobbet käkade jag en matlåda till och då va jag lite hungrig men inte speciellt
  • tog en celcius i bilen på väg till gymmet och fick ont i huvudet men tror det är för jag annorlunda och att jag druckit mycket kaffe och lite vatten idag
  • huvudvärken släppte när jag började träna, kom dock tillbaka efter träningen men känner nu att de är mycket spänningar i nacke sen har jag sovit så dåligt i natt också som sagt.
  • Efter träningen va jag sjukt jäkla hungrig nu har jag käkat så nu är de bättre igen
Kan säga såhär nu är de många faktorer som gör att jag har ont i huvudet som sagt, koständring, väderomslag, spänningshuvudvärk (som är värst) sovit sjukt jäkla dåligt m.m. men jag ska klara detta och inte inbilla mig att de blir bättre om jag tar en frukt eller något, de enda som händer är att jag kommer bli ännu mer mätt men inte kommer hjälpa huvudvärken ett dugg, bara att kriga på fast jag känner mig lite låg nu å kvällskvisten
 
 

måndag dag 1

Vi kickstartar denna vecka med att inget går som jag tänkt !
Sovit dåligt, väckt av en katt som va nöjd över att hon fångat en mus , kom knappt in på jobbet för grindarna och låsen hade frusit, men skam den som ger sig ! :)

Halva dagen är avklarad och än så länge känns de bra med nya matschemat, ska kötta ben på gymmet idag med Karin, riktigt kul att få sällskap!
Kör nog inte fullt ut då jag fortfarande kan känna av att jag inte är 100 i kroppen riktigt än men de hoppas jag att de ger med sig snart :)

Vad ska ni träna idag ??
Eller är de vilodag kanske ? :)


Dags att köra igång !

Sådärja nu kan jag förhoppningsvis köra igång fullt ut igen med träningen och maten !
 
Imorgon kör jag som sagt igång nytt matschema samt fortsätta trycka på på gymmet, ska bli sjukt kul att se vad detta kan göra och om jag pallar med !
 
Idag har jag bara ätit ätit å ätit känns de som, allt som jag har velat ha har fått åka ner i magen idag, är så himla mätt just nu men de är de såå värt :)
 
Alla matlådor till torsdag är fixade så på onsdag ska jag fixa de för helgen också så jag slipper tänka alls, riktigt skönt faktiskt, så nu är de fullt ös denna vecka så hoppas jag på att få se massa resultat, ni kommer få följa mat träning samt hur jag mår under denna period, har lagt om ganska så mycket i kosten och kommer inte riktigt ha någon fuskdag.
 
Ber verkligen alla att acceptera att jag kommer säga nej till fika och annat, kom inte och säg att "en bulle gör väl inget" men de gör de faktiskt, jag vill uppnå mitt mål och det ska jag göra till midsommar !
 
Har ganska många veckor på mig känns de som men jag vet att dem bara kommer att flyga förbi så de är väl bara att kämpa & kriga på !
 
 
 
Gammal formbild från i somras innan Kroatien, nu ser jag ju absolut inte ut så, efter 5 veckors sjukdom och slappt med maten bara för att tagga till för detta !

Hoppsan

hej !
Är ett bra tag sen sist men har inte haft någon inspo alls att skriva här men nu hoppas jag de kommer tillbaka !

På måndag börjar ett nytt matschema för mig samt att jag ska fortsätta trycka på bra på gymmet med lite löpning inlagt på min lunch några gånger i veckan !

Ska ta bilder imorgon så ni kan få se före/efterbilder när jag väl har nått mitt mål !

jag har som mål att va i min bästa form någonsin till midsommar , nu är de bara full fart framåt som gäller !!

Har ni lagt om mat/träning inför detta år ?
Något bra nyårslöfte eller så ??


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus