Valpar!

Jag och Jennifer är valpvakt hemma hos mig i helgen, de är så söta och sköter sig exemplariskt! Det är så himla mysigt med småttingarna, ligger och kollar på tv med de på magen eller bredvid en i soffan. De älskar jennifer och Mich som var här ett tag.

Åh kan knappt hålla mig tills jag får min lilla plutt i nästa vecka, vill ha han nuu hahaha!
Har inte nämnt i bloggen att jag ska vara fodervärd på en liten chihuahua, ska bli så kul att testa på att ha en egen hund faktiskt! Sen har jag ju fantastiska Nina som jag kan lämna honom till på dagarna (hunddagis) så då kan jag verkligen ha honom annars skulle han få va hemma så långa dagar och de skulle jag inte vilja.

Här kommer vår myskväll med småttingarna


Jennifer och småttingarna


Mich och Sprättis


Jennifer och O´hana


Mich och båda pluttisarna

Bra start!

Fick en bra start på morgonen, min karl ringde och väckte mig vid tio, undra va han gjorde uppe så tidigt ? haha men i alla fall så vi pratade en liten stund. När vi la på låg jag kvar i sängen en liiiiten stund, det är ju så skönt att bara ligga i sängen och inte göra någonting alls, eller hur?

Nu har jag ialla fall ätit en ordentlig frukost som bestod utav gröt och två knäckebrödsmackor. Är riktigt mätt nu så ska väl sitta framför tv.n ett tag sen ska jag göra mig i ordning för att åka och handla lite mat, kylskåpet ekar snart tomt här, så dags att fylla på. Speciellt också eftersom Jennifer kommer hit idag och gör mig sällskap med valparna jag ska ha i helgen. Ska bli så kul!

Vad ska ni göra idag då?
Hörs när jag kommit hem från affären!


Bakning

Sitter ensam hemma, skulle till Mårten men det blev inte så tillslut. Vet inte vad jag ska hitta på alltså, har så jäkla tråkigt så jag vet itne vart jag ska ta vägen.

Har bakat kladdkaka för att göra något men de gick ju jättefort så nu sitter jag i soffan igen. Finns ju självklart inget på tv heller, kollar på kniven mot strupen men de suger ju så mycket så jag vet inte vad. Hoppas att Nina hör av sig när hon ska ut med vovvarna så jag får något att göra. Funderar på att sticka ut och springa men har inte riktigt någon lust eller energi till det.

Det är nu man skulle ha väntat med att rida och ha gjort det ikväll, så det fanns något att göra.
man kanske ska kolla klart på one tree hill säsong 3 ? kom på att jag inte är klar me den än ju! Nice, då blir de one tree hill nu då!


Sommarbilder

Jag tänkte ladda upp lite bilder som inte har kommit upp här på bloggen för jag inte kunnat ladda över bilderna från digitalkameran men nu hittade jag sladden, igen haha så nu ska här laddas upp lite bilder innan jag kilar över till grannen, så Njoy!


Hos Tanja och Patrik en sommarkväll!


Tidigare samma kväll



Snygg Tanja!



Rikard blev inte mätt av middagen så han käkade lite till någon timme efter.



Kvällen slutade med att dricka öl ur popcornskålen ?



Spanar i fönstret ute på landet



Patrik hoppar i poolen hos Emelie!



söthästen!



Finisen!



Så kan det gå när man kör Mustang, en tröja mindre och luktar bensin!



Vill ha!

Härlig runda!

Det va en riktigt härlig runda i skogen vi tog med hästarna idag, blev mycket klättrande för att träna upp muskler och så blev de lite kondition eftersom vi töltade rätt långt på banvallen idag. Snaris va kanon idag i tölten igen och jätteskönt att han har blivit bättre på tredelade bettet igen!
De va faktiskt rätt skönt att rida i lite duggregn har varit så varmt flera dagar nu så.

Nu har jag ätit lunch och kollar på mannen som talar med hundar, rätt kul att se hur duktig han är med hundarna visst man får inte se allt men bara att han kan säga att hunden bara gör utfall för hon vaktar men hon biter ju egentligen inte, rätt coolt att han läser av dem så snabbt medan vi andra tror att de ska hoppa på en annan hund och bita ihjäl den.

Ska nog börja göra mig i ordning för att knalla över till Nina och mysa lite med vovvarna och fika lite, mysigt när det är så tråkigt väder!!

hörs senare!



Saknar denne krabat lite grann faktiskt!

Fukost

Nu har jag halvkastat i mig lite frukost, ska försöka smälta den nu innan jag ska till stallet haha, inge kul att få håll när man ska rida ju eller bara att man ska gå och hämta hästen i den hagen som de står i nu..

De blev rostade mackor me skinka och gurka på sen kokade jag ett ägg och åt de efteråt, hatar att vänta på att de ska bli klart så då äter jag alltid de andra först och tar ägget sen hehe.

Är lite trött idag faktiskt, har träningsvärk av någon anledning ?! kan ha fått de sen ridturen igår men jag vet inte!
Nu blir det att glo på nyheterna sen kasta på mig ridkläderna.

Tack å hej!


Tegelbruket

Ja som de flesta vet om mig brukar jag aldrig vara där men nu gick jag dit för att äta middag med Mich och det var helt okej mat, men fortfarande betalar man mycket pengar för att inte få så mycket och supergod mat, så är faktiskt lite besviken på Tegelbruket fortfarande men men.

Det var urmysigt, de va faktiskt fullt egentligen men de fixade plats till oss två ändå så vi kunde äta, jag beställde in en grillad entrecote med något bröd och vitlöksås. Det var hyfsat gott, Mich beställde in deras hamburgare och den vet jag faktiskt är god, den är i alla fall godare än det jag fick. Så ångrade mig lite att jag inte tog de heller men kul att man testar något nytt i alla fall.

Vi satt och snackade en massa, gammalt och nytt, som sagt mysigt! Andreas kom förbi nästan precis när vi var klara så då lämnade vi bordet och ställde oss ute vid ett ståbord precis framför "scenen" de hade fixat idag eftersom det skulle vara liveband där.

Vi blev kvar och lyssnade en timme på dem och de va ritkigt bra faktiskt, så roliga och de sjöng kanon!
Fick en jättegod drink av Andreas, de blev strawberry daiquiri. MUMS säger jag bara.

Fick skjuts av Andreas hem till Kårsta så han fick se huset, han har faktiskt inte varit här så de va kul att han orkade göra de. När han åkte ringde jag Nina (snälla grannen) och frågade om jag fick komma förbi för jag kände mig lite ensam, blir ju rätt tomt när man är helt själv i ett hus ute i skogen haha.

Så traskade över dit och träffade deras dotter Sandra, mycket trevlig! satt och pratade en stund så skulle Sandra åka hem så fick skjuts av henne ner till kårsta tågstation för att hämta min bil, tack så mycket för skjutsen!

Nu är det tv tittande som gäller resten av kvällen men jag kommer snart somna, ska upp tidigt, ska till stallet så...

Natti Natti!!



Min snygga kusin och jag, haha vad konstig jag ser ut !



Söta Michelle och jag



Så god drink!!

AAOUCH !!

Aaaaj!! slog precis i "ringtån" i vardagsrumsbordet, gör så jävla ont och den är sååå svullen, kanske brutit den eller fått spricka ? aja har de inte blivit bättre imorgon får jag väl röntga den men de gör ju ändå inget åt brutna tår så...

Har ialla fall avklarat stallet och ätit lunch hemma, fick dock strömavbrott men som tur var hann jag precis laga färdigt maten. Mich messade mig och frågade om vi kunde ses på tegel för middag och en "afterwork" drink, självkalrt! Andreas kommer dit sedan efter jobbet eftersom jag skulle träffa honom när han hade slutat.
Hoppas Mårten drar sitt vältränade arsle till tegel också för att göra oss sällskap =)

Nu ska jag tejpa om min stackars tå och leta efter kamera sladden så jag kan ladda över bilderna från min lilla digitalkamera, har ju sladden till systemkameran men den har jag ju inte med mig överallt och den passar inte till digitalkameran =(

Kanske mobilbloggar senare, ha de så bra mina vänner ! =)



Jag och söta Liv i helgen


Min dag!

Såhär har jag planerat min dag, sen vet man ju aldrig vad somhänder haha
Ska cykla till stallet snart hade jag tänkt, men det är så varmt ute så  vet inte om jag ska ta bilen i stället annars är jag ju redan helt svettig innan jag ens har kommit till hästen.

När jag är klar i stallet så är det väl lunchdags skulle jag tro, frågan är bara vad man ska äta till lunch,vet inte om jag har något bra hemma, de märker vi !
Kanske ska springa över till grannen och prata lite med henne och mysa lite med de söta valparna, åh ska fota dem och lägga upp här så nu får se de små liven!

Har även planerat in att träffa min kusin Andreas när han har slutat jobba, då har ju jag något att göra också tills Mårten slutar eftersom jag funderar på att sova där. Han jobbar ju varje dag, eller så sover jag hemma så får Andreas göra mig sällskap tills han måste hem och sova eftersom han jobbar..

Nu vet ni vad jag ska göra, vad ska ni göra en så fin dag som denna ? =)


Hemlis!

Åh jag har en så bra överraskning till min man när han kommer hem på söndag. Vet inte vad han kommer säga men hoppas han tycker om det jag har gjort i alla fall, vill tacka Ami för all hjälp!
Avslöjar på söndag vad jag har gjort för vet inte om han läser min blogg nu när han är borta för att hålla lite koll på vad ja sysslar med haha.

Hade en sjukt bra dag med Ami i Norrtälje (så mycket kan jag avslöja). Åt god lunch och bara gick runt ett litet tag, finns inte så mycket där men lite grann i alla fall.

Har städat hela huset också och håller fortfarande på att tvätta massa av patriks kläder som jag hittade i en kasse i hallen, bra eller ? haha

Nu är Mårten här i alla fall och ska göra mig sällskap i natt så jag kan sova, är lite nojig med att sova själv här ute i skogen haha. Kankse vågar de när jag fått mitt lilla husdjur ? =)

Avslöjar vad de är för djur senare, vissa vet ju redan men inte alla !

Nu är de myspys i tvsoffan med mårten så ni får ha en bra kväll!!


Ensam

Då har karln min åkt iväg till småland me hans polare tupp!
han ska vidare sedan till skåne för att träffa Simon och stanna där i några dagar. Han skulle även till Mantorp i helgen för de va något där.

Så jag har en hel vecka själv hemma, någon som har lust att komma ut till landet och göra mig sällskap ?
Fest, grillning, bara hänga, vad säger ni ? Hör av er bara ! =D


Landet

Skulle ha åkt till åland idag men låg och kollade på tv och sen när jag kollade på klockan var den jättemycket redan !? skulle fått stressa ihjäl mig för att hinna med båten så jag struntade i det.

Vi är ute på patriks land nu och vi va förbi hans bror och hans familj, vi åkte iväg och fikade på det mysiga cafét i simpnäs, kommer bilder på det också!

Syrran och hennes kille kom ut till Patrik och deras land, de handlade middag så vi käkade jättegod mat, blev grillad fläskfile med sallad, sparris och grillade champinjoner, så himla gott!!

Nu ligger jag och patrik och kollar på tv här ute på landet, funderar på att gå ner och slå på bastun, bastade igår men vet inte om jag orkar idag haha. Är sjukt trött blev sent igår!

Ska ladda upp massa bilder när jag kommer hem och när jag hittar kamerasladden som är borta.. igen !?

Ha en kanon kväll nu!


Bilden är från simpnäsdagen

KAAAOS!

haha vilket kaos det blev idag alltså började lite halvbra om man säger så. Skulle tvätta mustangen i morse men hade ingen svamp så det fick vara men de va ju inte så jobbigt problem. Så vi hoppar in i bilen och åker iväg.
När vi kom fram till söderbykarl så är de någon som tutar som fasiken bakom oss.

Vi stannar ju självklart och han skriker att de rinner något från bilen. och mycket riktigt, soppaslangen hade ju gått sönder så de rann bensin som fan från tanken. lagom kul liksom patrik kastar sig under bilen och hittar felet och nyper åt så de inte rinner ut mer. Tupp raggar upp en gubbe som var ute och gick med sin hund och frågade om vi kunde få låna lite verktyg av honom och de fick vi, sjukt snällt.

Patrik börjar mecka lite me de och vips så är det klart, vi stog bara och skrattade efteråt just för vad fasiken ska man göra åt en sån sak liksom. Men vi körde vidare in mot Norrtälje och började gå runt american car show, riktigt fina bilar. Vi orkade inte leta parkering så vi åkte och sa att vi ville ställa ut bilen, så där fick vi gratis parkering så de va nice!

Oj snacka om äventyr! men det löste sig tillslut så de va riktigt roligt
Träffade dock inte våra grannar som också skulle vara där men det var så mycket folk så inte så konstigt.

Nu ska jag kolla fotboll, lägger upp bilder senare som jag tagit under dagen!


Mustang

Oj nu blev det i all hast att vi ska ut till Patriks land ikväll och hämta mustangen, eller sover där sedan åker vi in till norrtälje för de är american carshow där. Kul att pojkvännen har blivit lite mer att göra överraskande saker!

Får se om jag tar med min dator ut så jag kan blogga imorgon bitti nu är det ju kul att blogga igen!
ska bli skitkul verkligen, så nu ska vi över till grannen och snacka lite !

tar självklart med mig kameran och tar massor med bilder!

puss å kram!


Min dag!

Vilken härlig dag det blev!
Stack iväg till stallet runt två, jag och Liselotte red ut, red en ny väg som jag inte ridit men den var superbra just med att vägen var perfekt för att göra tempoväxlingar och träna på gångarterna lite bättre.

Hon skulle rida ut direkt igen sen när vi kom tillbaka för de hade kommit med en hingst som hon ska börja rida. Han var superfin åh blev lite avis faktsikt för han var så fin, Liselotte varkade skitglad och det förstår jag nu när jag sett honom,riktigt roligt!!! =)

När jag kom hem såg jag att Emma (en granne) hämtade posten. kastade då in mina kläder i hallen och sprang över till Nina (andra grannen) haha och umgicks lite med dem, pratade lite hund och massa annat. Nina skulle fixa Emmas naglar, jag blev ju lite sugen på att själv fixa mina faktiskt! Får väl prata me Nina och se om hon har tid att fixa mina.

Nu har jag och patrik lagat middag och nu blir det väl myskväll i soffan, imorgon blir det nog att åka och köpa skorna som jag såg idag inne på H&M! åååh...

kolla själv vad snygga de är, men kan säga att de är snyggare i verkligheten !


Blandad dag

Gud så skönt det var att sova i sin egna säng för en gångs skull!
Har inte sovit hemma sedan semestern började ju för fan.

Känner mig faktiskt utvilad idag, klart man har ont i ryggen men de är ju för jag har sovit i olika sängar nästan varje natt, ute på patriks land, hemma hos hans pappa, ute på gums men nu äntligen vår egna!

Schemat som finns idag är att åka till arninge och kolla runt lite, bara fördriva tid för att jag ska ut och rida med Liselotte vid 14.00. Orkar inte sitta hemma och lyssna på när Patrik och Tupp lirar tv spel haha.

Efter ridturen vet jag inte riktigt vad jag ska göra, så om ni vill hänga me mig så är det bara att slå en signal till mobilen!

Puss å hej!



bilden är från när vi var nere hos tupp!

Överraskning!

Ja Patrik fick sig en liten överraskning på kvällskvisten. Pratade ihop mig med Tupp tidigare idag att han skulle komma ut hit till oss nu medan han var i sthlm. Patrik visste dock ingenting så de var lite roligt när jag hade guidat tupp ut hit till oss!

Hann inte umgås så mycket med dem innan jag skulle till stallet. Jag och Liselotte skulle ut och rida tillsammans, hon kom precis hem när jag hade kommit till stallet så det var timing. Gjorde i ordning hästarna sedan stack vi ut på en ridtur, härligt med skogstur och sedan en bra grusväg att tölta länge på.

Bytte bett på Snaris innan vi stack ut, han går annars på vanligt tredelat bett men han har varit lite stark på sistone och drog tydligen nyligen med en som rider honom också så testade på ett skarpare bett (vet ej vad det heter men kan ta reda på de) och han gick hur bra som helst. hade i stort sett ingen häst i handen över huvud taget, kan bli så lätt med honom med det tredelade har jag kännt. Men nu var han hur fin som helst och fick tölten att fungera riktigt bra på honom.

Ska nog rida imorogn också, missade ju att rida igår så får rida imorgon, ska bli skönt, har saknat stallet. Rider två gånger i veckan så de tar ett tag mellan gångerna.

Nu är det tack och godnatt så får vi se vad man hittar på imorgon!


Bilderna är från förra veckan!



Bättre sent än aldrig

Nu kommer det lite bilder från när vi var på Landet i helgen som var, hade ju med mig kameran då men har glömt att ladda upp bilderna sen har jag inte haft tid heller.

Bilderna är från i lördags tror jag att det var, då var det Simpnäsdagen som de heter, hur mysigt som helst och gott med fika såklart!


Lilla Ellinor!


Liv!


Patrik, jag, Filippa, Liv

Seg dag

Den här dagen går låååångsamt!
Nu har vi ialla fall fått ihop ett gäng datarmar och två databord så tror vi snart är klara.
Då ska vi åka och bada, tror vi åker hem och badar i sjön vid oss.

Imorgon bitti ska jag rida snaris, Liselotte hänger med så ska bli kul att få sällskap.
får se om vi åker ut till Gums, om det finns plats för oss.. men kom precis på att jag ska ju träffa Mich imorgon eftermiddag/kväll så det går ju inte haha jaja får väl åka ut på torsdagen fast då ska de ju regna men men..

Nu har jag inget vettigt att skriva längre, har jag väl aldrig haft men men skönt att skriva av sig lite bara, länge sedan jag bloggade ju.

Pussåhej


semester, eller ??

Ja jag har ju egentligen semester och de har även Patrik. Men tydligen inte idag, han måste jobba eftersom hans leverantörer var försenade och de är ju skitkul att de skickar saker som ser ut som skit men vad ska man göra när alla är på semester nu ?!

Så dagen får bestå utav att hjälpa honom med att sätta ihop alla datarmar osv. Ami pallade inte åka in till stan me all sin packning så får klara mig själv idag.
Ska även se om jag hinner tvätta bilen idag, de kan ju behövas om man säger så!

Ne nu ska jag väl hjälpa Patrik.. JIPPI!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus