Mobilblogg - hemma kollar på hockey men ha...

Mobilblogg - hemma kollar på hockey men har i stort sett ledsnat eftersom Finland har gjort två snabba mål och just nu leder med 3-1.. Dagen i övrigt har varit lugn faktiskt, åkte upp och kollade när frej mötte djursan, båda är mina gamla klubbar så det var kul att se och träffa folk jag inte träffat på länge.. Sen har bara jag och patrik tagit det lugnt, hur skönt som helst! Nu orkar jag inte Hålla ögonen längre så kan lika gärna gå och lägga mig eftersom Sverige inte spelar någon bra hockey alls.. Natti Natti!!


Äntligen!

De här blev en skön lördag, vaknade käkade frukost sedan åkte vi till garaget och Patrik började mecka med min bil medan jag och simon kollade på. Jag satte mig sedan i solen och solade och simon började mecka lite på patriks tävlingsbil.

Nu fungerar båda bilarna, dock är patriks långt ifrån färdig men han verkar sugen på att börja mecka med den igen. Nu har vi ätit grillad kyckling, kött och revbensspjäll... så himla gott!

Nu har Simon dragit hem till skåne, tack så jättemycket för hjälpen med bilen! kör försiktigt nu! =)

Resten av kvällen kommer de bestå av mys med min underbara pojkvän!


Ut i regnet!

har varit en bra dag på jobbet, ligger tydligen före tidsplaneringen  och de är ju skönt att inte ligga efter i alla fall. åkte hem efter jobbet satte mig ner och kollade på hockyen men jag somnade, väcktes av att patrik ringde mig och sa att de va middag hos hans mamma om 45 min, somnade om direkt efter.. förstår inte varför jag är så trött! Vaknade i alla fall i tid och hann dit käkade middag sen åkte vi hem.

Nu regnar det och har ju regnat ett tag men nästan precis när jag kom hem så drog jag på mig löparkläderna och stack ut i regnet. Hur skönt som helst var det att sticka ut och springa idag igen. Igår sprang jag efter regnet idag blev det i regnet. men det gör inte så mycket för det är skönt, luften är så bra när de har eller regnar.

nu sitter vi och kollar på criminal minds och slappar. Har ätit lite popcorn och druckit thé, så det blir en mysfredag!

Ha en superbra kväll!


härlig dag!

Riktigt rolig dag på jobbet, fick åka till Årsta och hjälpa killarna där borta på ett annat bygge. Har i stort sett rivit datauttag och rivit kablar och vi är fortfarande inte klara, hur mycket som helst att göra, men tror vi blir klara imorgon med allt rivande och kan förhoppningsvis börja dra nya imorgon.

Åkte hem till mamma där patrik satt och väntade eftersom ingen var hemma. Tog en snabb prommis med vovven sen började vi laga mat. Blev kycklingwook, mums! Blev sedan supertrött så åkte hem men då kände jag för att träna. Försökte få med mig Patrik men han vägrade så fick springa en runda själv, hem och hämta hunden sen blev det en liten runda till på en annan väg med vovven. För en gångs skull gick det att springa med honom, han stannade inte överallt. Nu ligger han och sover som en stock haha sötnosen!

Hade egentligen fotbollsträning men den skulle va klar nu ungefär skulle inte va hemma förrän om 40 min och då duscha och käka.. blir så sent när man går upp innan 06.00... Så som jag skrev så tog jag mitt träningspass hemma i stället.

Nu är det dags att krama kudden för att orka jobba imorgon, sov så gott!


Bilden är tagen i helgen


Mys eftermiddag!

Den här eftermiddagen blev ju kanon! åkte hem efter jobbet duschade och hämtade grejer åkte sedan till mörby och hämtade upp patrik, nu sitter vi på kungsholmen hemma hos Syrrans pojkvän pontus.

De bjuder på mat och fika så det kommer bli supermysigt sedan är det ju match ikväll får se om vi orkar stanna och kolla på den här och ha en ännu trevligare kväll.

Ha en underbar eftermiddag/kväll i solen, det ska vi ha om vi inte ska kolla på matchen!
Puss på er!


God morgon solstrålar! Mobilbloggar från j...

God morgon solstrålar! Mobilbloggar från jobbet.. Hur mår ni idag? Jag mår kanon dagen har börjat mycket bättre idag än tidigare i veckan. Dagen igår gick jättefort så nä är jag kom hem orkade jag inte blogga, var så trött. extremt kul att vara aktiv på dagarna så man somnar snabbt se ;) Idag ska patrik få hjälp av Johan så förhoppningsvis blir min bil klar idag eller så blir den mer klar än vad den är nu i alla fall :p idag ska jag träna fotboll orkade verkligen inte det i måndags... Nä nu är det dags att jobba, puss på er!


tuff dag avslutas med myskväll

Usch idag skulle jag inte klivit upp ur sängen, allt gick fel från första sekunden jag kom till jobbet kändes det som. Det krånglade och var tvungen att flytta två uttag som jag satt upp. Var sedan tvungen att riva ner de rör som jag satt upp i taket för vi kom på att de va för små för att kunna dra igenom de kablar som skulle dras. Suck sa jag bara då, inte för att det var speciellt jobbigt men jag har inte blivit så snabb i yrket som jag önskar och jag vet inte hur jag ska göra. Men det får gå, får ju hjälp när jag behöver men vill kunna allt själv!

Tiden rullade på snabbt på jobbet och helt plötsligt var dagen slut. åkte hem till mamma och pappa för att äta middag och sen träna var det tänkt. Men när mamma kom hem fick hon åka till sjukhuset för hennes lillfinger är ur led, hon tappade balansen när hon skulle gå av planet och tog emot sig så blev det knasigt tyckte jag hon sa.

men är så trött så orkade faktiskt inte träna idag, sen har jag lite ont i halsen så då är det dumt att träna. kunde inte somna igår så därför var jag nog så himla trött idag tror jag.

Nu sitter jag och min sötis och kollar på hockey, sverige vs. canada... spelar inte så stor roll hur det går sverige är ju vidare i alla fall. Har laddat med popcorn och thé, i paus blir det ut och gå en sväng med vovven som vi ska ha i några dagar.


Ett av mina verk under den här dagen


mammas fina lillfinger, aj aj!

 
Mina favoritpojkar <3


Hur kan man vara så dum?!

fan har suttit och skrivit ett arbete nu hela kvällen och fått hjälp av min söta pojkvän. Nu precis när jag skickar in arbetet ser jag att jag är en hel vecka försenad med detta?! DET FÅR INTE HÄNDA liksom, jävla skit!! Hoppas att läraren tar emot arbetet nu och hoppas verkligen på att jag får ett godkänt.
Fan jag var ju bombsäker på att det var idag sista dagen för inlämningen var, så har inte brytt mig att kolla min kalender, jag som alltid brukar kolla i den annars. tror ni att jag är arg nu eller?! USCH vilket dåligt slut på den här konstiga dagen.

Här kommer i alla fall bild på min nya väska och färgstarka underkläder som jag köpte i lördags med mamma.
Nu ska jag gå och lägga mig innan taket rasar in eller jag kommer på något annat som jag har glömt...
god natt....


Äntligen hemma!

ja som rubriken säger, äntligen hemma! Åkte med Patrik och Lennart för att köpa lite saker för att täta taket eftersmo de rivit bort en rätt så stor del utav det. Trodde dock inte att jag skulle behöva följa med ut till väddö för att hämta någotn förbannat virke. Så sjukt arg jag blev för jag visste inte att vi skulle åka dit efter vi hade varit i Arninge och inhandlat de vi skulle ha. Fan att de inte sa att vi skulle åka dit innan vi åkte från oss då skulle jag ju stannat hemma såklart och gjort annat eller åkt till mamma och pappa men nej... fyfan aldrig mer, Patrik fick sig nog en liten utskällning också.

Innan vi åkte planterade jag ju mina rosenbuskar i ett av alla våra land vi har på tomten, det blev jättebra och de kommer bli jättefint när de har växt till sig.


Mina fina rosenbuskar, Tack sötisar!


Min rosa spade och kratta till landet


Massa honung under taket..


Sötvovven som vaktar sitt ben


God morgon!

God morgon! sovit gott ? Det har jag gjort i alla fall.
Vaknade 8.20 av att någon stog och ringde på vår ringklocka, väckte patrik som fick springa ner och öppna.
Det var Patriks pappa som hade kommti på besök, han hade med sig nybakade frallor från roslagsstoppet, var supergott. Blev en sån fralla och en hemmagjord latte, bra start på morgonen tyckte jag.

Funderar på att sätta mig vid landet och plantera ner mina buskar som jag fick av mina söta jobbkollegor, men vet inte om vanlig planteringsjord fungerar eller om jag måste ha någon speciell jord. Någon som vet?
Ska också plantera om de små blommorna och persiljan jag fick av farmor i veckan.

Nu är det dags att göra något vettigt, ha en superbra dag ute i solen!


Inte riktigt som jag tänkt mig!

Dagen blev inte riktigt som jag tänkt mig. ville ju åka och kolla på fotboll men det blev inte av för vi satt ute hos mamma och pappa och tog en fika så härligt att sitta ute i solen ju, har redan fått färg!
Patrik åkte sedan iväg för att hjälpa sin pappa.

Mamma och jag åkte till Täby C, kollade runt på allt möjligt. Jag kom hem med en liten kratta till landet och en liten spade, självklart rosa! Köpte även underkläder och en ny väska, visar er imorgon.
När vi kom hem hoppade katten in i mammas bil och vägrade att flytta på sig! men när vi sedan gick så ville han inte ligga själv kvar där, sötnöten!

Åkte och handlade mat eftersom vi skulle ha middag här ute med Ami, Jennifer och Mårten.
Grillade kött, korv och Jennifer hade med sig svärdfisk! Måste nog smaka det någon gång faktiskt!
Blev så gott, gjorde egen tzatsiki också och klyftpotatis, mums!

Har nog inte skrattat så här mycket under en middag på länge alltså, haha mina vänner är de sjukaste man kan ha men det är därför jag älskar er!

Tog tyvärr inga bilder ikväll men det får ni leva med!


Min outfit idag, röda kjolen från veromoda, svart linne och svart kofta, och äntligen barbent!


Söta katten som ligger i mammas bil

mysfrukost

Blev en mysfrukost här hemma med min sjuka pojkvän.
Han har jätte ont i halsen och hostar stackars, just nu sitter vi och kollar på tv men det börjar klia i kroppen på mig så jag ska nog börja göra mig i ordning och sedan åka någonstans, har två fotbollsmatcher jag vill kolla på idag. Ifk Täby och Vasalund spelar idag så tror jag ska pallra mig till först tibblevallen och sedan till skytteholm.

Nu är det på med kläder och sätta upp byggställning som gäller sen drar jag hemifrån!


Vilken vecka!

Min vecka har varit super rolig och haft massor att göra på nya jobbet. Har verkligen korvstoppning nu i huvudet och ska försöka komma ihåg allt för att kunna jobba helt själv sen.

Den här dagen började med två telefonflyttar, sen fick jag hänga med Micke lite på jobbet, in till stan till ett annat bygge de håller på med. Det var lunchdags och vi satte oss på resturangen där vi käkar varje dag, men idag satte vi oss faktiskt ute. Riktigt skönt att kunna sitta ute, blåste lite grann men det var lugnt.

Sen var det bara att hugga in på arbetet igen. Upp på bygget där jag har varit hela veckan, monterade uttag och fixade till lite där sen var dagen helt plötsligt slut. Åkte hem och stack faktistk ut och sprang en runda.
Så jäkla skönt faktiskt. Nu ska jag duscha och bara ta det superlungt.

Ska bli myskväll med min söta pojkvän <3

Otroligt roligt!

Det var så kul idag på jobbet. Fick jobba helt själv, hela dagen. kopplade in alla datasladdar i panelen och började fixa lite annat. Det tog nästan hela dagen att fixa de, men i slutet städade jag upp efter oss och sprang lite fram och tillbaka mellan våningen vi drog data och vårt förråd.
Fick höra att jag har gjort ett bra jobb, det är så roligt att höra man blir så taggad att visa vad man går för.

Gick tidigare från jobbet för jag skulle vara hos sjukgymnasten 15.30 och det gick sjukt bra där borta. Kände ingenting i knät har inte gjort det heller på två veckor nu kanske. Men har ju inte full rörlighet än men det kommer faktiskt allt eftersom.
Åkte hem till mamma och pappa åt middag och skulle vänta där till träningen började, den börjar nu kl 20.00 men är så trött och jag skulle vara hemma kl 22.00 om jag skulle åka på träningen vet inte om jag skulle orka åka hem då faktiskt, har ju en bit hem sen ju. Så nu blir det faktiskt vila en liten stund, varva ned lite sen gå och sova och imorgon är det ju Fredag!


Jobb + möte

Åkte till jobbet tidigt som vanligt och käkade frukost på jobbet med Andreas. Började att dra klart datakablarna på bygget vi är på i If huset. Det gick bra och vi drog klart allt.

Imorgon får jag vara själv och ska koppla allt och snygga till men det blir nog bra det. Ska bli kul att få jobba själv efter så kort tid!

Lite före tre åkte och och Andreas till firman för det var månadsmöte idag. Måste säga att mötet var väldigt speciellt och att killar har sjuk humor !? men kul var det och fick träffa två "nya" killar på firman som jag inte träffat innan. Har bara pratat med en i telefonen men aldrig träffat honom.

Nu har jag och Patrik hämtat en ställning för vi ska fixa taket, ställde faktiskt upp den också de vi kunde, han ska hämta mer delar imorgon med Mårten, så imorgon blir det fotbollsträning för mig. Hoppade över de idag för att hjälpa Patrik med detta.

Nu ska jag kolla på hockeyn och sen sova så jag är pigg imorgon så jag inte kopplar fel!



En liten del jag har gjort idag på jobbet



Nu ska jag bara kapa kablarna till rätt längd sedan koppla



Ställningen jag och Patrik har ställt upp på baksidan


Utslagen!

Hur kan man vara så trött ? Vill gå och lägga mig nu men lite tídigt för då kommer jag vakna jätte tidigt och inte kunna somna om.
Borde plugga men orkar verkligen inte ta tag i det nu så får faktiskt ta och göra det i helgen eftersom onsdag och torsdagkvällarna kommer bestå utav fotbollsträning.

Hoppas att träningen blir annrolunda imorgon med lite passningsspel och såna saker så jag kan få vara med och verkligen känna på hur det är. Annars tar jag en löprunda i spåret.

Skrev ju tidigare att jag skulle ut och springa men då skulle jag ha gjort det direkt när jag kom hem för nu som sagt orkar jag verkligen inte.

Mobilblgg- får bli ett snabbt inlägg efter...

Mobilblgg- får bli ett snabbt inlägg eftersom jag har lunch, vilken dag alltså! Har lärt mig massor och har fått varit med och fixat och dragit kabel! Är seg i kolan för de är så mycket nytt men det här ska gå och det är ju kul!! Har ingen träningsvärk från fotbollen igår men ska ut och springa idag hade jag tänk..får se hur trött jag är men skullens skönt att springa en runda! Nu tillbaka till jobbet!


Vilken dag!

Steg upp tidigt och åkte direkt iväg till Bergshamra där jag skulle börja min första dag på nya jobbet. Skönt att vara där innan 7 så man kunde ta en kaffe och ta de lite lugnt innan dagen drog igång

Har dragit datakabel och kopplat om lite telefoner och felsökt telefoner som inte vill fungera. Har korvstoppning just nu i huvudet för jag har fått så mycket tips och trick och förklaringar hur man ska göra.
Jag jobbar med en kille som är bra på att förklara och visa hur jag ska göra och som låter mig testa och inte bara kolla.

Är helt slut, men när jag slutade åkte jag hem till mamma och pappa och käkade middag sedan var det bara att dra iväg till fotbollsträningen. Inte så givande idag dock eftersom de spelade mest så har värmt upp carro i målet och sedan stått som passningsvägg till några som skulle skjuta. Alltid roligt att röra boll och måste få tillbaka känslan och allt igen. Har tappat de lite kan man ju säga.

Nu är det dags att sova och ta igen mig efter en kanondag!!


Skitbil!

Fan de bara krånglar med att sätta ihop skiten nu, stackars patrik, pappa och Lennart som har slitit hela dagen med det här! Ett stort tack till er för hjälpen!
Tur att Patrik får hjälp imorgon av Johan hoppas hela skiten är klar imorgon annars får jag fortsätta att köra Patriks bil men det är väl okej.

Bättre med en bil än ingen alls! =D

Nu kollar jag på lyxfällan och bara slöar ska väl ta och laga middag om ett tag. När man nu orkar, är så jävla trött och måste va pigg imorgon!


Gårdagen

Igår var det bara att hoppa upp ur sängen och åka till garaget och fortsätta mecka med min bil. Tur att jag har en så underbar pojkvän som byter koppling, fan lämna in den kostar 10 000 kr.. inte värt det.

höll på i flera timmar sedan blev det lunchtime, efter ett tag åkte jag bort till Vikingavallen och kollade på Frej-Vallentuna, Frej vann!! Grattis tjejer!

Åkte sedan tillbaka till garaget och fortsätte hjälpa patrik. Åkte sedan hem till Pia och åt supergod middag, grillat ÄR godast!
Åkte därifrån till min farbror och hälsade på där för de hade bjudit hem lite folk för middag och så. Vi badade bastu och duschade av oss all smuts från garaget haha.



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus