Helgen

Den här helgen har varit helt ok. Började helgen med att äta kräftor hemma med älsklingen sen blev det godis och chips framför tv.n och mys med katterna.
 
Lördagen började bra då jag åkte till Victoria för att fixa mina naglar, de blev så jävla snygga, mina egna naglar gick av så lätt så hon klippte ner mina naglar och förlängde med gele, så då kanske de växer på sig till nästa gång.
Käkade lunch sen med Victoria, bingen och patrik.. Åkte därifrån och plockade upp Emma för att åka vidare till Stisen hittade lite fina saker och en jättefin Jacka, men den fanns inte i min storlek så måste åkta till Täby C
 
Är i okvista nu så patrik kan göra klart två databord till imorogon, sen ska vi till täby c för att kolla om den jackan finns där sen hem igen för att åka med Emma till hennes mamma som har massa kattgrejer som jag ska kolla på och förhoppningsvis köpa så slipper våra kissar klättra på väggarna hemma haha (tur att vi inte gjort om där nere..)
 
Ha en bra söndag !
 
 

Fräsch!

Sådär ja! Har varit hemma ett tag, men så skönt de va att va på ansiktsbehandling! Bokade in en ny om ca en månad, skämmer bort mig själv lite med sånt faktiskt!

Nu ligger jag i soffan, försöker komma till duschen men har en trött kisse i famnen så de är lite svårt!

Vad har ni gjort ikväll?


Behandling

Har precis slutat jobbet och ska vidare på ansiktsbehandling, ska bli så jäkla skönt!

Såhär ser jag ut före behandling


Tankar...

Vet inte hur jag ska börja detta inlägg...
Har så mycket tankar fast de värsta mardrömsmånaderna är över.. tänker tillbaka när Patrik opererades, när ingen visste hur man mådde inombords, när allt bara var upp och ner..
Klart allt var upp och ner, den person jag älskar mest i hela världen låg på operationsbordet och de opererade i huvudet på honom.. fyfan asså tanken får mig bara att rysa och nästan börja gråta.
 
Jag vet egentligen inte vad jag vill säga med det här inlägget.. vill bara skriva av mig då jag inte vet vart jag ska göra av de här tankarna. Jag kan vakna mitt i natten helt kallsvettig för jag drömt någon läskigt om att de hände något under operationen eller att de blev någon komplikation efteråt eller så..
 
Vet inte varför hjärnan spelar mig dessa spratt, allt har ju gått bra och han är friskförklarad så jag förstår inte..
Senast i natt vaknade jag helt kallsvettig och trodde att de hade gått så jävla snett så jag grät när jag vaknade. Som tur var sov Patrik då så han inte märkte något.
 
Man måste bara ta sig igenom allt, allt man ställs inför klarar man av bara man tror på sig själv och hjälper varann. Det finns alltid Hopp, vad det än handlar om.
 
what doesn't kill you makes you stronger
 

Hemmapyssel

Har match idag mot Viksjö men de är inte förran 15.30 så har hunnit med lite hemma, dammsugit, tvättat, tagit hand om mig själv och bara pysslat lite. Patrik är iväg och byter Kamrem åt sin bror och då passar jag på att släppa ut katterna så de får va ute länge innan han kommer hem och börjar gräva igen för då är de kanske inte så bra att de är ute liksom. Bosse är ju livrädd för grävaren när den är igång så lika bra att ta in dem då.
 
Sötnosarna har faktiskt varit ute i snart 3 timmar, de va inne en vända för att käka men släppte ut dem igen för tycker de är snällast så mot dem eftersom jag ändå är hemma. Hoppas nu på att de kommer in när jag ska åka haha, annars vet jag inte vad jag gör. Får väl åka och hoppas på att Patrik kommer hem ganska snart.
Vilka i lands problem va?
 
Nu ska jag fortsätta pyssla om mina fötter så hörs senare ikväll!
Ha en fin söndag!
 

Shopping

Igår eftermiddag va ju jag och syrran några timmar i Stinsen.
Ville handlat mer kläder men vet inte varför jag inte köpte grejerna jag testade egentligen, gillade ju plaggen haha lite roligt faktiskt. Men funderar på att åka tillbaka dit idag innan matchen. Den är i eftermiddag så hinner ju de och de är ju typ på vägen så det är bra!
 
Här är de lilla jag shoppade igår!
 
En as snygg blus, tyvärr gör inte bilden den någon rättvisa!
 
Kom på mig själv att jag behövde en träslev, blev ett helt sett men äntligen har jag min träslev, blev också cupcakesformar
 
Ny mascara, sneskuren ögonskuggsborste och mörk ögonskugga samt paraply!
 
 

Myskväll

Syrran,Pontus och Mårten kom ut hit ikväll, vi har käkat as god middag och nu kollar vi på film!

Fotar grejerna imorgon i stället orkar inte de nu..
Vad gör ni ikväll?


Stinsen

Nu har vi varit i stunden, köpt lite grejer och kollat en massa.. Har beslutångest över en jacka. Den är så jävla snygg!! Blir nog att jag köper den faktiskt!

Vi fikade två gånger, marina kom förbi också så va ju tvungen att fika med henne :) De åker hem till Åland ikväll så va kul att träffa henne en snabbis :)

Ska fota de jag shoppade senare så ni får se!


Systerlördag

Började dagen med massa mys med katterna och Patrik, så hörde jag av mig till syrran innan vi gått upp å hon ville att jag skulle komma förbi och äta frukost hos dem, så gjorde mig i ordning och hoppade in i bilen och styrde den mot Sollentuna, stannade på Ica och köpte frukost! Nu har vi tagit de lugnt ett tag så nu ska vi bege oss mot något centrum för att se om man hittar lite nya höstkläder..

Vad ska ni göra idag?


Spontanmiddag

Blir En spontanmiddag med Patrik, bingen och Victoria, ska åka in till Norrtälje så får vi se vart kvällen bär!!


Hemma...

Vilket skit.. gjorde illa mig på matchen i Måndags och har inte kunnat varit på jobbet eller tränat. Hoppas verkligen att jag är bättre imorgon så jag kan träna och jobba, blir så less när man precis blivit bra från ljumskskadan liksom.
 
Bakade cupcakes här om dagen, de blev faktiskt riktigt goda så har bjudit Emma, Patrik och Pia på dem.. fick även äran att baka cupcakes till lilla Tyras dop, så kul!!
 
Funderar för fullt vad jag ska blanda för smaker, självklart får Emma och Mats bestämma men jag ska ha ett litet finger med i leken haha..
 
 
Lånade bilden från Emma, http://lerigatassen.se

Awsome Helg <3

 

Åh jag har haft en fantastisk helg, tyvärr har jag inte orkat blogga under tiden jag har gjort de roliga sakerna för jag ville bara njuta av den här helgen.
 
Fredagen började med att jag fick sluta tidigare på jobbet, åkte då hem och bara va och käkade middag innan Lotta kom hit för att ge mig och Patrik massage. Hon va grym, så jävla skönt att kunna slappna av ordentligt. Ska boka tid snart igen med henne. Det behövs kände man.
 
Vi åkte sedan med Lotta till kyrkbyn för att ta bussen till Mörby där vi väntade in Tupp som kom upp från Anderstorp den här helgen. Satte oss på tunnelbanan och begav oss in mot gamla stan där Ami och Jennifer va. Mötte upp dem och satt på en bar i gamla stan ett litet tag innan vi gick vidare till Debaser slussen. Vi hade så jävla roligt där, mysigt att bara sitta och snacka en massa skit. Efter de va de ju obligatoriska donkenmaten när man varit ute, haha de kunde tydligen va en riktigt roligt upplevelse de med...
 
Tupp va snäll och körde hem Jennifer när vi åkte från stan för hennes buss skulle gå om 1h 15min.. helt sjukt. så det blev en natt tripp till vaxholm också.
 
I lördags tog vi de lugnt på morgonen sedan åkte vi till Tupps mamma där vi blev bjudna på fika och satt och snackade ett tag där, de va mysigt å skönt att bara ta de lugnt. Åkte sedan hem för att flytta lite plank så älsklingen kunde börja gräva där garaget ska stå. Sen av de bara myskväll för hela slanten, brasan va tänd, mysbelysning och monopol.
 
Idag kommer Ami och Jennifer hit, Ami kör ju hit helt sjävl för första gången nu eftersom hon tog körkort i fredags, de va därför vi gick ut och firade! Vi ska göra pannkakor och bara äta en god bruch, tycker de kan komma nu eftersom jag vaknade tidigt och är redan hungrig, men jag får ta något litet så länge!
 
Hur har er helg varit? =)
 
 
Utekväll <3
 
Vi va duktiga och bar bort plank, nu är de bara att gräva!
 
Kattmys !
 
Monopo utan katt
 
 
Monopol med katt! haha han skulle hela tiden ta Tupps spelpjäs!
 

Bosse <3

Morgoninlägg

Jag passar på att blogga snabbt medan Patrik lastar av...
Skulle simmat med Victoria och Paulina igår kväll men jag bangade för jag kände att min ljumske måste vila, dumt att dra upp gamla skadan igen.

Emma och Tyra kom över med vovvarna igår kväll och åt middag med mig, det blev baconinlindad kycklingfilé, fasiken så gott det blev och jag misslyckades inte fast de va första gången jag gjorde det så nöjd! Emma stod för salladen och de passade så bra till!

Vi satt sen och snackade skit och kollade på tv tills vi höll på att somna då begav sig Emma hemåt.
Jag stack sen en snabbis upp till stallet för att träffa Eva, Magdalena och Liselotte mysigt att man bara kan åka upp och säga hej fast man inte har häst där längre.

Nu ska jag starta kaffebryggaren så måste kila, ha de !
pöss <3

Fotbollsträning

Hemkommen från fotbollsträningen för ett tag sedan. Middagen stod på bordet när jag kom hem tur de för jag va såå hungrig, tack älskling <3
Tog en lång varm dusch efter middagen och nu ligger jag å kikar runt lite på nätet samt kollar på svenska hollywoodfruar/landskampen haha.

Är trött så kommer väl somna snart..
Vad har ni gjort idag ?


Teoriprov

Fortsätter att jobba med Patrik veckan ut. Just nu låste sig allt för mig här i okvista men Patrik är snart här igen så han kan hjälpa mig..

Vad händer idag då?
Jag ska träna ikväll, så skönt med fotbollsträningar!
Ska simma imorgon med Victoria de ska bli skönt att träna lite annat också..

måste bara säga GRATTIS till världens bästa Ami som klarade teoriprovet för körkortet!!! nu bara uppkörningen kvar och de kommer gå galant !! <3 <3

sent inlägg

Gör ett sent och ett lite snabbt inlägg här på bloggen!
Efter jobbet idag åkte jag och hämtade upp Tess i mörby för att sedan åka till naprapaten så Tess fick genomlida att titta på när jag fick nålar i ljumsken, men hon svimmade inte så de va ju lugnt haha.
 
Efter de åkte vi hem till Patriks pappa för att mysa med vovven ett tag innan vi åkte till träningen.
Den gick faktiskt helt okej och de va bra fart på träningen vilket är riktigt roligt så nu ligger jag i sängen, har betalt räkningar och börjar få träningsvärk..
 
En till kul grej va att Victoria frågade om jag ville börja simma med henne de dagar jag har ledigt i veckan och de är ju precis de jag behöver så blev skit glad! Dags att skaffa simkort och träna ännu mer, lovely!
 
Nu säger jag tack och godnatt!
 

Speciell morgon

Den här veckan är jag anställd hos Patrik, ska hjälpa honom med data armar och kanylborttagare så de kommer ikapp efter att han va sjukskriven. Men just idag så ska en kille som ska hjälpa Patrik med plattan till garaget komma kl 8, så de är väl här snart. Men jag kan ju inte åka och börja för jag vet inte helt vad jag ska göra!
 
Lite mysigt är de i alla fall att äta frukost tillsammans och mysa med våra katter! Nu kollar vi på tv och väntar in dem bara..
Kom precis på att jag kunde ju hört av mig till Emma så vi kunde gått på tidig promenad,  men nu är de ju lite sent för det..
 
Vad ska ni göra idag ?
 

Klättra i träd

Idag fick kissarna vara ute ett bra tag medan Patrik och jag tog hand om veden som låg här utanför och som ska hem till hans mamma. Men efter ett tag försvann Bosse och Betty satt själv på marken vid oss.. tyckte de ramlade ner bark från björken som stod ovanför huvudet på mig så tittar jag upp.. jo vem fan sitter inte där på en gren ? jo Bosse haha, så jävla söt.. de va ju bara att hämta stegen så patrik tog ner han därifrån.
 
De va ju lätt att få in Bosse sen när vi skulle gå in men hon totalvägrade så jag och Patrik fick jaga henne ett bra tag innan vi fick in henne haha
 
 
 
 
 
 

Bilder från matchen

Hade med mig min systemkamera (!) till matchen faktiskt så tog lite bilder. men jag måste verkligen köpa ett nytt objektiv så att jag kan zooma in bättre så de blir bättre bilder också såklart. Sen kanske läsa igenom instruktionerna igen för jag har glömt hur  mycket som helst om hur man gör så man får bättre bilder.
 

Fotbollsmatch

Har precis varit och kollat på djursan när de lira mot mitt gamla lag Frej, vi vann med 4-0 så de va riktigt skönt!

Nu år jag hos mamma å pappa får se vad som händer sen, väntar på att Ami ska ringa tillbaka till mig !!!


Bra morgon!

Haft en riktigt mysig morgon här hemma, de enda som jag kände saknades var faktiskt en promenad (Emma dags Att ta morgonpromenader igen!!)

Katterna har busat och myst extremt mycket, jag och älsklingen käkade god frukost och nu ligger vi i soffan och kollar på tv.. Dax att fixa i ordning sig så man kanske hinner göra något idag..

Hur ser er lördag ut? :)


Utekväll blev myskväll

Skulle egentligen gått ut och firat en kompis idag men Patrik kom hem sent så kände jag att jag inte orkade faktiskt, så de blev bebismys och tjejsnack hemma hos Emma i stället.
Alltid lika trevligt! Nu ska vi sova, är så jäkla trötta.. Taggar till matchen som är imorgon, ska inte spela men ska självklart dit och heja!

God natt på er <3


Upptäcksfärd på landet!

Kom hem för ett tag sedan och då kände jag att det var dax att släppa ut katterna för första gången här ute på landet. Bosse älskade verkligen att va ute, klösa på träden och upptäcka massa saker, Betty var mest nyfiken och kikade runt en massa men hon började släppa loss på slutet hon med.
 
Här kommer några söta bilder som jag hann ta på småttingarna!
 



 
 
 
 

Hjälp mig !

Jag kastar ut en boll i luften och ser om någon är intresserad utav de jag har att säga..
Jag funderar på att starta olika kategorier här på min blogg typ bakning, träning, livet och bosse&betty... i de olika kategorierna tänkte jag samla ex recept eftersom jag börjat baka mycket. Ge lite träningstips på massa olika träningar (samt kost så kanske ska heta kost&träning i stället ?) sen allmäna tankar om allt när jag inte vet vart jag ska placera inlägget samt bosse och betty för att samla alla bilder och historier om de två små liven i en och samma mapp... så är de lätt att hitta ett recept sen eller någon bra träningsgrej..
 
vad tycker ni om de kära läsare?
 
snälla lägg en kommentar så jag vet vad ni vill om de ens är värt de !
 
Puss på er <3
 



Så jävla nöjd

Ursäkta svordomen i rubriken men Emma hjälpte mig att fixa till designen på bloggen (som jag hoppas ni redan lagt märke till innan ni läser det här) och jag blev så sjukt nöjd!! Helt plötsligt blev det kul att blogga igen typ.. hur nu man kan påverkas utav att bloggen är mycket snyggare och mer...jag.
 
Träningen idag gick faktiskt riktigt bra, är helt slut nu faktiskt, tänkte bara kasta in ett inlägg sen sova (ligger redan i sängen). Har hunnit myst lite med Betty och Bosse också, patrik får man ju aldrig mysa med mer, inte själv i alla fall då kommer två små katter och trycker sig i mellan eller river något så man måste gå upp och kolla, haha sötnosar.
 
Nä nu ska jag faktiskt sova och fundera ut ett inlägg till imorgon, har redan börjat klura lite men kan inte skriva de som jag tänker nu för då blir inlägget så långt... men tänkte att ni (mina få läsare haha) ska få va lite delaktiga senare faktiskt..
 
ne men nu ska jag sova !
Natti Natti på er!!
 



Sliten

Känner mig så sliten idag, trött som en gnu och ont i huvudet, men de är bara att åka och träna för jag hoppas verkligen jag får/kan spela matchen på lördag som är mot mitt gamla lag, de skulle va kul!

Vad har ni gjort idag? :)


Mina sötnosar!

Åh vad jag älskar mins sötnosar, Emma har sin underbara lilla dotter och jag har mina söta små hårbollar!
Vi ska snart släppa ut dem här hemma, de ska bli utekatter, de har varit ute förut (inte här) men vi vill att de ska känna oss först sen släpper vi ut dem och är med ute ett tag :)

Är de inte söta?!


Utklassning + skön kväll

Spelade match idag mot Frej, de kom med ett väldigt ungt lag och de märktes i närkamperna och i övrigt också.. Vi vann med 9-0 de säger väl de mesta..

Spelade bara en halvlek som jag inte alls gjorde bra.. Kan så mycket bättre men de får jag visa i veckan på träningarna i stället!

När jag kom hem åt jag och älsklingen middag sen kom Emma med lilla Tyra ner så gick vi på en långprommis med barnvagnen, hur skönt som helst!!

Nu blir de sovvhäng med katterna <3


God morgon söndag!

God morgon!
Äntligen har katterna inte röjt hej vilt i natt i sovrummet i alla fall, så har fått sova ut ordentligt. De är så söta de kan komma och väcka en för att man ska klappa och mysa lite sen somnar de bredvid en, sötkissar!

Jag gick precis ur sängen för att gå på toa.. Vilken vacker syn man fick!


Mys i vaxholm

Idag vid 14 åkte jag, mamma, pappa och syrran till Vaxholm för vi hade blivit bjudna på kusin/släktträff. De bodde hur fint som helst och de va riktigt mysigt att umgås och träffa dem!

Efterrätten vi fick va sååååå god! Marängbotten sen grädde och färska frukter på.. De va den ena tårtan, den andra va marängbotten och någon slags nötbädd ovanpå, mums!

Nu sitter jag och Patrik i soffan och myser med våra småttingar!


Nöjd!

Hej bloggen!
Idag är jag riktigt nöjd, va hos Victoria i morse och fixade mina naglar, de blev så snygga och väldigt neutrala, vad tycker ni?

Har även mina snygga jeffery campbell skor, åh vill att de ska sluta regna så jag kan ha mina skoooor!!



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus