Så ballt !

En grej som är så sjukt häftigt med att rida ut i skogen är att man kan stöta på precis vilka djur som helst.
Idag när jag och Jennifer var ute med hästarna så hade vi en stor älgko precis framför oss och när hon sprang iväg så såg vi två till som kanske va 15 meter ifrån oss. De stod bara och glodde... De är så häftigt hur nära man kommer dem utan att något händer.
 
Vi tog en liten tur bara i skogen vilket va väldigt skönt och välbehövligt efter 2 h i bilkö hem. Hade så ont i huvudet när jag kom till stallet men som vanligt så släppte de efter ett tag.
 
Igår kväll och idag har jag pluggat massa körkortsteori för BE kortet. De får faktiskt väldigt bra måste jag säga. Lite små fel som jag får läsa på men snart sitter allt och alla rätt för hoppningsvis.
Nu är de ju kördelen kvar också men har kört lite med släp och blir förhoppningsvis mer i helgen.
 
 
Träningen fick lida idag då jag har ont i halsen, vågar inte träna då och hoppas verkligen på att de släpper till imorgon så jag hinner träna innan vi ska bort på middag vid 18 tiden.
 
 

Happy day

Vilken bra dag det har varit idag alltså.
Vaknade dock supertidigt helt själv kl 6.00 låg och kollade på telefonen i ca 30 min sen bestämde jag mig för att gå upp eftersom jag ändå inte skulle kunna somna om. Drog på mig löparkläderna och stack ut och sprang min lilla milenrunda. Efter typ 3km ångrade jag mig men sprang ändå hela vägen för sklle jag vända så skulle jag ju ändå springa 6km då kunde jag lika gärna springa 4km till.
 
De va riktigt skönt och varmt fast klockan va strax efter 7 bara.
kom hem och grabbarna va vakna så fick hjälp att göra i ordning frukosten och hoppade in i duschen för jag började frysa så mycket.
 
Käkade frulle sen och gjorde mig i ordning för dagens aktiviteter. Åkte och hämtade Dat, bort till gokartbanan i järfälla, grabbarna körde go kart medan jag och anna glassade i de fina vädret och bara skrattade åt dem när de puttade på varandra ute på banan. Kul att se haha, skulle haft kameran med mig ju men de glömde jag som vanligt.
 
Käkade lunch, åkte och lämnade grabbarna sen blev de en 6km prommis med Anna runt rönningesjön i det fina vädret. Riktigt skönt faktiskt, jag kommer ju verkligen inte kunna gå imorgon.
Nu ikväll har vi grillat kyckling och jag har suttit och pluggat teori på balkonen. Sitter här än faktiskt men nu börjar de bli mörkt och kallt om fingrarna så ska nog gå in nu och förbereda mig för att sova .
 
Hur har er dag varit ? :)
Löpturen i morse, små kalsingar !
 
Vaknade ju sååå tidigt...
 
Kaffe och melonfika innan vi stack hemifrån
 
 

Massage är skönt, eller ?

Jodå, de är skönt.. i alla fall när man ligger där och musklerna börjar slappna av.. men nu såhär efteråt vettefan alltså, har sån väääärk mellan skulderbladen.
 
Kan de va för att de blivit knådade och att blodflödet typ kommer igenom muskeln för en gångs skull ?
haha jag har ingen aning och just nu dricker jag bara vatten så jag rensar kroppen på slagg..
Sitter och kollar fotbollen på tv, går ju mindre bra för djurgården just nu alltså..
 
Funderar på vad jag ska packa med mig till Åland nu i helgen, träningskläder ska ju självklart packas ner, de får bli löpning och egen styrka medan vi är där :)
 
Vad gör ni en kväll som denna ?
 
Jag köpte nytt schampoo idag föresten, inte billigt precis men hoppas på att det funkar för min stackars hårbotten.
Det är typ egologiskt och ska vara bra för torr hårbotten, jag har ju mina exem där så lika bra att försöka ha ett bra schampoo som kan hjälpa till lite..
 
 
 

pepp!!

min timme på gymmet igår va grym, körde helt slut på magen och ryggen! fattar dock inte varför jag aldrig får träningsvärk i magen?? men jag känner att musklerna är helt slut men ingen härlig träningsvärk :p

nu känner jag mig taggad på gymmet igen, så kul!

nu längtar jag till min fika på jobbet, vindruvor och jordgubbar, mums!




bra och mindre bra dag...

dagen började inte så bra..eller snarare ledsamt...
fick ett sms om att Betty & Bosses syster blev påkörd i natt och att hon inte klarade sig... lilla kissen vad skulle du på vägen att göra <3
vila i frid lilla tjejen <3




nu till de bättre..
red lektion för Pia Andreasson (??) för första gången idag, va inte så nervös mer förväntansfull av vad som skulle ske, antingen va jag Skit kass eller helt ok tänkte jag.

men de gick faktiskt bra, är jättenöjd över lektionen och de kommer garanterat bli fler! hoppas jag får lite självförtroende i ridningen så lossnar de nog allt mer :)

nu ska jag drömma om hästen, natti natti




Fiskgryta Recept

Ingredienser:
10 st champinjoner
1 vitlöksklyfta
1msk olivolja
salt
peppar
cayennepeppar
 
2dl vatten
2dl creme fraiche
1 påse saffran
1dl krossade tomater
2st morötter
8st potatisar
250gram lax
200gram vit fisk
 
Utförande:

Skala potatis och morötter, skär dem i bitar.
Skär champinjonerna i bitar och skär fisken i stora bitar.
Fräs champinjonerna med vitlöken i oljan. Krydda med salt, peppar och cayennepeppar (jag hade mycket cayenne så de blev lite starkare).
 
Tillsätt vatten, creme fraiche, tomat, potatis och morötter låt koka i ca 10 minuter, känn/smaka att potatisen och morötterna börjat mjukna.
Tillsätt fisken och låt sjuda en stund på svag värme.
Servera direkt, man kan självklart ha bröd till men de räckte faktiskt utan lovar att man blir mätt ändå!
 
 
 
 

the bitch is back

Efter jag va i stallet och käkat lunch så väntade jag en timme innan gymmet öppnade så stack jag dit.
Körde grymt mage/ryggpass och motivationen är redan tillbaka. Så himla kul att känna vad kroppen verkligen pallar. Blev lite mer fokus på ryggen i början av passet sen gick jag över till mage. Brukar försöka varva annars så man får vila lite i mellan.
 
Har hittat ett par skitsnygga träningsbrallor på nätet som jag tänkte köpa, men märket har inte släppts ännu så får vänta någon vecka till tyvärr men ska visa dem så fort jag har dem i handen!
 
Duschade och bastade en stund där borta, de är så himla skönt. Som sagt jag tycker att de bästa med att träna är att få basta efteråt!
 
Handlade lite på vägen hem, blev ganska nyttiga grejer, så som jordgubbar, vindruvor, riskakor, nötter och fina påskblommor.
 
Kom hem och startade med middagen direkt. De blev en fiskgryta och det blev så gott faktiskt, trodde inte de men jag hade visst fel.
Receptet kommer upp senare ikväll men de är ett hett tips och det fick fort att laga!
 
 

proteinpannkakor

Efter en grym ridtur med Cecilia i morse så va jag super hungrig när jag kom hem..
hade inte så mycket hemma så bestämde mig för att testa proteinpannkakor.

fick ett grymt resultat för att vara första gången jag testade!

ingredienser:
2ägg
3dl mjölk
0.75dl mjöl
1dl proteinpulver
1tsk kakao

recept:
blanda mjöl, proteinpulver och hälften av mjölken i en bunke, vispa tills smeten är jämn och fin.
tillsätt kakaon, äggen och resten av mjölken och vispa till fin smet.

hetta upp en panna med lite smör eller olja (jag tog olja) häll i ca 1dl smet i pannan och stek ca 1-2 min på vardera sida.

jag hade hallon till som va super!

de här receptet är till 1 person men vill man ha till 2 är de bara dubbla allt förutom äggen där de bara blir 3 istället för 2.
jag hade matlagnings/bakproteinpulver i men man kan ha vanligt pulver också.

hoppas de smakar!




i´m loosing it...

Åh börjar tappa motivationen på gymmet. De står still i hjärnan när jag är där vet inte vad jag ska göra för övningar och bara går och gäspar typ.
Även fast de va lite lojt benpass idag så kan jag knappt gå, helt slut i benen ändå vilket är riktigt skönt men blir så irriterad att de är lättare att köra slut på benen så de verkligen känns än resten av kroppen.
Vet inte riktigt vad jag ska göra för att få samma utmattning i mage/rygg och armarna.. Nu funderar jag starkt på att ta hjälp av en PT så man får tillbaka motivationen och tips på nya övningar kanske eller bara lägga upp de lite annorlunda.
 
Jaja.. Idag efter gymmet blev de sushi till middag, patrik fick yakiniku. Skönt att inte behöva vänta/laga mat för en gångs skulle och behöver ju ingen matlåda imorgon då vi går ut och käkar på jobbet.
 
Imorgon spenderas kvällen hos Ami för att fixa de sista i hennes lägenhet så de blir snyggt och fint !
 
Jag bakade äppelpaj till grabbarna som de ska få imorgon, helt makalöst gott recept jag har fått utav Evelina !
 
pepp pepp pepp inför helgens träning nu, vill inte tappa !
 
 

kickass monday!

efter jobbet åkte jag till stallet där de gick helt okej faktiskt.

for direkt till gymmet när jag var klar i stallet och det blev ett så jäkla bra mage / ryggpass och tror verkligen jag kommer ha träningsvärk imorgon!

körde lite övningar som jag inte gjort på ett tag och hoppade över andra så jag får lite variation. körde fler reps och la även till ett extra set i vissa övningar så de va grymt!

nu ska min trötta kropp få sova lite, har ni haft en bra måndag?




tävlingskläder

Här kommer bilder på kavajen och t-shirten









kavajen är jätteskön och har mycket stretch i vilket är grymt.
t shirten är ochså extremt skön och söt!

Härlig Helg !

Helgen har varit grym måste jag säga. I Fredags dock så började den med att sitta i en jäääääkla lång bilkö från kungens kurva å hem men sånt händer.
Åkte i alla fall iväg till gymmet med Victoria, Patrik och Hussner. Vi körde ett benpass i typ 40 min bara men faan har fortfarande sån träningsvärk att jag knappt kan ställa mig upp när jag suttit ner en längre tid.
 
Kom hem och grillade med Pontus, Sofie och Elin, en riktigt god middag blev det med grillad kyckling och goda sallader som syrran hade gjort och pommes till.
 
 
I lördags morse drog jag upp patrik för att åka till gymmet igen, Käkade frulle innan sen bar de av. Vi körde mage/rygg och han var så himla duktig för att aldrig ha kört de! Är så stolt över honom att han faktiskt kom med och inte bara sket i de. Så imorgon tror jag att vi ska köra ett armpass faktiskt. Ska försöka hjälpa honom att bli stark i armar och bålen för att orka köra gokart :)
 
Åkte sen vidare till Danderyd och bytte till svärfars lilla MG så jäkla rolig att köra alltså, tvekar på att han får tillbaka bilen från mig nu hehe. Åkte till Ami käkade lunch och sen hjälpte jag henne med att sätta upp en tavla och handla lite i Arninge för att fixa i hennes lägenhet.
Åkte även förbi Anna en sväng på hennes jobb, köpte en ny tävlingskavaj och en tävlings t-shirt som är skit söt! Ska fota och visa bild sen på båda grejerna.
 
De blev grillning hos grannarna på kvällen vilket var jättemysigt. Jag och Victoria satt och snacka med Nina till tolv eller halv ett skulle jag tro att klockan blev. Men kul att bara sitta och snacka och dricka lite vin (en flaska själv blev de visst haha)
 
Idag har vi inte hunnit göra så mycket. Har spelat bilspel i Patriks nya stol till PS3.n haha kul grej men inte så snyggt att ha i vardagsrummet kanske.
Ska och gratta Jennifer senare ikväll också, de bjuds på middag så de ska bli mysigt.
 
Hur har er helg varit och vad ska ni göra idag ? :)
 
 

Lycka !

Härliga häst !
Gick så jäkla bra idag åh de blir så himla roligt när allt bara flyter på. Lilla hästen va grym, red på en ovalbana och körde igenom 4 gången bara men så kul att tölten satt där den skulle och hon va riktigt lyhörd, dansar på rosa moln just nu.
 
Annars då?
trött som ett as fortfarade sen vi va i fjällen med jobbet i helgen, så jäkla fint väder i sälen så de va helt otroligt. Bra åkning blev det också så det var kul.
 
Igår va jag på gymmet och körde mage/ryggpass och jag funderar på att ta lite hjälp av en PT. Skulle va kul och se om man lär sig några nya övningar och kanske att man vågar lägga på mer vikt och pressa sig själv lite till.
Vad tror ni ?
 
 
åh...ja juste.. höll på att glömma.. Min kära sambo har köpt sig en bilstol så han kan sitta och spela ps3 bilspel i den. Så just nu sitter Hussner och kör men dröjer väl inte länge innan Patrik sitter där igen haha. Får fota den imorgon så ni får se, måste erkänna att den va mycket mindre och smidigare än vad jag trodde.
 
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus