Trött

Gaah är så jäkla trött, har varit de hela veckan då jag sovit så himla dåligt :/ har liksom vaknat varenda dag två timmar innan klockan ringer .. Ganska störande faktiskt men men..

Vad ska ni göra i helgen då? Jag har fullt upp båda dagarna men vad jag ska göra får ni reda på imorgon!

God natt!


På väg

Är på väg ut till landet med Patrik för att hämta hem grävaren.. Mysigt att åka bil i regn! Skulle till stallet men hade verkligen ingen lust eftersom de regnar så mycket!

Vad ska ni göra en kväll som denna? :)


Glad

Jag blir så glad och lycklig när jag tänker på hur jag har det, en familj som är bäst, pojkvän som älskar mig för den jag är, grymma vänner <3

Bor i ett hus med den bästa, har egen bil, spelar fotboll och rider, har ett jobb och har pluggat klart, jag är stolt över mig själv och livet kan fan inte bli bättre <3


Tidig morgon!

Det blev en riktigt tidig morgon för mig idag, vaknade precis innan 06.00 å va super pigg.. kunde verkligen inte somna om och vid 7.00 blev jag superhungrig så det var ju bara att gå upp ge vovven mat och laga frukost till mig själv. Det blev gröt med frukt och bär, så himla gott och fräscht.. gjorde även en latte, brukar ha svårt att dricka de på morgonen men det gick ner nu!

Håller på att uppdatera min telefon sen ska jag fixa naglarna och ta hand om kroppen lite morgon mys sådär. Lite onödigt då jag har match idag men har ju inget att göra så måste fördriva tiden på något sätt!




Underbart!

Denna fredag se varit grym! Ganska soft på jobbet sen härlig lunch med de massa på firman!
Fick sluta tidigare så stack iväg mot stallet, stannade på vägen för att handla fikabröd till mig och Eva! Har blivit lite av en vana att Eva tar med kaffe och jag tar med fikabröd!

Grym ridtur blev de också på ovalbanan med Eva och Frami, de va så kul!

Nu sovdags för att tagga till matchen imorgon!


Sorry!

Hej! Förlåt för dålig uppdatering men har haft så mycket med fotbollen och hemma och stallet! Har inte haft någon lust heller!

Nu är det fika på jobbet och snart är det ju helg igen, så underbart!
Doglas är hemma med Patrik idag, Patrik ska till veterinären med honom då han haltar kraftigt på höger fram, lilla snuttvovven! Hoppas det inte är något allvarligt
Nu jobbdags!


Inställt.

Fan också träningen blev inställd idag! Massa är sjuka och halvskadade så får gå ut och gå och kära styrka eller löpa några kilometer för att röra på kroppen bara :)

Vad ska ni göra ikväll då gott folk?


Väntar..

Sitter hemma hos mamma och pappa och väntar på att åka på träning, lagar mat samtidigt, blir wokade grönsaker, bulgur och strimlat kött i.. Ska bli super gott och är sjukt taggad till träningen ikväll! Kul också att jag inte är lika trött heller som jag brukar vara..

Ha en bra kväll :)


Match!

Är helt slut, har spelar två matcher visst igår va de bara 15 min men idag blev de 60 min, vinst båda matcherna så de är grymt men de va sjukt dåligt spel i sista 10 matchen idag men de va inte så konstigt eftersom tröttheten fanns hos fe flesta i slutet.

Spelade mittmitt typ och de funkade ok kul att testa andra positioner!

Nu ligger jag och stretchar i soffan så jag kan gå imorgon! Ha en fin kväll!


Vilse!

haha ja vilken bra start mat fick på dagen. Käkade frukost hemma med Patrik sen stack han iväg till jobbet och jag till stallet. Jag tänkte rida ut så jag rider först på grusvägen sen svänger man av in på en stig. Jag har bara ridit där två gånger innan fast då med sällskap. Jag hamnade helt jävla fel och lät hästen få gå. Ett samtal till Liselott och Jaki fortfarande fick gå på lösa tyglar och leda vart vi skulle så hittade vi en grusväg. Det konstiga va bara att vi kom ut en bra bit efter där vi svängde in, haha jag trodde jag skulle komma ut före eller i närheten dit vi skulle men icke sa nicke! Ganska kul va de faktiskt, men det blev lite läskigt när jag inte känner till skogen såååå bra, men men vi hittade hem som sagt och han fick en tuss hö och stå inne för han va ganska svettig efter allt klättrande i skogen och tölten hem.

Nu är jag på Patriks jobb och har precis ätit lunch, funderar på att gå och ta en powernap så jag är pigg till matchen ikväll. Ska möta BP ute på Bosön.

Ha en härlig söndag kära läsare!
image description

Mys lördag!

Började dagen med en super god frukost med älsklingen här hemma, han åkte till jobbet och jag åkte till djursholms ip för att det var match på g!
Mötte gnagets division 2 lag och vi vann med 4-1 mycket rättvist! Jag hoppade in sista kvarten som innermitt och det gick ju kanoners!

Åkte sen hem till mamma och pappa med syrran, köpte sushi till lunch och kastade in kläder i tvättmaskinen (eftersom vi inte har tvättmaskin fortfarande haha) sen kom Ami förbi en sväng också innan det var dags att åka hemåt för att Emmas kille skulle hjälpa mig med min bil.
Spillde ju en shake på passargerarsätet förut men nu är det borta, syns inte ens att det har hänt! Tack så mycket för hjälpet Mats! Som tack bjöd jag och Patrik på middag hemma hos Emma och Mats, super mysig kväll det behövde jag!

Nu blir det kolla på bröllopsfotografen på tv som jag inte har sätt.

Ha en bra kväll vad ni nu hittar på för skoj!


Tagga!

Det har varit en riktigt skön dag idag. Det var lugnt och fint på jobbet och besiktningen på brandlarmet gick kanonbra! inga anmärkningar på el eller på brandlarmet så jag är så himla nöjd! De gjorde min fredag kan jag säga! Åkte från jobbet innan två för att va hos naprapaten 14.00 i upplands väsby. De va så bra att jag gick dit, ska tillbaka dit på måndag för fortsatt behandling!

Jag och älskling lagade supergod middag och nu sitter vi och tar det lugnt och äter kladdkaka som vi bakade i förrgår, den är så himla god så jag döööör! försöker att tagga till för att spela match imorgon, fick bara ett sms från tränaren att jag skulle va med så det är bara ställa om sig för match. Ska gå och lägga mig tidigt ikväll samling 9.30 imorgon, snaark!

Ha en bra kväll, vad ni nu hittar på för skoj!


Fredag!

Ja äntligen är fredagen här igen då!
På jobbet idag kommer det vara väldigt lugnt då vi är klara med det mesta ska städas och brandtätas bara sen rulla tummarna, haha nä skoja men får se vad vi hittar på!

Ska till naprapaten idag också sen till stallet för att rida lektion för Liselotte, ska bli så kul!

Nu ska jag fortsätta äta frukost! Ha en underbar fredag!


Segt

Den här dagen har gått såååå långsamt! Har varit små fix på jobbet bara, Inte mycket att göra där inte..

Sitter nu i bilen och väntar på P så vi kan åka och handla, sen ska jag hem
Till mamma och pappa för att vänta in träningen som är en timme senare än de andra dagarna och det är också drygt.. Slutar 21.00 jag är inte hemma förrän 22 kanske.. Jaja nu ska jag sluta vara bitter!

Ha en bra kväll :)


Väntar

Sitter i bilen och väntar på att min kollega ska hämta upp mig idag med :)
Ganska skönt att inte behöva köra faktiskt men imorgon måste jag ta bilen in till stan, om jag inte tar tåget kanske? Hmm får se hur jag gör..

Ha en grym dag kära läsare!


Bebis!

Åååh!!! Min söta granne Emma och hennes kille Mats ska ha barn i augusti, de va på ultraljud idag och de ska få en liten tös!! Säger ett stort GRATTIS till dem <3

Är så himla trött just nu! Åkte hem till mamma och pappa efter jobbet lånade deras dusch sen åkte jag hem till min älskling som lagade middag, korv med makaroner, enkelt men sååå gott!

Nu ligger vi och vilar i soffan jag håller på att somna hela tiden! Ska nog ta en apelsin snart är så sugen på något men vet inte vad egentligen!

Ha en bra kväll !


Härlig dag!

Bygget rullar på här på Kungsgatan, nu är det småfix kvar på alla våningar! Första besiktningen är på fredag så vi ligger i fas super skönt att inte ligga efter i alla fall!

Ikväll ska vi sova hos mamma å pappa för Patrik ska jobba över så :)

Puss <3


Minus två!

God morgon!
Det är -2 grader ute men det är friskt och skönt, är på väg till jobbet just nu, åker med min kollega idag igen!

Har jordens jäkla träningsvärk i hela kroppen men det är det värt och det är så skönt! Då känns de verkligen som att man har gjort något vettigt!

Nu ska jag dricka upp mitt te och hoppa in i kollegans bil! Ha en bra dag :)


Power!

Vilken energi kick man fick utav att lägga sig på soffan och sova i ca 30 min innan träningen! Är ju självklart trött nu efteråt men de är mer fysiskt trött och lite trött i huvudet såklart men inte så som jag brukar vara, hoppas på att sova gott i natt igen då!

Tagga inför simning imorgon om jag kommer att ta med mig simkläder!

Ha en bra kväll!


Present!

God morgon!
Svängde förbi jobbet i morse för jag åker med en kollega därifrån.. Pappa hade nämnt att jag hade något i mitt fack. Och där låg det något fint rosa!

Nu kommer min granne Emma bli super avis! Kolla in bilderna!


Lovely!

Åh det är så skönt att ha tränat igen, ikväll va de nere på dippen och de va 8 grader ute ingen blåst så de va superskönt och underbart att kunna lira på riktigt!!

Kommer ha jordens träningsvärk imorgon men de tar jag vilken dag som helst bara jag får vara såhär glad och lycklig!

Kommer sova gott i natt!


Måndag!

Dagen börjar bra, skönt att de är ljust ute när man hoppar in i bilen nu man är så mycket piggare!

Idag blir de fullt ös på jobbet men vet inte vad jag ska göra än haha men det får jag reda på snart :)

Ha en fin dag!


Finbesök

Jag och Patrik har finbesök här av en fyrbent liten vän!
eller .. liten vet jag inte riktigt men en fyrbent söt sak!

Nu blir det en kvällsprommis sen sovdags!

image description


Min lördagkväll/söndag!

Igår eftermiddag åkte mamma och pappa med ut till oss och vi bakade å fikade, när de hade åkt så flyttade jag om lite i köket så min nya mixer fick plats i köket!

På kvällen åkte Jag och Patrik hem till mamma och pappa för att äta middag med dem och min farbror.. Kollade på melodifestivalen sen åkte vi hem

Idag va de upp tidigt, fodra hästarna och red Jaki, Patrik har fotat lite när jag red så ska lägga upp dem sen.
Åkte sedan på kalas hos Patriks brorsdotter som fyllt 5 år!

Har varit hemma ett tag nu, så resten av kvällen blir lugn!
Ha en bra kväll!


Fullt ös!

Ja de är full rulle här idag! Vaknade och stack iväg till mamma å pappa för att äta frukost och duscha, Patrik skulle hämta massa grejer till badrummet för vi får hjälp idag att bygga så se är full fart!

Jag och mamma ska åka och fixa lite saker, kolla på kakel och sånt till badrummet!

Hör av mig senare, ha en bra lördag kära vänner!


Känner inte igen mig själv

Jag vill så gärna komma igång med träningen igen, är taggad till att bli vältränad igen, känna att jag kan springa utan att jag håller på att dö, typ haha nä så dåligt har det aldrig varit men det har varit jobbigt att jogga och det va de inte förut ..

Vill sätta igång med fotbollen för att bli av med energi, sover så mycket bättre när jag har fått göra av med överskottsenergin än att jobba sen åka hem och sätta mig i soffan. Visst jag gör av med energi på jobbet också men direkt efter är jag suuuuper trött så jag bara vill sova sen när jag kommer hem blir jag hur pigg som helst..

Känner inte igen mig själv riktigt just nu.. har inte gjort de på ett år typ. Sen har jag gått upp i vikt och mått allmänt dåligt för det, jag vet att jag är långt ifrån tjock men de tar på en endå att veta att man har gått upp i fett och inte i muskler.. Vill se ut som jag gjorde när jag var som mest vältränad, ååh och dit ska jag nå igen!!
Så fort jag är frisk och kry igen då jävlar kommer den här bloggen bestå utav mat och träning det kan jag lova!

Lite tankar från mig.. hej svejs!




fix å trix

Jag hade tråkigt så jag fixade mina ögonbryn och färgade dem å fransarna, blev ganska bra va ?
vet inte riktigt vad jag ska göra nu, fortsätta ligga nerbäddad hemma för att få bort den här förbannade febern som aldrig ger sig, vafan liksom!?

Ikväll blir det gräddstuvad pyttipanna, orkar inte göra något annat så de får bli enkelt.. vill baka något också men kan inte bestämma mig för vad och har egentligen ingen ork för det heller

nu är det tv och mysa som gäller medan pojkvännen jobbar lite extra ikväll.

Ha en fin kväll kära vänner!


Sköna hem

Sitter hemma hos mamma å pappa dricker te och kollar lite i sköna hem.. Orkade inte åka hem igår efter jag lånade duschen!
har börjar hosta som fan nu och har feber kvar.. Håller på att bli galen?! Vill bara bli frisk, tillbaka till jobbet och börja träna ordentligt igen!! Jaja inte mycket man kan göra.. Ska försöka sova snart igen ..

Ha en bra dag kära vänner!


Klarade det!!

Åh jag klarade sista provet så nu är jag äntligen klar med plugget för den här gången!! Så jävla underbart!!!

Nu ska jag hitta en dusch och göra mig lite fräsch för den här veckan!

Ha de!


Underbart!

Åh det är så underbart väder ute att man blir så glad och vill göra hur mycket som helst, är ju som sagt inte frisk än så orkar i stort sätt inte göra någonting! ska ta och åka iväg och duscha så jag kanske mår lite bättre av det också bara!

Skulle vilja gå en promenad men kroppen orkar verkligen inte, jag får ta och göra en kopp te och sen ställa mig ute på trappan och dricka den ute i solen så jag får lite sol på mig idag!


tomt..

ja jag har i stort sätt inget att skriva om än så länge idag.. är fortfarande hemma och halsen är paaj, även rösten.. har lust att städa men orkar verkligen inte och det känns som det inte är någon idé då vi ändå bygger om.. tvätta bilen? nä.. de är också för mycket jobb, orkar ju knappt gå upp för trappan liksom..

hoppas ni har det bättre än vad jag har!
ha en kanonfin dag alla glada! =)


Tankar som snurrar...

Kan inte sova, tankarna i huvudet snurrar bara runt runt.. Vill börja plugga är faktiskt riktigt taggad för det och de är ju då man ska göra det. Eller hur!?

Är extremt inriktad på naprapat faktiskt, eller sjukgymnast men mer mot naprapat tror det är mer jag faktiskt.. Har hört att de kostar en slant bara och de är ju typiskt att allt ska kosta så mycket pengar...

Vet inte vad jag ska göra ååh! Trivs ju även på jobbet som jag har nu, ska man försöka utbilda sig mer inom de området eller hur ska jag göra..?!

aja får väl försöka sova nu så jag kanske kan jobba imorgon . Om nu febern vill försvinna!
God natt!


Ensamt

Ja de blir lite ensamt när gubben somnar i soffan i ens knä, inte direkt något kul sällskap, men han är söt! Haha det är väl huvudsaken? ;)

Ska kolla klart på house sen sovdags och hoppas jag är frisk nog för att gå till jobbet imorgon!


Smoothie!

ska nog börja göra smoothie och äta på morgonen igen som frukost, det är supergott och man blir mätt, samt att det är nyttigt!

Jag gjorde en hallon/apelsinsmoothie precis, hällde bara i de frysta hallon jag hade i en bunke sen hällde jag lite apelsinjuice på och körde med stavmixern, svårare än så är det inte !




Hitta på ?

Sjuk idag också, febern har gått ner men är fortfarande kvar, jag har inte tid med det hääär!!!
Skulle gärna vilja gå ut i det super fina vårvädret men lika bra att stanna inne så man inte bli mer sjuk, måste ju hålla koll på elden också så de inte blir kallt här!

Någon som kan komma med ett bra tips vad man kan göra när man är själv en hel dag ? vill bli av med lite energi så jag kan sova i natt, har så svårt att sova när man bara ligger i soffan hela dagen.. inge bra sen ju när man inte kan sova och ska jobba dagen efter.. jaja nu ska jag försöka hitta på något kul!


Min nya cykel!


jag idag


Min gubbe!

Ja min gubbe är BÄST! Han håller på och bygger och snickrar medan jag kurerar mig i soffan! Med tända ljus och täcke! Har fortfarande feber men känner mig annars lite bättre faktiskt så vilan har väl gjort något i alla fall!


Min hörna

Här får bonde vart jag har spenderat hela min dag, börjar få ont i ryggen/rumpan för jag sitter/ligger ner hela tiden men orkar verkligen inte göra något annat!
Hittade halstabletter hemma som jag ska prova, tycker inte de brukar hjälpa men måste prova i alla fall...
I kaminen brinner det för fulla muggar, mysigt att höra de spraka och knastra när man vilar!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/1893307/images/2012/pic_192519186.jpg" class="image">


Gör mig den här tjänsten

Vill bara be att alla som läser det här ska gå in på http://juliahofsweden.blogg.se och läs hennes blogg, en otroligt stark tjej på 14 år som mist sin syster, pappa och mamma alla inom något år!

Hon är helt otrolig, den dagen ni mår dåligt, gå in och läs om henne då för man blir starkare av att se hur stark en 14 åring kan vara. Helt otrolig!

Ta hand om varandra, snälla <3


En bild från hennes blogg  http://juliahofsweden.blogg.se

Sjuk...

Så är man sjuk IGEN, fan va less jag är på det här nu.. det är inte kul för fem öre och jag blir så rastlös å jag måste till jobbet för att göra klart borta på bygget..

nu ska jag lägga mig i soffan igen som vi har bäddat ut, har täcke och alla kuddar här också så nu ska det vilas för att bli frisk så jag kan jobba och spela fotboll så fort som möjligt!

skit dag dååå..

image description


Blandat

ja då har jag blivit ägare till en cykel, äntligen haha! Har letat och letat, men alla har varit så dyra för jag vet att jag inte kommer använda den så mycket men nu har jag i alla fall möjlighet att göra det! typisk kärringcykel med cykelkorg, så bra att ha när man ska till tåget eller stallet ju, lägga väskan där i stället för att ha den hängades på styret eller så!

Nu är jag och älsklingen så sociala så vi sitter och spelar på varsin dator och kollar på tv samtidigt (kontoret går nu) älskling har varit duktig och snickrat en massa idag, jag har bara tagit det lugnt för att inte bli ännu mer sjuk!

På den här bilden ser ni att golvet börjar ta form och vi håller på att fixa ramen till dörren om man säger så.. snarare fästa dörrkarmen och sånt, så fort väggarna är klara och så så kommer de och flyter golvet sen läggs värmegolv och klinkers, väggarna ska även kaklas och taket ska fixas!
kommer bli så bra när det är klart, längtar!

ha en fin kväll kära vänner !


Kanon Helg!

Det har verkligen varit en kanonhelg fram till någon timma sen.. Fick höra av våra vänner att de va fast på E4.an vid Linköping för kamremmen på bilen hade gått.. de va ju mindre kul och det är ganska komiskt eftersom det är tre bilmekaniker med men ändå de kan ju inte göra något utan grejer sen att ventiler och skit går sönder också ju.. Stackars dem alltså! ska höra med dem snart hur de går för dem..

Men annars har helgen verkligen varit guld! Åt en supermysig och stor frukost här hemma i morse, Tupp och Brodde räddade den me att de åkte och handlade lite juice, mjölk och sånt! Tack grabbar!

Kan inte beskriva i ord hur roligt det har varit den här helgen men säger bara ett stort tack till er som varit med och bidragit! Här kommer lite härliga bilder från helgen!



Tupp & Evelina


Simon, Patrik och halva Tupp


Evelina


Brodde och Sofie


Evelina och drinken


Tupp, Sofie, Brodde och Evelina


Jag och min andra halva


Tupp, Sofie, Brodde


Sofie <3 Brodde


Cirkus!

Nu har vi äntligen satt oss till rätta på cirkus för att kolla på Robert gustavssons 25 års revy! Ska bli jättekul!
Har ätit innan på Fridays och druckit massa drinkar och haft trevligt!

Ha en bra kväll, det ska vi ha!


Stockholm

Är inne i stan med Evelina, tupp, Simon och Patrik..
Sitter just nu inne på ett café och tar det lugnt i shoppandet! Sthlm bjuder på kanonfint väder och underbart sällskap!

Nu ska vi snart träffa upp två till sen gå och äta god mat och va kvar inne i stan ett tag!
Ha en bra dag! <3


God natt!

Nu ska vi sova för att samla krafter till imorgon! Kommer börja dagen med frukost nybakade Scones och te, sen kanske de blir en promenad eller löptur!

Åker sedan in till stan för att shoppa och umgås med härliga vänner! Åh vill somna NU och att klockan ska bli 12 på dagen!

Sov gott hörs imorgon!


Surprise surprise!

Haha nu har Patriks överraskning avslöjats! Evelina och tupp är här nu! Vi har hunnit med att baka och kollar nu på film medan vi börjar förbereda maten, ska grilla ikväll mums!

Hörs senare !


Härliga fredag!

Den här dagen har varit så bra!
Vaknade hus mamma å pappa åt Gud frukost, åkte till centrum handlade nya byxor och några toppar, kan visa sen!

Åkte och handlade mat sen vidare till mina släktingar där jag blev bjuden på kaffe i solen, hur mysigt som helst!
Nu har jag ätit lunch, väldigt sent men men!

Ha en fortsatt bra dag kära vänner :)


Torsk

Haha duktigt att lägga in ett tomt inlägg !! Så duktig va jag idag ;) dagen börjar lida mot sitt slut ialla fall jobbdagen!

Efter jobbet ska jag rida lektion för Liselotte med Jaki, det ska bli kul och spännande!!

Nu fortsatt jobb!


Snart så!


Lugn morgon!

Lugn och skön morgon, lite bilar in mot stan, gjorde i ordning en te kopp att ha med mig.. Det är en avslappnande stund man får sådär på morgonen innan jobbet börjar!

Nu är det frukost på jobbet som gäller sen är det dags att sparka igång dagen ordentligt!
Ha en underbar dag alla läsare :)


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus